De leukste bedrijfsuitjes in De cocksdorp

 

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in de omgeving van De cocksdorp? Bij Rent & Event zit je goed voor een activiteit geheel passend bij jouw gezelschap. Of je nu een bedrijfsuitje plant of een dagje uit wil met vrienden of familie. Voor diverse gelegenheden hebben wij dé passende activiteit!

Groepsactiviteiten in De cocksdorp

 

De spellen van Rent & Event zijn perfect voor vriendinnengroepen of als teambuildingsactiviteit. Denk bijvoorbeeld aan de klassieker Expeditie Robinson. Dit tv-programma is al jaren populair en met Rent & Event speel je dit nu met jouw vrienden of collega’s, gewoon in De cocksdorp. Nieuw, maar niet minder leuk is het spel Help, de directeur is ontvoerd. Dit spannende teambuildingsspel is ideaal om samen te doen met je collega’s. Het uiteindelijke doel? Genoeg losgeld te verzamelen om de baas vrij te kopen.

.

Activiteiten in De cocksdorp

Bedrijfsuitjes in De cocksdorp

 

Een bedrijfsuitje ver van huis of juist dichtbij? In De cocksdorp hebben wij een breed scala aan activiteiten die jullie kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan rondleidingen, puzzeltochten of spellen waarbij jullie in teams tegen elkaar strijden. Zomaar enkele voorbeelden die jullie kunnen doen tijdens het bedrijfsuitje in De cocksdorp.

Willen jullie een actief bedrijfsuitje of aan de slag met teambuilding? Ga dan voor de Citygames of het spel: Help de directeur is ontvoerd! Deze spannende en actieve spellen zullen een groot succes zijn voor jullie actieve bedrijfsuitje. Uiteraard kun je de dag afsluiten met een hapje en een drankje. Zijn jullie nog niet klaar? Als afsluiter van de leuke dag mag de workshop cocktails maken natuurlijk niet ontbreken!

 

Ontdek de omgeving van De cocksdorp

 

Liever genieten van de omgeving van De cocksdorp? Uiteraard zijn er naast de actieve spellen ook activiteiten waar je tot rust komt of meer van de omgeving ziet. Zo leent De cocksdorp zich uitstekend voor de E-Fatbike tour of de E-Chopper scooter tour. Samen met het gezin, de vriendengroep of collega’s tour je door de omgeving van De cocksdorp.

Borrels of diner na groepsactiviteiten

Willen jullie na de groepsactiviteiten of teambuilding nog genieten van een gezamenlijk thema diner, een gezellige borrel of een andere leuke afsluiter van dag in De cocksdorp, dan verzorgt Rent & Event dat graag voor jullie. Er vindt een huldiging plaats en wellicht is er ruimte voor een passende speech.

Regel jouw dagje uit in De cocksdorp met Rent & Event

Rent & Event heeft al ruime ervaring op kunnen doen binnen de sector. Wat begon als fietsverhuur bedrijf in Volendam is inmiddels een bedrijf geworden waar je terecht kunt voor fietsen, e-bikes, scooters én de leukste dagjes uit in heel Nederland.  Wij zijn gespecialiseerd in onvergetelijke en speciale dagjes uit in en rondom De cocksdorp. Waar Rent Event in het begin alleen maar fietsen verhuurde, is dat nu compleet veranderd. Inmiddels is Rent & Event de specialist op het gebied van dagjes uit voor jong en oud door heel Nederland.  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?  Neem dan contact met ons op.

Vraag meer informatie aan: