Activiteiten Volendam

Benieuwd naar de activiteiten in Volendam? Het is een bruisend vissersdorp, waar je werkelijk van alles kunt doen. En dat is natuurlijk logisch dat we dat zeggen, maar het is ook de reactie die we vaak krijgen van anderen waarvoor we arrangementen samenstellen. Dus wil je een leuke dag organiseren, een weekend weg plannen of ben je gewoon benieuwd naar de activiteiten de komende tijd? Wij zetten ze voor je op een rij, net als de uitjes die je altijd kunt boeken en waarmee je Volendam echt leert kennen.

lees meer

Wat is er te doen in Volendam?

Activiteiten in Volendam ontdekken? Het is een bruisend vissersdorp, waar je werkelijk van alles kunt doen. En dat is natuurlijk logisch dat we dat zeggen, maar het is ook de reactie die we vaak krijgen van anderen waarvoor we arrangementen samenstellen. Dus wil je een leuke dag organiseren, een weekend weg plannen of ben je gewoon benieuwd naar de activiteiten de komende tijd? Wij zetten ze voor je op een rij, net als de uitjes die je altijd kunt boeken en waarmee je Volendam echt leert kennen.

Je hebt de keuze uit een breed aanbod, met zowel de actieve uitjes als de activiteiten waarbij je het wat rustiger aan kunt doen. Dus voel je meer voor een museum dan voor varen naar het Markermeer? En ga je liever voor een foto in klederdracht dan dat je tijdens een speurtocht heel het dorp leert kennen? Jij bepaalt welke activiteiten het best bij je passen. Of die goed aansluiten bij de andere opdrachten die je hebt bedacht voor het bedrijf of de afdeling waarvoor je een arrangement wilt laten samenstellen.

 

Volendam foto in kostuum

Een foto in traditionele Volendamse klederdracht moet iedereen gedaan hebben.

Activiteiten in Volendam met vrienden of met collega’s

Volendam is geschikt voor jong en oud, die je bovendien letterlijk bij elkaar kunt brengen. Dus willen jullie met het gezin of heel de familie een dagje uit? De activiteiten zijn er speciaal op afgestemd, waarbij we er natuurlijk voor zorgen dat jullie er allemaal zoveel mogelijk aan hebben. Dus ga je voor de Volendam Experience of het Volendam Museum? Er is een geweldige historie om te ontdekken, bijvoorbeeld om terug te keren naar de eigen jeugd. En dat terwijl de jeugd natuurlijk lekker interactief aan de slag kan, om het veel interessanter en leuker te maken.

Daarnaast zijn de activiteiten in Volendam goed geschikt om gewoon samen te komen doen, net als met vrienden en collega’s. Dus organiseer je een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeestje of een gezins– of familie-uitje? In al die gevallen laten we je graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Tip: boek je één of meerdere activiteiten? We kunnen daarbij altijd koffie en appelgebak aanbieden. En zoek je naar de mogelijkheden voor een lunch of een (afsluitend) diner? Ook daar zorgen we voor, waardoor het jullie culinair in ieder geval aan niets zal ontbreken.

 

activiteiten in Volendam

activiteiten in Volendam, er is genoeg te ervaren

Ons aanbod leuke uitjes en activiteiten in Volendam

Benieuwd naar ons aanbod leuke uitjes en activiteiten in Volendam? Je kunt online van alles boeken, waarmee het te veel is om hier allemaal op te noemen. Toch zetten we graag 5 van de leuke activiteiten voor je op een rij, zodat je een idee krijgt van wat er allemaal te doen is:

speel de volendam speurtocht

ontdek Volendam tijdens de smartphone speurtocht

Maak het actief en rust daarna lekker uit

De activiteiten in Volendam kunnen je behoorlijk uitdagen, bijvoorbeeld als je een speurtocht doet en daarna nog een stuk gaat fietsen. En doe je de rondleiding om daarna het museum te bekijken? De kans is groot dat je daarna trek hebt gekregen. Gelukkig zijn er allerlei fijne plekken om even bij te komen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de BBQ-arrangementen die we kunnen organiseren. Het is de beste manier om de activiteiten af te sluiten, waarbij jullie natuurlijk na kunnen praten over alles wat jullie hebben ontdekt.

En ben je benieuwd naar meer mogelijkheden om het bijzonder te maken? We nemen je graag mee door het stadion van FC Volendam en bijvoorbeeld in Woltjes Stroopwafel Experience valt er van alles te ontdekken over deze typisch Nederlandse lekkernij. Op die manier helpen wij je heel de dag leuk in te richten of er een bijzonder arrangement van te maken. En wil je het wat actiever maken of juist rustiger aandoen? Geef het ons aan, dan denken we graag met je mee.

 

woltje stroopwafel museum

in het stroopwafel museum, Woltje’s Backerij aan de haven van volendam vind je de lekkerste stroopwafels

De leukst activiteiten in Volendam

Je vindt bij ons de leukste activiteiten in Volendam. Ontdek wat er allemaal te doen is en hoe je er samen een bijzondere dag of een geweldig weekend van maakt. Dus wil bijvoorbeeld een uitje boeken voor jullie samen, met het gezin, de familie of misschien voor het bedrijf waar je voor werkt? Om wie het ook gaat, wij helpen je er een geweldige tijd van te maken. Zo beleef je Volendam en de mooie omgeving, waarbij wij ervoor zorgen dat je ogen en oren te kort komt.

Ontdek ook de wijde omgeving de beste activiteiten

Rondom Volendam is er van alles te ontdekken en te beleven. In Edam bijvoorbeeld vind je het prachtige centrum met de bekende Dam. rondom de Dam vind je leuke restaurantjes, een oud Hollands snoepwinkeltje en het Edams Cheese Museum. Ga je liever richting Marken? Pak een elektrische fiets of huur een scooter om koers te zetten naar het voormalige eiland Marken. Wij raden je wel aan om eerst even via Broek in Waterland te rijden. Dit dorpje wat totaal niet toeristisch is, is meerdere malen in de top 5 mooiste dorpen van Nederland gekomen.

Een aanrader om even doorheen te rijden als je toch al in de buurt bent.

Monnickendam

Ontdek de schoonheid van Monnickendam

Volg ons voor leuke activiteiten en tips

Volg ons op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van nieuwe producten en leukste aanbiedingen.

Meer informatie?

Bekijk ook eens onze pagina’s over de haven van Volendam, de vele bezienswaardigheden in Volendam of info over een weekendje Volendam. Mis je producten of wil je meer informatie? Bel ons op 0299-396980 of stuur een mail naar info@rent-event.nl.

Veelgestelde vragen

Activiteiten in Volendam zijn er voor ieder budget. Boek onze complete arrangementen of wandel bijvoorbeeld door het voordelige Volendams Museum en de Volendam Experience. Bekijk hier alle leuke activiteiten in Volendam

Je kunt gaan fietsen, een e-Chopper scooter huren en natuurlijk gaan varen. Huur een sloep of koop een ticket voor de Marken Express die je naar de overkant brengt. Bekijk hier alle uitjes voor een dagje Volendam