Teamuitje Volendam? Bij Rent & Event helpen we je graag verder.

De leukste teamuitjes in Volendam

Elk team in Nederland heeft wel één of meerdere keren een teamuitje. Volendam is bij uitstek de ideale plek voor een leuk teamuitje. Zo zijn er tal van activiteiten te ontdekken in dit vissersdorp. Kom je er niet uit, of wil je de organisatie van jullie teamuitje Volendam uit handen geven? Geef jullie wensen aan en wij komen met een passend voorstel.

 

Vacature theetuin Katwoude horeca

Beleef je teamuitje in Volendam

 

Top 5 teamuitjes in Volendam

Om jullie keuze voor een teamuitje in Volendam wat makkelijker te maken hebben wij onze top 5 meest geboekte teamuitjes voor jullie samengesteld. Uiteraard zijn er nog tal van andere teamuitjes te beleven.

 

1. E-chopper Tour

Een tour op de E-choppers is een uitje wat geschikt is als teamuitje. Wij hebben meer dan 100 e-choppers op voorraad dus ruim voldoende om met jullie hele team op pad te gaan. Stap met zijn allen op de elektrische scooters en verken de omgeving van Volendam.

2. Expeditie Robinson

Willen jullie een teamuitje waarbij jullie echt aan teambuilding moeten gaan doen? Dan is Expeditie Robinson in Volendam echt iets voor jullie. In teams strijden jullie tegen elkaar. Behendigheidsopdrachten en samenwerkingsproeven! Werk samen om te winnen als team.

3. Foto in Volendamse kleding

Zeg je Volendam dan zeg je foto in klederdracht. Je mag het dorp niet verlaten zonder een foto in Volendamse klederdracht. Als team kunnen jullie samen op de foto. Allen krijgen een foto mee als souvenir.

4. Workshop Volendams leren praten

Wil je tijdens je teamuitje wat leren? Dan moet je Volendams leren praten. Tijdens deze workshops leer je woorden als: An me gat, Dair out nog wat en, apenzak en bedakke dag. Hilarisch!

5. Rondleiding met een gids inclusief een bezoek aan palingrokerij

Tijdens je teamuitje in Volendam wat extra’s leren? Onze gidsen vertellen je alles over het beroemdste dorp van het land. Ze vertellen wat over de bekende inwoners, het ontstaan van het dorp en hotel Spaander dat bekend is van de tv serie van Herman den Blijker. Eindig je bezoek aan een palingrokerij!

 

Compleet dagje uit tijdens jullie uitje met het team

Naast de losse uitjes kunnen wij natuurlijk ook helpen met het verzorgen van gehele dag arrangementen. Of je nu een lunch of diner wilt, of een geheel pakket inclusief een overnachting of bustransfer. Door onze vele samenwerkingen kunnen wij vaak de scherpste prijzen bieden. Laat ons weten wat jullie willen dan verzorgen wij het graag.

Teamuitjes in andere steden boeken

Bij Rent & Event bieden wij niet alleen teamuitjes aan in Volendam maar door het gehele land. Bekijk hier welke groepsuitjes wij allemaal aanbieden.

 

Help ons jullie team uitstapje te verzorgen in Volendam

Ons team heeft vele jaren ervaring in het verzorgen van de leukste uitjes. Een dagje Volendam in elkaar zetten is zo gedaan. Ons team staat klaar om jullie te helpen. Bel ons op 0299396980 of mail ons op info@rent-event.nl.