Ontdek de omgeving van Volendam en Marken

Wat is er in de omgeving van Volendam en Marken allemaal te doen? De beiden dorpen zijn ontzettend leuk, en echt interessant wordt het als je ze bovendien met elkaar combineert. Je zal merken dat ook de boottocht ertussen ontzettend leuk is, waardoor je de beiden bovendien vanuit een heel ander perspectief zal zien.

lees meer

Omgeving van Volendam

Wat is er in de omgeving van Volendam en Marken allemaal te doen? De beiden dorpen zijn ontzettend leuk, en echt interessant wordt het als je ze bovendien met elkaar combineert. Je zal merken dat ook de boottocht ertussen ontzettend leuk is, waardoor je de beiden bovendien vanuit een heel ander perspectief zal zien.

Dus ga je naar Volendam of ga je naar Marken en ben je benieuwd wat er allemaal te doen is als je ook de omgeving daarvan meerekent? We zetten het voor je op een rij, aan de hand van de activiteiten die er beschikbaar zijn. Ga het water op, pak de fiets of zorg er bijvoorbeeld op een (elektrische) scooter voor dat je veel meer mogelijkheden hebt om te ontdekken wat er allemaal te zien en te doen is.

Marken ligt op een eiland, voor de haven van Volendam. Op een zonnige en heldere dag kun je het zelfs zien liggen, wat het meteen heel verleidelijk maakt om er bijvoorbeeld naartoe te varen. En ga je liever rijden of combineer je de beiden voor de heen- en terugweg? Je maakt er op die manier een bijzondere dag of een bijzonder paar dagen van, waarbij de omgeving zorgt voor geweldige landschappen en leuke bezienswaardigheden.

 

E-fatbike Almere

E-fatbike huur Volendam

Verken de omgeving: e-Chopper of op het water

Wil je de omgeving van Marken en Volendam gaan verkennen en ben je benieuwd hoe je dat het best kunt doen? Je kunt dat doen over land en over het water. Op een e-Chopper of een (elektrische) scooter sta je er zo, omdat het ongeveer 15 kilometer rijden is. Onderweg kom je langs Monnickendam, wat natuurlijk ook zeer de moeite waard is.

En vaar je ’s middags bijvoorbeeld terug of pak je op de heenweg als de boot? Kies de Marken Express of de andere bootjes die er beschikbaar zijn, waarmee je er in korte tijd op een leuke manier heen kunt varen. Je ziet de omgeving dan vanaf het land en vanaf het water, voor twee heel verschillende perspectieven. Het is een geweldige manier om de omgeving te ontdekken en beter te leren kennen. En combineer je dat bijvoorbeeld met de activiteiten in Volendam? Zo zorgen we voor een leuk arrangement, zowel voor een dag als om bijvoorbeeld het complete weekend door te brengen.

 

Activiteiten rond Volendam en Marken

Ben je benieuwd naar de activiteiten die je kunt boeken, als je verblijft in de omgeving van Volendam en Marken? We zetten een aantal van de leukste voor je op een rij, al kunnen we natuurlijk meer voor je organiseren:

 

familie uitjes - Rent & Event

kinder uitjes – Rent & Event

 

Combineer Volendam en Marken

Ga je voor de omgeving van Volendam en Marken? Je kunt de beiden goed met elkaar combineren, omdat ze heel dichtbij elkaar liggen. Het gaat maar om 15 kilometer afstand en over het water is het zelfs nog een stuk korter. Dat betekent dat je er snel bent, onafhankelijk van de manier die je kiest om er naartoe te gaan.

En wil je ook meteen Monnickendam ontdekken of zoek je naar andere leuke plekken in de omgeving? Het zijn allemaal dingen die je kunt gaan verkennen, waarmee een bezoek aan Volendam en Marken hartstikke leuk is.

 

Omgeving van Volendam en Marken: leuke arrangementen

Wil je in de omgeving van Volendam en Marken leuke arrangementen boeken? Wij zorgen er met de activiteiten voor dat er van alles te ontdekken valt. Zo weet je zeker dat het een mooie dag zal worden of dat je zelfs een heel weekend kunt vieren. Dus kom je met vrienden, met familie of wellicht met de collega’s van het bedrijf waar je werkt? Wij zorgen ervoor dat je een fijne tijd hebt, door Volendam en Marken met elkaar te combineren. De omgeving is typisch Hollands en heeft ontzettend veel te bieden, waarbij wij ervoor zorgen dat jij je geen moment zal vervelen.

Teamuitje in Volendam

Wil je met je voetbal team of ander team naar Volendam komen? Bekijk meer informatie over een teamuitje in Volendam.

Volg ons voor leuke aanbiedingen en tips

Volg ons op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen.