+31 299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur

Archery tag

Archery tag, sportief, lenigheid en samenwerken
38 beoordelingen

Archery tag

38 beoordelingen
€25 €20
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Archery tag groepsuitje door het hele land

 

Op zoek naar een groepsuitje dat net even anders is? Boek een schietactiviteit met pijl en boog! Met behulp van professionele coaches leert u in no time hoe u moet schieten. Een bedrijfsuitje waarbij iedereen kan participeren!

Er zijn verschillende locaties waar u kunt schieten met pijl en boog. Zo is er een groot bos in de buurt, maar ook een schietbaan waar u allerlei hindernissen kunt nemen. U kunt kiezen voor een uur, halve dag of hele dag schieten. Na afloop ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Een bedrijfsuitje met pijl en boog is erg geschikt voor groepen van alle leeftijden. U hoeft geen ervaring te hebben met schieten, de coaches leren u de kneepjes van het vak. Samen met collega’s of vrienden een dag vol actie beleven, dat is wat iedereen wil!

Boek nu een bedrijfsuitje met pijl en boog en ervaar de spanning van het schieten. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, dus er is altijd een activiteit die bij u past. Neem voor meer informatie contact op met Rent & Event. Zo bent u er zeker van dat iedereen een onvergetelijke dag beleeft!

Wat is Archery tag voor soort groepsuitje?

Archery tag is een sportieve activiteit die steeds populairder wordt. Het is een mix van paintball en boogschieten. Je speelt het spel op een speciaal daarvoor ontworpen terrein, met diverse obstakels. Iedereen kan het spelen, ongeacht leeftijd of ervaring. Het is adrenaline verhogend en je werkt samen om de tegenstander te verslaan. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je conditie. Ben je benieuwd of archery tag iets voor jou is? Boek dan nu een arrangement bij Rent & Event.

 

Hoe werkt Archery tag?

Archery tag is een sport die steeds populairder wordt. Het doel van de sport is om de tegenstander met pijlen te raken. De spelers kunnen zich verdedigen door een schild te houden of weg te duiken. Je traint je reactievermogen, coördinatie en lenigheid. Archery tag is een goede sport om te doen in groepsverband. Samenwerken is belangrijk om de tegenstander te verslaan.

De pijl bestaat uit een zacht kussen ook wel LARP pijlen genoemd, hierdoor kan je zonder echte schade aan elkaar te richten toch voor een echte Robin Hood spelen. Alle doelen geraakt? Dan zijn jullie de winnaars!

 

 

Voor wie is Archery tag bedoeld en hoe lang duurt het spel?

Dit groepsuitje is te spelen voor groepen vanaf twintig personen. Doordat het spel meerdere onderdelen heeft is het ook beschikbaar voor grotere groepen tot wel 250 personen die het tegelijkertijd kunnen spelen. Daarbij; hoe groter het aantal deelnemers, hoe meer onderdelen het spel heeft.

De duur van het spel is 105 minuten waarbij een pauzemomentje is meegerekend waarbij alle deelnemers even op adem kunnen komen (en tactieken kunnen bespreken.

Waar kan Archery tag gespeeld worden?

Archery tag kan gespeeld worden door heel Nederland. Bosrijke gebieden, strandlocaties of sportvelden zijn ideale locatie om dit actieve uitje te beleven.

 

Combineer je uitje

Dit groepsuitje is in vrijwel elke stad in Nederland te spelen en te combineren met één van onze andere uitjes. Ook een combinatie met een lunch of diner is uiteraard mogelijk via Rent & Event. Geef je wensen aan in onze offerte module en we helpen jullie graag verder.

 

 

Inclusief:

  • Professionele uitleg van onze ervaren instructeurs
  • Een prijs voor de gedoodverfde winnaar van het spel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Archery tag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.