Elektrische scooter inclusief polaroid camera

Volendam,
150 beoordelingen

Elektrische scooter inclusief polaroid camera

150 beoordelingen
vanaf €47
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

 • Al vele tevreden klanten gingen je voor
 • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
 • Digitale ticket
 • Directe bevestiging van je boeking

Elektrische scooter huren inclusief polaroid camera

Een elektrische scooter inclusief polaroid camera huren is een geweldig corona proof uitje voor jong en oud. Ben je de corona crisis zat en wil je op een veilige manier een leuke dag beleven? Dan is het huren van een elektrische scooter een geweldig idee. Met de polaroid camera die je mee krijgt tijdens je rit kun je fantastische foto’s maken om je dag vast te leggen. Leuk als souvenir en eigenlijk veel leuker dan de digitale foto’s die je neemt met je smartphone! Maak een heerlijke tocht met je elektrische scooter en vergeet even alle stress van de laatste tijd. Ontsnap even naar buiten en geniet van een heerlijke tocht door een prachtig landschap. Jouw dag wordt er eentje die je niet snel meer vergeet!

Elektrische scooter huren voor een veilige rit

Ga je bij ons een elektrische scooter inclusief polaroid camera huren, dan zorgen wij er voor dat je dag veilig en verantwoord verloopt. De door ons uitgezette route brengt je niet langs drukke terrasjes en restaurants. Natuurlijk kun je onderweg wel iets eten en drinken. We geven je adressen van de beste ijssalons onderweg en je kunt ook bij restaurants eten afhalen. Wil je graag een romantische picknick beleven? Ook dat is mogelijk, met de heerlijke picknick manden van Eterij Bob en Co of de Theetuin in Overleek. Die dien je wel een dag van tevoren te reserveren. Rijd met 25 km per uur heerlijk buiten in de natuur en geniet van de ruimte om je heen. Maak leukste stops onderweg en leg de omgeving vast met een leuke polaroid foto. Jouw dag wordt geweldig!

Onze elektrische scooters

Wil je een elektrische scooter huren, bereid je dan voor op een geweldige tocht. Onze stoere scooters hebben een accu waarmee je een afstand kunt afleggen van maar liefst vijftig tot zestig kilometer. Voor het huren van een elektrische scooter heb je wel een rijbewijs nodig. Heb je die nog niet? Dan kun je ook een elektrische fatbike huren inclusief polaroid camera.

Polaroid camera inclusief foto’s

Deze leuke tour is te boeken met een polaroid camera waarmee je vijf foto’s kunt maken. Wil je meer foto’s meenemen aan het eind van je rit? Dan kun je ook kiezen voor tien of vijftien foto’s. Je krijgt voor elke foto een leuk hoesje ter bescherming. Maak de leukste foto’s van jezelf, je gezelschap of de omgeving onderweg. Natuurlijk houd je je daarbij wel altijd aan de anderhalve meter regels.

De regels rond onze corona proof uitjes

Ga je een corona proof uitje doen, dan gelden de volgende regels:

 • Bij uitgifte van de E-scooters kunnen wij maximaal drie personen tegelijk helpen, uiteraard op de gepaste afstand van 1,5 meter
 • Er komt maximaal 1 persoon binnen in onze winkel om de uitgifte van voertuigen te registreren en eventueel de betaling te doen
 • Wij maken een foto van je ID kaart. Dit doen we vanaf afstand met onze telefoon. De foto verwijderen we weer, direct na verhuur
 • Wij zetten de gehuurde voertuigen van te voren buiten klaar op het afgesproken tijdstip
 • Wij ontsmetten zowel voor als na het gebruik van de voertuigen het stuur, het zadel en de andere ‘aanraakpunten’ op de scooter
 • Wij maken gebruik van plastic handschoentjes wanneer we de voertuigen klaarzetten
 • Op gepaste afstand geven wij tekst en uitleg over het gebruik van de voertuigen
 • Wij wijzen je er op dat je ook tijdens het rijden de verplichte afstand van 1,5 meter tot elkaar dient te behouden

Eigen risico verzekering bij schade

Al onze voertuigen zijn WA verzekerd. In geval van schade brengen wij een maximale eigen risico in rekening van € 1.000,- per schade geval. Het is mogelijk om je eigen risico te verlagen. Kosten hiervoor zijn € 5,- per voertuig per verhuurbeurt. Hiermee zal het eigen risicobedrag verlaagd worden van € 1.000,- naar € 350,-.

Inclusief:

 • Elektrische scooter huur voor 1 dag
 • Accu om 50-60 kilometer mee te rijden
 • Polaroid camera met 5 foto's

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elektrische scooter inclusief polaroid camera” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Om de veiligheid van onze bezoekers tijdens het Corona virus te garanderen treffen wij een aantal maatregelen.

– Wij proberen om zoveel mogelijk online te laten betalen. Uiteraard is het ook nog mogelijk om in de winkel te pinnen of contant te betalen maar daar gaat de voorkeur niet naar uit.

– Er mogen maar 3 personen een boeking maken. Uitzondering zijn gezinnen, die mogen wel met meer personen komen.

– De geboekte voertuigen zullen buiten voor u klaar staan. Deze zijn dan al gereinigd zodat u er zo op weg kunt rijden.

– 1 persoon dient in de winkel de boeking af te handelen. De rest van de personen dienen buiten te wachten.

– In de winkel hebben wij desinfectie middelen en handschoenen voor jullie beschikbaar.

– Onze medewerkers zullen op gepaste afstand een uitleg geven over de voertuigen.

– Het toilet in de winkel mogen helaas niet gebruikt worden.

– Wij hebben aangepaste routes en tours tijdens het Corona Virus. Tijdens deze routes zullen drukke plekken worden vermeden.

– Wij bieden de mogelijkheid om een picknick box bij te bestellen welke je kunt afhalen onderweg bij een horecapartner.

– Mocht het druk zijn rondom de winkel, dan vragen wij je op gepaste afstand te wachten.

 

Om op onze elektrische scooters te rijden heeft u een auto, motor of brommer rijbewijs nodig. Deze dient u ook te laten zien als u de scooters huurt.

Wij raden het altijd aan om wel vooraf te reserveren. We hebben vaak groepsboekingen waardoor het ook mogelijk kan zijn dat we op een stille doordeweekse dag plotseling zijn uitverhuurd.

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking tot 17:00 uur contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

Uiteraard hebben wij voor jullie leuke routes beschikbaar

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.