Welke dingen kun je nog doen tijdens Corona in Volendam?

Dingen om te doen tijdens Corona.

Welke dingen kan je doen tijdens Corona?

We kennen allemaal het gevoel wel, na al die weken in quarantaine gezeten te hebben voel je je opgesloten en wil je wat gaan doen. Maar welke dingen kun je nu nog doen tijdens het Corona crisis?

Top 5 uitjes die je momenteel nog wel kunt doen  tijdens Corona.

  1. Waterland Highlights tour

Waterland is een stukje Nederland wat je niet zo snel tegenkomt. De rust en de prachtige natuur die nog zo onontdekt is zal je mond openen van verbazing. De gemeente Waterland telt een aantal kleine dorpjes waarvan Monnickendam de grootste is.

Rent & Event heeft een route uitgezocht die rustig is en waar je enorm mooie foto’s kunt maken gedurende de route. Je zal één met de natuur worden tijdens deze route. Koeien, schapen, lammetjes, kalfjes, eenden met pulletjes, zwanen. Je zal ze allemaal in overvloed tegen komen tijdens deze Waterland Highlights tour.

De Waterland highlights tour is te boeken met een gewone fiets, een elektrische fiets, onze stoere elektrische fatbike of een elektrische scooter. De route is 36 km lang en met elk van deze voertuigen heb je genoeg actieradius met de batterij om deze route uit te voeren.

Onderweg vind je bij enkele boeren lekkere dingen die je kan afhalen zoals aardbeien of ijsjes. Wil je echt een lekkere lunch voor onderweg dan raden wij je aan om een picknick mand bij Bob en Co te reserveren. Hierin zit genoeg lekkernij om je maag te vullen gedurende deze tocht. Onderweg zijn er vele locaties om te stoppen en je lunch op te eten.

Broek in Waterland uitje

wat te doen in broek in waterland

 

2. Scooter huren en lunchen bij de theetuin Katwoude

Waterland staat bekend om zijn vele mogelijkheden om lekker doorheen te rijden. Plekken als Monnickendam, Zuiderwoude en Broek in Waterland zijn pareltjes om te bezoeken. Huur een E-chopper en verken al deze plekken. Wist je dat Broek in Waterland in 2020 zelfs bijna het mooiste dorpje van Nederland is geworden? Onderweg naar deze plekken raden wij aan om een lunch van Theetuin Katwoude te nemen. Dit heerlijke zonnige plekje heeft een groot terras en is landelijk gelegen en staat bekend om de beste gerechten en de kalfjes die je kunt bezoeken in de naastgelegen stal.

lunch bij theetuin katwoude

lunch bij theetuin katwoude

3. Polaroid fiets of scooter foto tour

Tegenwoordig leggen we al onze leuke uitjes vast met onze mobiel en delen we dit op social media. Maar hoe leuk is het wel niet om je leukste uitje vast te leggen met een polaroid camera en de foto’s op je koelkast of je bureau op kantoor te plakken.

Als je nu een robuuste stoere elektrische fatbike of elektrische scooter bij ons boekt dan kan je als optie een polaroid bij boeken inclusief een aantal foto’s. Hoe creatief zijn jullie om met minimaal 1,5 meter afstand toch de leukste foto’s te maken? Kies je ervoor om een koe lengte afstand te houden, of heb je zelf een leuk idee om anderhalve meter afstand te houden? Wij zijn benieuwd naar jullie creatieve ideeen.

polaroid foto tour waterland

maak de leukste anderhalve meter foto’s met deze polaroid foto tour in volendam en waterland

4. Scooter of fatbike rijden vanaf je eigen huis

Gemak dient de mens tegenwoordig. Je hoeft niet meer je huis uit om een scooter of fatbike te huren en de omgeving te verkennen. Wij van Rent & Event zijn zeer flexibel en kunnen onze scooters nu ook bij jou thuis bezorgen.

Met onze elektrische scooters en fatbikes kan je met gemak 50 kilometer rijden. hiervoor hebben wij de leukste routes beschikbaar die je met je vriend, vriendin of buren kunt gaan rijden.

Wij bieden deze service aan in de gemeentes Edam-Volendam, Waterland en Purmerend.

scooters op locatie leveren

wij bezorgen fatbikes en scooters in Edam-Volendam, Waterland en Purmerend

Fatbike en scooters huren vanaf je eigen huis

stap op de stoere elektrische fatbike

5. Elektrische fiets tour Volendam en Marken

Elke zomer zijn Volendam en Marken vol met toeristen. Nu is een unieke kans om lekker in alle rust zowel Volendam als Marken te ontdekken tijdens deze leuke elektrische fiets tour.

Met onze elektrische fietsen trap je zo over de dijk richting Marken. Een rit naar Marken is echter niet compleet met een stop in Monnickendam. Misschien wel één van de mooiste plekjes van Nederland.

Aan de haven van Monnickendam vind je Eterij Bob en Co. Met passie maken ze hier graag een overheerlijke lunch voor je klaar die je kunt meenemen voor onderweg.

Marken met de vuurtoren “het Paard van Marken”, de haven en de houten huisjes biedt vele mooie momenten om vast te leggen op camera. Helemaal nu het er zo lekker rustig is.

De afstand tussen Volendam en Marken en terug is in totaal 35 kilometer fietsen. Met onze accu’s van minimaal 70 kilometer actieradius is dit dus prima te doen met een e-bike.

fietsen huren in Volendam

e bike huren in volendam

Welke maatregelen treffen wij tijdens Corona?

– Wij vragen u om zoveel mogelijk online te boeken. Uiteraard is het ook nog mogelijk om in de winkel te pinnen of contant te betalen maar daar gaat de voorkeur niet naar uit.

– Er mogen maar 3 personen een boeking maken. Uitzondering zijn gezinnen, die mogen wel met meer personen komen.

– De geboekte voertuigen zullen buiten voor u klaar staan. Deze zijn dan al gereinigd zodat u er zo op weg kunt rijden.

– 1 persoon dient in de winkel de boeking af te handelen. De rest van de personen dienen buiten te wachten.

– In de winkel hebben wij desinfectie middelen en handschoenen voor jullie beschikbaar.

– Onze medewerkers zullen op gepaste afstand een uitleg geven over de voertuigen.

– Het toilet in de winkel mogen helaas niet gebruikt worden.

– Wij hebben aangepaste routes en tours tijdens het Corona Virus. Tijdens deze routes zullen drukke plekken worden vermeden.

– Wij bieden de mogelijkheid om een picknick box bij te bestellen welke je kunt afhalen onderweg bij een horecapartner.

– Mocht het druk zijn rondom de winkel, dan vragen wij je op gepaste afstand te wachten.