De leukste sportieve uitjes voor bedrijven en groepen

Sportieve uitjes in Noord-Holland dagen je uit, versterken de teambuilding en zorgen voor een geweldige dag met elkaar. Dus vier je binnenkort een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, een familie-uitje of een ander groepsuitje? Wij zorgen ervoor dat het een dag wordt om niet snel meer te vergeten.

lees meer

Sportieve uitjes in Noord-Holland

Sportieve uitjes in Noord-Holland dagen je uit, versterken de teambuilding en zorgen voor een geweldige dag met elkaar. Dus vier je binnenkort een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, een familie-uitje of een ander groepsuitje? Wij zorgen ervoor dat het een dag wordt om niet snel meer te vergeten.

Uiteraard kunnen we allerlei sportieve uitjes organiseren. Dus wil je gedurende de dag meerdere activiteiten doen? Wil je een specifieke stad verkennen? Of op locatie uitgedaagd worden? Wij stellen het programma helemaal naar jouw wens samen. Dat doen we inclusief bijvoorbeeld een lunch en een BBQ-arrangement, om je ook over het eten en drinken geen zorgen te hoeven maken.

Wij weten waar groepen blij van worden, zowel binnen bedrijven als wanneer er binnenkort iemand gaat trouwen. Dus zoek je naar uitjes die lekker sportief zijn? Wij organiseren de spellen waarmee jullie op een leuke manier aan de slag kunnen.

Tip: wil je graag sportief aan de slag én zeker weten dat iedereen mee kan doen? Vertel ons hoe de groep er ongeveer uit zal zien. Of met wie we een beetje extra rekening moeten houden, bijvoorbeeld in een team dat we een klein stukje op weg helpen. We zorgen er op die manier voor dat natuurlijk iedereen mee kan doen en dat het samen een geweldige dag wordt.

 

Sportieve uitjes op locatie

We organiseren de sportieve uitjes in Noord-Holland gewoon op locatie. Dat betekent dat we dat bij jou binnen het bedrijf kunnen doen, in een stad bij je in de buurt of op een geweldige locatie op het strand.

Heb je al een beeld voor ogen waar jullie het programma graag willen doen? Of heb je wel een idee hoe het zou moeten zijn, maar weet je niet precies waar dat kan? Wij kennen de verschillende locaties, ook voor de lunch en bijvoorbeeld de BBQ. En natuurlijk voor de sportieve groepsuitjes zelf. Wij zorgen ervoor dat jullie er de ruimte hebben, en de opdrachten kunnen uitvoeren zoals het bedoeld is.

De locatie om te eten kunnen we natuurlijk mooi aankleden en inrichten. En wil je bij jou binnen het bedrijf een van de spellen spelen om sportief aan de slag te gaan? Wij zorgen ervoor dat alles klaar staat wat je nodig hebt. Dat is inclusief eventuele acteurs die we voor sommige spellen inhuren. Op die manier wordt het een geweldige beleving in Noord-Holland.

 

Speel geweldige spellen tijdens het bedrijfs- of groepsuitje

Een bedrijfsuitje, groepsuitje of een familie-uitje wordt extra leuk als jullie een doel hebben. En is de groep groter? Dan verdelen we jullie onder in teams. Dat betekent dat jullie het tegen elkaar op kunnen nemen. Of elkaar kunnen helpen om het doel te bereiken, afhankelijk van het spel dat je speelt.

Je kunt er wat dat betreft alle kanten mee op, bijvoorbeeld met de volgende spellen:

Uiteraard kunnen we ook andere sportieve uitjes en spellen in Noord-Holland organiseren. Dus heb je een ander spel gezien of ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Wij helpen je graag inspiratie op te doen. En organiseren het sportieve dagje uit met de groep, afdeling, het bedrijf of de familie op de manier die jij wilt.

 

Voorbeeld dagprogramma

De sportieve uitjes die we organiseren stemmen we natuurlijk helemaal af op wat jullie willen. Maar wil je beginnen met een lunch om een bodem te leggen, dan het spel spelen en daarna bijvoorbeeld gezellig samen eten? Dit voorbeeld laat je zien hoe het programma in elkaar zou kunnen zitten:

12.30 – 13.30 Gezamenlijke lunch

13.30 – 14.00 Uitleg over het sportieve spel

14.00 – 16.00 Sportieve uitje in de stad

16.00 – 16.30 Prijsuitreiking

16.30 – 18.00 Gezamenlijke borrel

18.00 – 19.30 BBQ-arrangement

19.30 Einde van het dagprogramma

 

Sportieve uitjes in Noord-Holland: geweldig groeps- of bedrijfsuitje

Wij weten wat er nodig is om een sportief uitje te organiseren in Noord-Holland. Dat doen we voor bedrijven en afdelingen, voor vriendengroepen en vrijgezellen en bijvoorbeeld voor families en andere groepen. Dus heb jij zin in een sportieve uitdaging en ben je benieuwd wat er mogelijk is? Of weet je precies hoe het eruit moet gaan zien, maar zoek je hulp om dit goed te organiseren?

Wij gaan er graag voor je mee aan de slag. Dat doen we voor de sportieve uitjes, net als voor de actieve uitjes, de buiten actieve uitjes en de teambuilding uitjes die we organiseren. Dus wil je zo goed mogelijk afstand houden en is de hygiëne extra belangrijk? Of zoek je naar een manier om het nieuwe team zo goed mogelijk te laten samenwerken? Voor al die uitdagingen, doelstellingen en specifieke wensen hebben we uitjes in Noord-Holland die daar perfect op aansluiten.

En heb je vragen over de sportieve uitjes in Noord-Holland, onze spellen of over hoe we een dagprogramma voor groepen tot honderden personen organiseren? Stel ons je vragen, dan vertellen we je er graag meer over.

 

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de sportieve uitjes

Wil je op de hoogte blijven van onze leukste uitjes, de beste aanbiedingen en de nieuwste producten? Volg ons dan via Facebook, Instagram en LinkedIn!

 

 

 

Veelgestelde vragen

Wij bieden onze sportieve uitjes in heel Nederland aan. Laat ons weten in welke plaats jullie een uitje willen doen en wij gaan de mogelijkheden bekijken voor jullie.

Bij Rent & Event hebben wij diverse sportieve uitjes aan. Deze vind je allemaal op onze website. Staat er een uitje niet tussen, wij hebben vele contacten en kunnen vaak alsnog wat betekenen voor jullie. Laat ons jullie wensen weten en we verzorgen het.