Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren? Amsterdam is de meest gekozen stad om je uitje met jouw collega's te vieren. Zoek je een actief uitje of ben je juist op zoek naar een relaxt dagje weg. Rent & Event help jullie graag om er een top dag van te maken. Voor zowel kleine als zeer grote groepen!

lees meer

Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren? Amsterdam is de meest gekozen stad om je uitje met jouw collega’s te vieren. Zoek je een actief uitje of ben je juist op zoek naar een relaxt dagje weg. Rent & Event help jullie graag om er een top dag van te maken. Voor zowel kleine als zeer grote groepen!

Leuke bedrijfsuitjes: beleef Amsterdam

Organiseer jij het bedrijfsuitje in Amsterdam dan ontdek je dat er van alles te beleven valt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rondleiding met gids , een spel waarbij de directeur ontvoerd is, of een spel waarbij jullie enorm moeten samenwerken? Het zijn zomaar een paar voorbeelden van leuke uitjes, waarbij Amsterdam zich uitstekend leent als locatie.

Complete dagprogramma’s maken is voor ons geen probleem. Wij kunnen bus transfers regelen, lunch of diner locaties en de verdere invulling. En wat dacht je van een heerlijke rondvaart in een luxe salonboot over de grachten met een heerlijke borrel?

De beste bedrijfsuitjes in Amsterdam

Benieuwd naar de dagarrangementen en andere bedrijfsuitjes in Amsterdam die we voor je kunnen organiseren? We zetten een aantal van de mogelijkheden voor je op een rij:

En zoek je een bedrijfsuitje in Amsterdam met hotelovernachting? Er zijn tal van grote hotels waar je met groepen terecht kunt. Welk stadsdeel in Amsterdam maakt niet uit. 

ik hou van holland

ik hou van holland quiz

Actief en teambuilding tijdens het uitje in Amsterdam

Ben je specifiek op zoek naar de actieve uitjes of willen jullie met het bedrijf aan de slag met teambuilding? Kom naar Amsterdam en we zorgen voor het ideale uitje. Tijdens de actieve bedrijfsuitjes in Amsterdam gaat het om samenwerken en om competitie, om in jullie allen niets minder dan het beste naar boven te halen.

En zoek je de uitdaging liever in raadsels en puzzelen of speel je bijvoorbeeld graag een quiz? Het is allemaal mogelijk in Amsterdam. Wij zorgen er tijdens het uitje voor het bedrijf of de afdeling voor dat jullie elkaar nodig hebben of dat het heel goed duidelijk wordt wie er echt goed heeft opgelet.

Na de activiteit en de teambuilding zorgen we voor een natuurlijk voor een gezamenlijk diner, een gezellige borrel of een ander afsluitend moment. Er is tijd voor de bekendmaking van de einduitslag en we huldigen de eventuele winnaar. Het is de mooie afsluiting van een bijzondere dag in Volendam of bijvoorbeeld de start van een weekend waarin niet veel meer verrassingen op de deelnemers staan ​​te wachten. Welk idee je ook hebt om je bedrijfsuitje te vieren in Volendam, wij zijn er klaar voor om jullie daarbij te helpen.

 

team uitje Volendam

wij bieden diverse fietstours met een gids aan in Amsterdam

Boek jullie bedrijfsuitje in Amsterdam

We nodigen jullie graag uit om samen het beste bedrijfsuitje in Amsterdam te boeken. Ervaar samen met collega’s hoe leuk deze stad is en wat er in de omgeving allemaal te beleven valt. Het wordt een ochtend, een middag, een hele dag of zelfs een weekend om niet snel meer te vergeten. En twijfel je over het vervoer of zoek je naar een manier om iedereen weer veilig thuis te brengen? Ook daar zorgen we voor, waardoor je er vanuit kunt gaan dat het een geweldig geslaagd event zal worden.

We helpen je graag inspiratie op te doen met de meest gebruikte uitjes, zoals het huren van elektrische scooters , coole KNAAP fatbikes en een fiets . Daarnaast kunnen jullie de uitjes combineren met een vergadering en afsluiten met een pubquiz over Amsterdam.

En heb je vragen over hoe we het bedrijfsuitje in Amsterdam voor je organiseren of wil je meer weten over een van de uitjes? Neem contact met ons op , dan vertellen we je graag meer.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in een bedrijfsuitje in Amsterdam? Laat het ons weten! Onze collega’s maken snel en zorgvuldig een passend programma voor jullie. Jullie kunnen ons bereiken via info@rent-event.nl of via nummer 0299396980

Bekijk ook eens onze andere pagina’s over Amsterdam