Gezinsuitje door heel Nederland

Wat zijn de leukste gezinsuitjes in Nederland? Beleef samen een spannende dag met onze uitdagende spellen, maak het lekker actief of leer een stad veel beter kennen, bijvoorbeeld tijdens een rondleiding. Er zijn allerlei uitjes mogelijk, speciaal voor het gezin. Dus is het weer tijd om een keer wat leuks te gaan doen? Of hebben jullie binnenkort vakantie en ben je op zoek naar originele activiteiten? Wij zorgen ervoor dat jullie met heel het gezin een dag beleven om niet snel meer te vergeten.

lees meer

Wat zijn de leukste gezinsuitjes in Nederland?

Wat zijn de leukste gezinsuitjes in Nederland? Beleef samen een spannende dag met onze uitdagende spellen, maak het lekker actief of leer een stad veel beter kennen, bijvoorbeeld tijdens een rondleiding. Er zijn allerlei uitjes mogelijk, speciaal voor het gezin. Dus is het weer tijd om een keer wat leuks te gaan doen? Of hebben jullie binnenkort vakantie en ben je op zoek naar originele activiteiten? Wij zorgen ervoor dat jullie met heel het gezin een dag beleven om niet snel meer te vergeten.

Die uitjes voor het gezin organiseren we op verschillende locaties door heel het land. We hebben goede contacten met allerlei (horeca)ondernemers en weten bovendien waar we de ruimte hebben om de spellen op te zetten. Daarbij houden we alvast rekening bij het samenstellen van het programma. Zo zorgen we ervoor dat jullie niet hoeven te wachten en dat alles op tijd klaar staat. Ook voor de borrel en/of de BBQ na afloop, om lekker met elkaar na te praten over de leuke activiteiten die jullie hebben gedaan.

Dus zoek je naar iets om de kinderen mee te nemen? Wil je samen aan de slag met een spannend spel? Of een tour maken door bijvoorbeeld een stad in Noord-Holland? In al die gevallen weten we welke gezinsuitjes in de regio de beste keuze zijn. Dus laat het maar aan ons over, dan zullen we je daar op een leuke manier mee verrassen. Of geef ons aan wat de wensen zijn, dan houden we daar rekening mee natuurlijk.

 

Gezinsuitjes op locatie

Uiteraard kunnen we de gezinsuitjes organiseren op iedere locatie die je wilt. Dus ben je benieuwd naar de locaties die wij in gedachten hebben? Of die er al beschikbaar zijn, bijvoorbeeld op het strand of in de duinen? Ook in de verschillende steden in Noord-Holland is er van alles mogelijk. Zo zorgen we ervoor dat je welkom bent op een locatie die daar speciaal voor geschikt is. En waar we de ruimte hebben om het spel uit te zetten of de uitleg te geven.

Andersom kunnen we het ons ook voorstellen dat je voor de gezinsuitjes al een locatie in gedachten hebt. Verblijven jullie bijvoorbeeld in een bepaalde plaats? Of wil je daar daarna gaan eten? We kunnen er in veel gevallen rekening mee houden. Zo zorgen we voor een uitje voor het gezin op een plek die jullie goed uitkomt. We beoordelen vooraf de locatie en de mogelijkheden, om je precies aan te geven wat er kan en hoe we dat voor jullie zullen regelen.

 

Speel geweldige spellen tijdens het familie of gezinsuitje

Ben je benieuwd naar de verschillende spellen en activiteiten die we kunnen organiseren voor de gezinsuitjes? Dat loopt enorm uiteen. Want heb je een gezin met (kleine) kinderen of zijn jullie inmiddels allemaal volwassen? In de beide gevallen organiseren we graag een uitje waar jullie allemaal blij van worden.

Dat betekent dat we het heel actief kunnen maken. Of dat we zorgen voor een ontspannen tour door de stad of het gebied. Zo kunnen ook opa en oma gewoon mee. Wij houden rekening met iedereen die mee wil doen, bijvoorbeeld tijdens de volgende activiteiten:

Uiteraard zijn er daarnaast nog allerlei andere gezinsuitjes in Nederland mogelijk. Dus zoek je naar een manier om lekker actief op pad te gaan? Of willen jullie een dagje de buitenlucht in? Wij zorgen er in combinatie met een lunch, borrel en/of BBQ voor dat het een dag wordt om niet snel meer te vergeten.

 

Voorbeeld dagprogramma

Het dagprogramma van de gezinsuitjes kan er op allerlei manieren uitzien natuurlijk. Heb je specifieke voorkeuren voor een begintijd of wil je het tot aan ’s avonds laten duren? Heb je ook nog andere activiteiten gepland of juist niet? Wij houden er graag rekening mee.

Het programma zou er bijvoorbeeld op deze manier uit kunnen zien:

12.30 – 13.30 Gezamenlijke lunch

13.30 – 14.00 Uitleg over de activiteiten

14.00 – 16.00 Groepsuitje

16.00 – 16.30 Prijsuitreiking

16.30 – 18.00 Gezamenlijke borrel

18.00 – 19.30 BBQ-arrangement

19.30 Einde van het dagprogramma

 

Gezinsuitjes in Nederland: geweldig gezins- of familieuitje

De gezinsuitjes in Noord-Holland zorgen ervoor dat jullie een heerlijk jaarlijks uitje kunnen vieren. Of dat een verjaardag een extra leuke dag wordt, omdat jullie samen op pad gaan. Dus zoek je naar leuke activiteiten of de mogelijkheid om een spannend spel met elkaar te spelen? Dat is waar we voor zorgen. En bovendien is dat niet alles, omdat we er complete arrangementen van kunnen maken. Op die manier is het allemaal goed geregeld, waarbij wij ervoor zorgen dat jullie nergens omkijken naar hebben.

En zoek je specifiek naar meer soorten speurtochten, zowel met de kinderen als om zelf te gaan doen? We weten dat dit een leuke manier is om een stad of een gebied te leren kennen. Dat geldt zowel voor de gezinsuitjes als voor de andere uitjes die we organiseren.

En heb je vragen over gezinsuitjes in ons land, onze spellen of over hoe we een dagprogramma voor groepen tot honderden personen organiseren? Stel ons je vragen, dan vertellen we je er graag meer over.

De beste recensies

Wij staan voor service en klantgerichtheid. Bekijk de recensies van andere klanten op Tripadvisor of Google.

 

Offerteaanvraag groepsuitjes

  • :