Over ons

Wie zijn wij?

Wij, Saskia van Burk en Tim Teffer hebben in 2018 besloten om onze vaste banen op te zeggen en een eigen bedrijf op te richten. Dit was het begin van Rent & Event. Begonnen als scooter verhuur bedrijf met 30 elektrische E-choppers. Toen nog helemaal niet bekend onder de Nederlanders en toeristen. Een totaal nieuw concept dus wat gelukkig goed aansloeg.

Hoe Rent & Event is begonnen

Al snel hebben wij reguliere stadsfietsen erbij gekocht omdat hier een grote vraag naar was onder de bezoekers van Volendam. We wilden ons onderscheiden van de rest van de fiets en scooterverhuurders en streven naar een unieke beleving. En dat lukt gelukkig aardig. Wij hebben een prachtig gebied dat zich rondom Volendam bevindt. Met een 3 uur durende tour zie je alle highlights die er te vinden zijn. Volendam, Marken, Monnickendam, kaasboerderij, een prachtige molen, dijken en natuurlijk het prachtige uitzicht over de Gouwzee. En dan ook nog eens heerlijke terrasjes onderweg. Kortom, een te gekke beleving.

Klantgericht met de hoogste reviews

Bij ons staat klantgericht hoog in het vaandel. Of je ons nu belt, mailt of aan de balie geholpen wilt worden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect uitgelegd wordt en je hier alle tijd voor krijgt van onze collega’s.

Het vrolijkste zijn wij aan het einde van de dag als iedereen weer terug komt van de tour en helemaal enthousiast verteld hoe leuk ze het uitje wel niet vonden. Dit is terug te vinden in de reviews van Tripadvisor en Google. Gemiddeld zitten we op een 4,9 bij Google en 5* op Tripadvisor! We staan zelfs bovenaan bij Tripadvisor als beste uitje van Volendam!

Waar staat Rent & Event nu?

Inmiddels is Rent & Event uitgegroeid tot een stabiele partner voor vele touroperators en evenementenbureaus. Met een vloot van meer dan 700 voertuigen kunnen wij grote bedrijfsevenementen verzorgen in Volendam. En dat niet alleen. We leveren onze voertuigen ook op locatie voor grote groepen. De aanvragen worden steeds meer en meer, en de aantallen steeds groter. En dat door het hele land.

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over ons, of het bedrijf. Of heb je andere vragen? Stel ze gerust want wij staan klaar voor jullie. Jullie kunnen ons bellen via 0299396980, of mail via info@rent-event.nl