+31 299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur

Vacature Bedrijfsleider Rent & Event

Vacature Bedrijfsleider bij Rent & Event Volendam

Rent & Event

Rent & Event is een energiek en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de organisatie van evenementen in en rondom het mooie Volendam, maar zeker ook in de rest van Nederland. Bij Rent & Event verzorgen wij de leukste uurtjes, dagjes of weekendjes uit voor een grote variatie aan doelgroepen. We ontvangen mensen van over de hele wereld, van jong tot oud, als individu en in grote groepen. Voor onze bezoekers organiseren we uitjes waarbij verschillende activiteiten, proeverijen, wandel-, fiets- en/of boottochten inclusief zijn.

Missie van Rent & Event:

To let experience visitors from all over the world how beautiful and diverse The Netherlands are from the seat of a bike, E-bike or E-scooter. With us you are not only renting the most fantastic vehicles, but we are offering a-not-to-miss five star experience for each and every family, couple, group of friends or group of colleagues.

Over de rol

Als bedrijfsleider bij Rent & Event ben jij o.a. verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over een team van 10-20 medewerkers. Je bent het visitekaartje van Rent & Event en draagt onze missie zowel intern als extern ten allen tijden uit. Samen met de Team Leaders ben jij hét aanspreekpunt voor onze collega’s, partners en bezoekers en zorg je ervoor dat zowel onze bezoekers als collega’s iedere dag weer met een grote glimlach de deur uitgaan. Je bent er niet vies van om de handen uit de mouwen te steken en je zorgt dat iedere dag soepel verloopt.

Naast dat je bezig bent om de dagelijkse operatie in goede banen te leiden, ben je ook verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken, zoals: het behalen van de commerciële doelen, het bewaken van de financiële resultaten, het bewaken en verbeteren van de operationele processen, training en ontwikkeling van het team, roostering en het verwerven en inwerken van nieuwe collega’s. Om het bedrijf goed te kunnen leiden is er een balans van tijd op de vloer en op kantoor.

Wie ben jij?

Wat vragen wij?

Wat bieden wij?

Denk jij na het lezen van deze vacature; ‘Ik ben geknipt voor deze rol!’ aarzel dan niet om te solliciteren door jouw CV en korte motivatie te mailen naar info@rent-event.nl. Als er vragen zijn, zijn we uiteraard ook telefonisch bereikbaar op 0299396980.