Help de directeur is ontvoerd! Populair

Spannendste uitje voor groepen
20+
375 beoordelingen

Help de directeur is ontvoerd!

375 beoordelingen
€49.50 €44.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Help de directeur is ontvoerd. Spanning, teamwork en veel adrenaline.

Help de directeur is ontvoerd is momenteel één van de best beoordeelde games. Tijdens het samenzijn van jullie groepsuitje komen er plotseling mannen met bivakmutsen en knuppels binnen. De directeur is ontvoerd! De ontvoerders laten jullie een film zien met daarop de ontvoerde directeur. Hij smeekt jullie om genoeg losgeld bij elkaar te verzamelen om zijn vrijheid terug te kopen. Een spannender bedrijfsuitje dan dit zal je niet snel vinden.

Wat is het doel van dit uitje?

Dit bedrijfsuitje is uniek en op maat gemaakt voor jullie bedrijf. Zo zal er vooraf een kort filmpje gemaakt worden. Beantwoord vragen over de eigen collega’s en verdien zo extra punten om de ontvoerde directeur te bevrijden. Leer tijdens deze interactieve speurtocht te onderhandelen, slim na te denken en vooral samen te werken. Een echt teambuildingsuitje voor jou en je collega’s! Wie kan deze spanning allemaal?

Hoe werkt dit spel?

Nadat de directeur is ontvoerd krijgen jullie een briefing van het uitje. Tijdens dit speluitleg zullen we je precies vertellen wat er van je verwacht word en waar je op moet letten. Er worden teams gemaakt en per team gaan jullie op pad. Let erop dat elk team een volle smartphone mee moet nemen! Zodra jullie op pad zijn krijgen jullie opdrachten via de telefoon doorgestuurd. Wat dit voor opdrachten zijn verklappen wij uiteraard niet. Ze zijn in elk geval superleuk om uit te voeren!

Belangrijke informatie om “Help de directeur is ontvoerd” te spelen.

  • Er zullen echte acteurs ingezet worden tijdens dit uitje. Ze zullen echter niemand aanraken.
  • Per team dient er een volledig opgeladen smartphone aanwezig te zijn.
  • Beschikbaar voor uitjes van 30 tot en met 300 personen
  • Spelduur is circa 2,5 uur
  • Prijs is € 44,50 incl btw (boven de 50 personen hebben wij aangepaste prijzen)
  • Dit spel is in vrijwel elke grote stad in Noord-Holland en Utrecht te spelen

3 beoordelingen voor Help de directeur is ontvoerd!

GGD amsterdam

Een complete dag heeft Rent & Event voor ons geregeld. Een deel koos voor scooters rijden en andere deel de directeur is ontvoerd. Daarna een barbecue met foute bingo tijdens het eten. By far het leukste uitje dat we Met onze collega’s hebben gedaan. Wendy bedankt voor het regelen van deze dag en we gaan zeker vaker een uitje boeken bij jullie

Team uitje Abn

Wat een gaaf spel is dit zeg. Wij speelden dit in Volendam met uitje van 60 personen en iedereen was laaiend enthousiast 👍👍👍

Van Klaveren grondverzet

Top bedrijfsuitje!!
Wees de eerste om “Help de directeur is ontvoerd!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Het minimale aantal om dit spel te spelen is 20 personen. Er geldt geen maximum aantal voor dit spel. Het kan zoveel uitgebreid worden als jullie maar willen. Hiervoor zullen dan extra acteurs worden ingezet om van “help de directeur is ontvoerd” een ultiem uitje te maken! Vragen? Laat het ons weten en wij helpen je graag verder.

Dit spel is in vrijwel elke stad in Nederland te spelen. De spellen worden aangepast aan de hand van de stad. Wil je meer informatie over “help de directeur is ontvoerd” dan helpen wij je graag verder. Wij zijn te bereiken via info@rent-event.nl 

Het spel duurt 2,5 tot 3 uur maar kan aangepast naar de tijd die jullie beschikbaar hebben. Past de tijdsduur niet helemaal in jullie dagprogramma dan zorgen wij ervoor dat het wel alsnog past binnen jullie dagje uit.

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.