+31 299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur

Fiets vakantie Nederland

Fiets vakantie Nederland | Verken prachtig Nederland per fiets 

Nederland is het fietsland bij uitstek. Overal in ons prachtige landje zijn fietspaden, -bruggen en -tunnels aangelegd zodat werkelijk elke highlight met de pedalen te bereiken is. Waar u maar wilt is elke soort fiets te huur en u krijgt nog beweging ook. Uw eigen land beter leren kennen per fiets is een echte aanrader, bijvoorbeeld in Volendam en omgeving.

 

Fiets huren volendam | Fiets vakantie Nederland

fiets vakantie Nederland

fiets vakantie Nederland

Midden in het centrum van het wereldberoemde, schilderachtige vissersdorp aan het IJsselmeer vindt u Rent & Event, de ideale locatie om door middel van fietsverhuur Volendam te verkennen. Dit geldt overigens voor elk filiaal van Rent & Event, dat fietsen van hoge kwaliteit verhuurt voor elke soort recreant, in alle hoeveelheden en in elke leeftijdsgroep. Fietsverhuur Volendam verhuurt gewone maar ook elektrische fietsen, fatbikes en E-choppers. 

 

Elektrische fiets huren Volendam

E-choppers huren in Volendam

E-choppers huren in Volendam

In Noord-Holland, zo’n 15 kilometer ten noorden van Amsterdam, ligt de gemeente Edam-Volendam, met uitzicht op het Markermeer. Dit is een gedeelte van het IJsselmeer. Men kan hier al fietsend van welke locatie dan ook komen, of de term elektrische fiets huren volendam intikken op de routeplanner en dan vanzelf bij Rent & Event uitkomen. Om daar een stalen ros naar keuze te huren. 

 

Fietsen in de omgeving van Volendam

Er zijn, en dat zullen ze u bij fietsverhuur Volendam ook vertellen, diverse mooie fietsroutes vanuit het dorp. In de omliggende natuur komt u al peddelend tot rust. Leuke plaatsen die zich op een aantrekkelijke fietsafstand bevinden: 

 

Eiland Marken, nu een schiereiland dat u per fiets of auto maar ook (vanuit Volendam) per boot kunt bereiken. Een vriendelijke en gemoedelijke verzameling straatjes, doorkijkjes en andere elementen waarbij de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Verdiep u in de geschiedenis van het voormailige vissersdorp, dat nu een toeristische trekpleister is.

Nederland per fiets: diverse voordelen

 

Zo herbergt dit stukje Nederland een schat aan bezienswaardigheden en activiteiten, die allemaal op behapbare afstand van elkaar liggen. De fiets is het ideale vervoermiddel: u ademt de gezonde frisse lucht, bent in beweging en hebt geen kosten laat staan gedoe met parkeren. Door middel van een fiets huren Volendam en omgeving verkennen is heerlijk!

 

Genot voor alle zintuigen

 

Deze plek in Nederland is een waar genot voor alle zintuigen. U proeft de Noord-Hollandse, joviale sfeer: alles mag, niks hoeft, maar niemand is beter dan een ander. U ruikt de verse vis en kazen alsmede de geur van de zee. U voelt de frisse wind en de gastvrijheid. U hoort het gemoedelijke gekakel op De Dijk of de stilte van de natuur, en ziet oneindig veel (historische) schoonheid. 

 

Overnachtingen

 

Combineer uw fietsvakantie met overnachtingen waar u maar wilt. Met Volendam als vaste uitvalsbasis, of juist meerdere hotels in de diverse dorpen en steden. Ervaar de vrijheid, ruimte en zowel rust als bedrijvigheid en kom erachter dat alle ingrediënten voor de ideale vakantie aanwezig zijn. Van schitterende architectuur en oude ambachten tot hedendaagse gezelligheid, van uitgestrekte, knalgroene velden tot het wassende water van het IJsselmeer. We wensen u een onvergetelijke fietsvakantie!

 

Vraag meer informatie aan: