Tweepersoons elektrische scooter huren in Volendam

Huur je tweepersoons scooter aan de haven van Volendam
Volendam,
268 beoordelingen

Tweepersoons elektrische scooter huren in Volendam

268 beoordelingen
€49.50 €42.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

 • Al vele tevreden klanten gingen je voor
 • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
 • Digitale ticket
 • Directe bevestiging van je boeking

Tweepersoons scooter huren in Volendam

Het is mogelijk om een tweepersoons scooter te huren in Volendam. Deze scooters zijn geschikt voor 1 volwassenen en 1 kind vanaf 6 jaar (minimale lengte van 110 cm) tot maximaal 45kg. Het is niet mogelijk om met 2 volwassenen op de E-Chopper te rijden.

Een tweepersoons scooter huren in Volendam voor een tour van drie uur

Wil jij een tweepersoons scooter huren in Volendam voor een geweldige ontdekkingstocht in de omgeving? Een goed idee! Zodra je je elektrische scooter aan de haven van Volendam hebt opgehaald kun je starten met je rit. Onze scooters brengen je met een snelheid tot vijfentwintig kilometer per uur naar alle bezienswaardigheden in de buurt. Natuurlijk bepaal jij zelf waar je naartoe gaat. Rijd je van Volendam naar Edam? Of bezoek je liever Monnickendam en Broek in Waterland? Bij ons krijg je diverse tips voor leuke routes. Waar je ook voor kiest, met onze elektrische scooter wordt het altijd een fantastische dag!

Als je op je gemak met je gehuurde e-scooter wilt rond cruisen, neem dan ruim de tijd om de belangrijkste bezienswaardigheden te zien. De leukste plaatsen om te bezoeken zijn Edam, Volendam, Katwoude, Monnickendam en Broek in Waterland. Met de accu’s op onze scooters kun je ongeveer zestig kilometer rijden. In drie uur tijd kun je de beste hotspots in de omgeving zien en zelfs heerlijk genieten van een lunch onderweg. Wil je meer zien of langer de tijd krijgen om alles te bekijken, huur onze elektrische brommer dan wat langer.

Waar kun je naartoe met je gehuurde e-scooter?

Wil je de belangrijkste bezienswaardigheden zien tijdens je scooter tour rond Volendam? Rijd dan vanuit Volendam langs het water, door het polderlandschap richting Monnickendam. Onderweg kun je een bezoek brengen aan de (gratis) kaasboerderij of  relaxen en picknicken in recreatiegebied Hemmeland. Heb je een bezoek gebracht aan Monnickendam? Vervolg je tocht dan verder naar de mooie straatjes van Broek in Waterland.

Het is ook mogelijk om met de scooter naar Marken toe te rijden vanuit Volendam. Dit is ook een erg leuke route, alleen is Marken met de E-Scooter niet toegankelijk. Je kunt de voertuigen op de parkeerplaats te parkeren en Marken te voet ontdekken.

Let op: reserveer op tijd

Reserveer je e-scooter ruim op tijd om teleurstelling te voorkomen. Vaak gaan er groepjes mensen op pad met onze scooters, ook op minder mooie dagen. Het kan dan gebeuren dat al onze scooters zijn verhuurd.

Prijzen voor het huren van een tweepersoons scooter

Wij hanteren de volgende prijzen voor het huren van een elektrische tweepersoons scooter vanuit Volendam:

3 uur scooter huur € 42,50
4 uur scooter huur € 47,50
5-8 uur scooter huur € 54,50

Belangrijke informatie

 • Voor het besturen van de scooters dien je in het bezit te zijn van een geldige scooter, auto of motorrijbewijs. Indien je hier niet over beschikt dan hebben wij als alternatief onze stoere gaven elektrische fatbikes. Deze elektrische fietsen hebben dezelfde snelheid als de elektrische scooters alleen heb je hiervoor geen rijbewijs nodig. Minimale lengte voor de fatbikes is 1,55 meter. Er is geen minimale leeftijd aan verbonden.

Eigen risico verzekering bij schade

Al onze voertuigen zijn WA verzekerd. In geval van schade brengen wij een maximale eigen risico in rekening van € 1.500,- per schade geval. Het is mogelijk om je eigen risico te verlagen. Kosten hiervoor zijn € 5,- per voertuig per verhuurbeurt. Hiermee zal het eigen risicobedrag verlaagd worden van € 1.500,- naar € 350,-.

Nog meer leuke uitjes ervaren in Volendam?

Dit uitje is prima te combineren met een foto in klederdracht (met korting). Bekijk ook eens onze uitjes op de pagina over dagje Volendam, bedrijfsuitjes Volendam en weekendje Volendam.

Parkeerinformatie

Mocht je met de auto naar Volendam komen dan vind je hier alle informatie omtrent het gratis parkeren in Volendam

Blijf op de hoogte!

Volg ons op Facebook of Instagram voor leuke aanbiedingen, nieuwtjes en de leukste winacties!

Goed weer garantie
We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Op de dag van de reservering kun je niet meer kosteloos annuleren.

 

Inclusief:

 • Accu waarmee je 60-70 kilometer kunt rijden
 • Plattegrond met leuke routes van de omgeving
 • Leuke tips voor mooie stops en lekkere restaurants
 • Gratis toegangsticket voor een kaasboerderij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tweepersoons elektrische scooter huren in Volendam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

 • Het is vanaf 10 februari mogelijk om voertuigen te bestellen en af te halen volgens de maatregelen van het kabinet.
 • Het huren van voertuigen is alleen mogelijk met een reservering via de website van Rent & Event.
 • Na het online reserveren van de voertuigen kunnen ze worden opgehaald bij de winkel van Rent & Event in Volendam, Haven 45.
 • De reservering kan alleen tot minimaal 4 uur van te voren gedaan worden via de website van Rent & Event. Er zit dus altijd minimaal 4 uur tussen het bestellen en afhalen van de voertuigen.
 • Bij het maken van de reservering kies je voor een datum en tijdstip voor het afhalen en weer terugbrengen van de voertuigen.
 • Het reserveren van voertuigen is alleen mogelijk met personen uit het eigen huishouden. Wanneer je een reservering wil maken voor het huren van voertuigen met iemand buiten jouw huishouden is dit alleen mogelijk met maximaal 1 persoon. Bij het ophalen van de voertuigen en tijdens het rijden moeten jij en die andere persoon zich ten allen tijden aan de 1,5 meter afstandsregel houden.
 • Nadat je een online reservering hebt gemaakt, zorgt Rent & Event er voor dat de gereserveerde voertuigen buiten klaar staan op de gereserveerde datum en tijdstip.
 • Bij het ophalen en terugbrengen van de voertuigen zorgen wij ten allen tijden voor het houden van 1,5 meter afstand.
 • Het ophalen en terugbrengen zal altijd buiten plaatsvinden.
 • De voertuigen zullen altijd van te voren en achteraf hygiënisch gereinigd worden.

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking tot 17:00 uur contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

Uiteraard hebben wij voor jullie leuke routes beschikbaar

Gratis parkeren in Volendam

1. Marinapark parkeerterrein, het meest gebruikte en bekende parkeerterrein van Volendam is het Marinapark. Naast vakantiepark Roompot Marinapark bevindt zich een groot parkeerterrein waar je gratis je auto kunt plaatsen. Let op, het eerste gedeelte van het parkeerterrein is voor maximaal 3 uur met een blauwe schijf. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen richting de dijk en de haven van Volendam. Adres Pieterman 1, Volendam

2. Slobbeland parkeerterrein, ben je wat slechter ter been en wil je toch gratis parkeren dan raden wij je aan om te parkeren bij parkeerterrein Slobbeland. Dit kleine parkeerterrein ligt op slechts 300 meter afstand van de haven. Nadeel is wel dat er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. Parkeer hier dus niet je auto als je goed ter been bent. Hierdoor voorkom je dat de plekken bezet zijn en mensen die slecht ter been zijn dus geen plek meer hebben. Als je Slobbeland 2 intoetst in Google Maps kom je er zo.

We hopen alvast dat je een leuk dagje uit hebt met je gezin of vrienden in Volendam. Enjoy en veel plezier!!!!

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Op de dag van de reservering kun je niet meer kosteloos annuleren.

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.