Stadsspel

Speel spannende stadsspellen in Nederland en leer de omgeving op een wel heel bijzondere manier kennen. We organiseren bedrijfsuitjes, familie-uitjes en andere groepsuitjes. En wil je een vrijgezellenfeest of een ander uitje vieren? Met de stadsspellen in bijvoorbeeld Amsterdam, Haarlem, Amstelveen en Alkmaar zorgen we ervoor dat jullie op een geweldige manier naar buiten kunnen.

lees meer

Stadsspellen in Noord en Zuid-Holland

Speel spannende stadsspellen in Noord en Zuid-Holland en leer de omgeving op een wel heel bijzondere manier kennen. We organiseren bedrijfsuitjes, familie-uitjes en andere groepsuitjes. En wil je een vrijgezellenfeest of een ander uitje vieren? Met de stadsspellen in bijvoorbeeld Amsterdam, Haarlem, Amstelveen en Alkmaar zorgen we ervoor dat jullie op een geweldige manier naar buiten kunnen.

Per stad bieden we een aantal leuke stadsspellen aan, die we daar kunnen organiseren. Dat doe je met een smartphone of een iPad. In een aantal gevallen huren we zelfs echte acteurs in, die de beleving naar een nog hoger niveau tillen. Zij zorgen ervoor dat er van alles te ontdekken valt. En dat jullie moeten samenwerken, waardoor de spellen in de stad goed geschikt zijn voor teambuilding.

Stadsspel op locatie

Je speelt de stadsspellen natuurlijk op locatie, in een stad bij jullie in de buurt. Dus werken jullie in Schagen, Heerhugowaard, Hoorn of Enkhuizen? Net als in Zaandam, Beverwijk, Amsterdam en bijvoorbeeld in de omgeving van Hoofddorp kunnen we geweldige spellen organiseren.

Tijdens de stadsspellen is het de bedoeling om in een groepje of in teams op pad te gaan. Jullie krijgen een specifieke opdracht mee. Vanaf een smartphone of iPad krijgen jullie de informatie die belangrijk is. Of niet natuurlijk, afhankelijk van het spel dat jullie spelen. Soms is het belangrijk om informatie te verzamelen en bijvoorbeeld in te schatten wie je kunt vertrouwen. En wie niet.

Vooraf leggen we het spel duidelijk uit. Daarna is het aan jullie om ermee aan de slag te gaan en het bijvoorbeeld tegen elkaar op te nemen. Zo zorgen we ervoor dat jullie een geweldig bedrijfs- of groepsuitje spelen in Noord-Holland. En wil je de stadsspellen boeken voor een vrijgezellenfeest of een familie-uitje? We denken graag met je mee over de spellen die daarvoor waarschijnlijk het best geschikt zijn.

Speel geweldige spellen tijdens het bedrijfs- of groepsuitje

Voor de stadsspellen in Noord-Holland zijn er allerlei leuke spellen beschikbaar. Dus heb je zin om de stad beter te leren kennen, een Mol te ontmaskeren of zijn jullie lekker sportief en is Expeditie Robinson een grote droom? We organiseren de spellen waar jullie blij van worden. Of waarmee je de rest wilt verrassen natuurlijk, door ze er vooraf niets over te vertellen.

Dit zijn een paar van de spellen die we in de diverse steden in Noord-Holland kunnen organiseren als bedrijfs- of ander groepsuitje:

Uiteraard kunnen we ook andere stadsspellen organiseren in Noord-Holland. Dus heb je een specifiek spel in gedachten en weet je al waar je dat wilt spelen? Geef het ons aan, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.

Tip: weet je juist niet wáár je de stadsspellen wilt spelen of heb je wat inspiratie nodig met meer spellen? Geef ons aan wat je van plan bent voor het bedrijfsuitje, familie-uitje, vrijgezellenfeest of een ander groepsuitje. Wij zorgen ervoor dat je genoeg ideeën krijgt om er een geweldige dag van te maken.

Voorbeeld dagprogramma

Het dagprogramma stellen we samen op basis van jouw specifieke wensen. Dus organiseer je daar omheen nog andere dingen? Of wil je ons heel de dag laten verzorgen? Dat kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien:

12.30 – 13.30 Gezamenlijke lunch

13.30 – 14.00 Uitleg over het stadsspel dat jullie spelen

14.00 – 16.00 Stadsspel in Noord-Holland

16.00 – 16.30 Prijsuitreiking

16.30 – 18.00 Gezamenlijke borrel

18.00 – 19.30 BBQ-arrangement

19.30 Einde van het dagprogramma

Stadsspel in Noord-Holland: geweldig groeps- of bedrijfsuitje

De stadsspellen in Noord-Holland vormen een geweldige keuze om elkaar én de stad beter te leren kennen. Dus zoek je naar een bedrijfsuitje of wil je een bijzonder vrijgezellenfeest organiseren? Daarnaast organiseren we familie-uitjes en andere groepsuitjes.

Wij zorgen ervoor dat iedereen mee kan komen, dus geef ons gerust aan met wie je komt en wat je ongeveer van plan bent. Wij zorgen er dan voor dat het een geweldige dag zal worden. Met een prijsuitreiking aan het eind, waardoor jullie het bovendien niet voor niets doen. Sterker nog, je zal merken dat jouw team en de andere teams er heel fanatiek van worden als ze horen wat de mooie prijzen zijn.

En ben je daarnaast benieuwd naar de andere uitjes die we in Noord-Holland kunnen organiseren? Denk bijvoorbeeld aan de sportieve uitjes en de actieve uitjes. We dagen jullie uit, maar nooit zonder rekening te houden met waar iedereen ongeveer toe in staat is. Of bekijk de specifieke coronaproof uitjes. Wij zorgen ervoor dat jullie afstand tot elkaar kunnen houden en dat de hygiëne uitstekend geregeld is. Zo hoef jij je daar in ieder geval niet druk om te maken.

En heb je vragen over de stadsspellen in Noord-Holland, onze spellen of over hoe we een dagprogramma voor groepen tot honderden personen organiseren? Stel ons je vragen, dan vertellen we je er graag meer over.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de beste stadsspellen

Wil je op de hoogte blijven van onze leukste uitjes, de beste aanbiedingen en de nieuwste producten? Volg ons dan via Facebook, Instagram en LinkedIn!

Veelgestelde vragen

Ja wij kunnen stadsspellen op maat maken voor jullie voetbalteam, bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en wij helpen jullie graag verder.

Onze stadsspellen zijn in elke grote stad te spelen. Dit kan een speurtocht met je telefoon zijn, of een leuk groepsuitje met echte acteurs. Vraag naar de mogelijkheden en wij helpen jullie graag verder.