Undercover – Smartphone Game

Ga voor spanning, adrenaline en teambuilding. Ga Undercover!
Almere, Amsterdam, Door heel Nederland, Purmerend, Volendam, 20+
49 beoordelingen

Undercover – Smartphone Game

49 beoordelingen
vanaf €25
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Undercover, hoe spannend wil je het hebben!

Wikipedia zegt het volgende over de betekenis van het woord Undercover: “Undercover gaan of onder dekmantel gaan is het verhullen van de eigen identiteit of het aannemen van een andere identiteit, met als doel het vertrouwen te winnen van een persoon of organisatie om daarmee geheime informatie te verkrijgen of bewijzen te verzamelen van strafbare feiten of misstanden”.

Dat klinkt reuze spannend en dat is het ook. En jullie kunnen dit nu ook zelf ervaren met deze sensationele Undercover App Game.

Jullie spelen deze gave Undercover App Game in verschillende teams, maar iedereen gebruikt zijn eigen smartphone om de verschillende puzzels en vraagstukken op te lossen. Welk team lukt het om als eerste de juiste informatie te vergaren? Wie infiltreert als de beste en weet zich zo onopvallend mogelijk te gedragen? Welk team mag zich uiteindelijk het beste undercover team noemen?

Is jullie groep niet vies van een goede dosis adrenaline door het lijf? Laat ze dan vooral de onderwereld in duiken, infiltreren, laat ze bloedstollend onderzoek doen en laat ze maar bewijzen dat ze goede detectives zijn. Met dit spel laat je ze elkaar het vuur aan de schenen leggen. Spanning en sensatie gegarandeerd.

Voor wie is het spel Undercover bedoeld?

Een leuke en unieke activiteit voor teambuilding, maar ook als familieuitje, bedrijfsuitje, vrienden- of vriendinnenuitje en vrijgezellenuitje zeer geschikt. Leuk om met minimaal 20 personen te spelen. De activiteit duurt circa 2,5 uur.

Het uitje is voor groepen die van gezonde spanning houden, elkaar willen uitdagen en het leuk vinden om vraagstukken en puzzels op te lossen. Dat er bij dit spel ook gelachen zal worden staat buiten kijf. En reken maar dat het achteraf gezellig borrelen is met alle ervaringen die tijdens het spel zijn opgedaan en die onderling gedeeld worden. Wij zeggen alvast: cheers op het beste undercover team!

Praktische informatie over dit groepsuitje:

Onze spelbegeleiders staan via de App in contact met jullie. Tussendoor zullen zij verschillende tips geven en jullie antwoorden toetsen.

Natuurlijk is er een prijsuitreiking. In overleg met jullie maken we deze uitgebreid of minder uitgebreid. Onder het genot van een hapje en drankje juichen we het team met de beste detectives toe en wisselen we ervaringen uit. En er is genoeg om over na te praten, dat kunnen we garanderen.

Dit spel kunnen wij overal in Nederland uitvoeren. Dus ook op locatie bij je eigen bedrijf, in de kantine of andere gezellige ruimte. Wil je meer weten over dit unieke, spannende uitje? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder op weg.

Bekijk ook eens onze andere gave uitjes.

Wij bieden nog veel meer leuke groepsuitjes aan. Er is voor ieder wat wils en voor elk doel een leuke activiteit. Of dat nu voor een gezellige familiedag is, een teambuildingsactiviteit om nooit te vergeten, een hilarische vrijgezellendag of zomaar een dagje uit met wat vrienden. Wij kunnen je met grote zekerheid helpen aan het meest geschikte en verzorgde uitje. Ons team staat altijd voor je klaar.

Wat dacht je van een E-scooter tour, een Ik hou van Holland Quiz of het spel Ontmasker de mol? Bekijk hier al onze Bedrijfsuitjes.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de leukste uitjes.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes, leukste uitjes, de beste aanbiedingen en de nieuwste producten? Om ideeën op te doen voor een volgend groepsuitje? Volg ons dan via Facebook, Instagram en LinkedIn!

Inclusief:

  • 2,5 uur durende Smartphone Game
  • Alerte spelbegeleider
  • Prijs voor de winnaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Undercover – Smartphone Game” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.