Actieve uitjes

Actieve uitjes in Nederland zijn ontzettend leuk met jouw bedrijf, de afdeling, een vriendengroep of jouw familie. Dus zoek je naar een leuk bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, een familie-uitje of inspiratie voor een andere gelegenheid? Wat de reden ook is en wat je ook van plan bent, wij kunnen het uitje organiseren waar je zin in hebt.

lees meer

Actieve uitjes in Nederland zijn ontzettend leuk met jouw bedrijf, de afdeling, een vriendengroep of jouw familie. Dus zoek je naar een leuk bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, een familie-uitje of inspiratie voor een andere gelegenheid? Wat de reden ook is en wat je ook van plan bent, wij kunnen het uitje organiseren waar je zin in hebt.

En sterker nog, de kans is groot dat we je kunnen helpen om inspiratie op te doen. Wij weten wat er leuk is en hoe we de actieve uitjes moeten indelen. Dus zoek je naar een ontspannen dagprogramma met een specifieke activiteit? Of mogen de activiteiten elkaar opvolgen en wil je daarna samen napraten tijdens de borrel en BBQ? We organiseren het op de mooiste locaties in Noord-Holland. Dat doen we in de verschillende steden of aan het strand, net als bij bedrijven die daar zelf de ruimte voor hebben.

Wij hebben ervaring met allerlei soorten actieve uitjes. Bovendien weten we hoe intensief het zal zijn, iets dat we natuurlijk naar wens kunnen aanpassen. Dus wil je zeker weten dat iedereen mee kan komen? Of weet je dat de groep heel sportief is en wordt het tijd om een paar personen eens flink uit te dagen? We passen ons moeiteloos aan, zodat je een geweldig actief uitje in Noord-Holland zal vieren.

Tip: weet je nu al dat het voor sommigen niet té actief moet worden, maar wil je wel graag wat organiseren? Geef het ons aan, dan kunnen we daar natuurlijk rekening mee houden.

Actieve uitjes op locatie

We organiseren de actieve uitjes op locatie. Dus zoek je een bedrijfsuitje in Alkmaar, in Amstelveen of in Hoofddorp? Daarnaast organiseren we de uitjes voor vrijgezellenfeesten, familie-uitjes en andere gelegenheden in bijvoorbeeld Hoorn, Beverwijk, Amsterdam en omgeving. Wij kennen de verschillende mooie locaties in de buurt. Dat geldt voor de activiteiten zelf, die we in een aantal gevallen bijvoorbeeld op het strand of in de duinen kunnen doen.

En ben je daarnaast op zoek naar een fijne locatie voor de lunch of om ’s avonds de BBQ te organiseren? Wij houden rekening met je wensen, doen voorstellen om je te helpen inspiratie op te doen en kunnen het allemaal voor je regelen. Op die manier zorgen we ervoor dat je een actief uitje kunt vieren in Noord-Holland, op de locatie die je wilt.

Dus gaat het om een bedrijfsuitje en hebben jullie op kantoor of op het terrein een mooie plek om dat te organiseren? Geef ons aan wat je wensen zijn en welke ruimte er beschikbaar is. Dan denken wij met je mee om het (gedeeltelijk) daar te organiseren. We stellen ons graag flexibel op, zodat jullie een actief uitje organiseren voor teambuilding, om elkaar te leren kennen of met een heel ander doel voor ogen.

Speel geweldige spellen tijdens het uitje

Je hebt binnen de bedrijfsuitjes, groepsuitjes en andere actieve uitjes in Noord-Holland de keuze uit een groot aantal verschillende spellen en activiteiten. Wij zorgen ervoor dat jullie daar op een actieve manier mee aan de slag kunnen. En dat het bijvoorbeeld draait om teambuilding of dat jullie het tegen elkaar op zullen nemen. Dus weet je al wat je ongeveer wilt organiseren? Of heb je juist helemaal geen idee? We helpen je graag inspiratie op te doen met een aantal van de leuke spellen en activiteiten:

Uiteraard kunnen we daarnaast allerlei andere actieve uitjes organiseren. Er is van alles te bedenken en we helpen je daarmee graag inspiratie op te doen. Dus ben je benieuwd wat we kunnen organiseren en hoe jullie daar actief mee aan de slag kunnen? Neem contact op, dan vertellen we jullie er graag meer over.

Voorbeeld dagprogramma

Het dagprogramma voor het actieve groepsuitje in Noord-Holland stellen jullie helemaal naar wens samen. Dat neemt niet weg dat we je natuurlijk een voorbeeld kunnen laten zien:

12.30 – 13.30 Gezamenlijke lunch

13.30 – 14.00 Uitleg over het actieve uitje

14.00 – 16.00 Actief uitje in Noord-Holland

16.00 – 16.30 Prijsuitreiking

16.30 – 18.00 Gezamenlijke borrel

18.00 – 19.30 BBQ-arrangement

19.30 Einde van het dagprogramma

Actieve uitjes in Noord-Holland: geweldig groeps- of bedrijfsuitje

Dus heb je zin in een van de actieve uitjes in Noord-Holland? Wij organiseren het in de verschillende steden, bij jou op locatie en bijvoorbeeld op het strand of in de duinen. Dat geldt voor de groepsuitjes en bedrijfsuitjes, net als voor vrijgezellenfeesten en voor familie-uitjes. Vertel ons wat je van plan bent en met wie je dat wil doen, dan helpen we je graag inspiratie op te doen.

Dat geldt voor de actieve uitjes, net als voor de bedrijfsuitjes, de teambuilding uitjes en de vrijgezellenfeesten die we organiseren. Wij weten hoe we een geweldig programma samenstellen, waarmee het een dag wordt om niet snel meer te vergeten. Daarbij regelen we bijvoorbeeld de lunch, de borrel en de BBQ, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Met onze actieve en andere groepsuitjes in Noord-Holland weet jij in ieder geval zeker dat het goed geregeld is.

En heb je vragen over de actieve uitjes in Noord-Holland, onze spellen of over hoe we een dagprogramma voor groepen tot honderden personen organiseren? Stel ons je vragen, dan vertellen we je er graag meer over.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de actieve uitjes

Wil je op de hoogte blijven van onze leukste uitjes, de beste aanbiedingen en de nieuwste producten? Volg ons dan via Facebook,  Instagram of LinkedIn!

Offerteaanvraag groepsuitjes

  • :