Fietsarrangement Volendam en Marken Populair

Fietsarrangement Volendam en Marken voor een compleet dagje uit
Volendam, 1-10 personen 1-10 persons 10+ 10+
243 beoordelingen

Fietsarrangement Volendam en Marken

243 beoordelingen
€53.25 €37.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

 • Al vele tevreden klanten gingen je voor
 • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
 • Digitale ticket
 • Directe bevestiging van je boeking

Fietsarrangement tussen Volendam en Marken

Wil je alles uit je fietshuur vanuit Volendam halen dan is dit “fietsarrangement Volendam en Marken” een perfecte oplossing. Door dit bomvolle pakket is er genoeg te doen onderweg. De regio tussen Volendam en Marken staat bekend om de mooie fietsroutes en heerlijke stops. De afstand tussen Volendam en Marken is ongeveer 18 kilometer dus dat is prima te doen.

Wat heeft dit compleet fietsarrangement Volendam en Marken allemaal te bieden?

Dit complete fietsarrangement bevat het huren van een fiets voor de hele dag vanuit Volendam, een bootticket van Volendam naar Marken, bezoek aan een stroopwafel experience, wandeltocht door Marken, bezoek aan het kleinste huisje op Marken en entree van de klompenmakerij op Marken.

 

Hoe werkt dit fietsarrangement van Volendam en Marken?

Zodra je op deze pagina de boeking hebt gemaakt van het fietsarrangement staat de boeking in ons systeem. Op de geboekte datum melden jullie je bij onze winkel aan de Haven 45 te Volendam (hoofdkantoor Rent & Event). Hier krijg je de fiets uitgereikt en een plattegrond met de route. Vervolgens vertrekken jullie richting de Touristinfo van “fotograaf Volendam” aan de haven 70 (tegenover de Volendam Marken Express) om de rest van de entree tickets op te halen. Per product krijgen jullie aparte tickets mee. Bij de fotostudio kunnen jullie meteen een bezoek brengen aan stroopwafel experience Woltje’s Backerij mits er beschikbaarheid is.

De boot op richting Volendam

Het is tijd om aan boord te gaan van de Marken Express! De kapitein heet jullie welkom aan boord om koers te zetten naar Marken. Op dit voormalige eiland brengen jullie een bezoek aan ‘s werelds oudste klompenmakerij die op stoom is aangedreven. Bij dit arrangement zit ook een interessante wandeltocht door de schattige straatjes met houten huizen op palen.

Op de trappers richting Monnickendam

Na Marken ontdekt te hebben trappen jullie over de dijk richting Monnickendam. De afstand hiervan is ongeveer 8 kilometer. Onderweg valt van alles te zien. En je hebt zelfs de mogelijkheid om een frisse duik in het water te nemen langs een van de strandjes. Eenmaal in Monnickendam aangekomen is het zeker de moeite waard om het historische stadje te bezoeken. De mooie huisjes in het oude centrum bevatten tal van gevelstenen boven de deur. Elk met de beroepen van de oude bewoners van Monnickendam.

Bezoek de kaasboerderij en Theetuin in Katwoude

Om terug naar Volendam te fietsen rijdt je via het plattelandsdorpje Katwoude. Bekend om de kaasboerderijen en mooie natuur. Bij Hoogedijk 8 te Katwoude tref je de kaasboerderij van Henri Willig. Dit terrein is vrij toegankelijk en een must om te zien. Zo vind je er de stal met kleine Jersey kalfjes. Deze kalfjes vinden het heerlijk om geknuffeld te worden. Je vind er verder nog één van Nederlandse modernste stallen en de kaasmakerij. Hier krijg je kosteloos een demonstratie en kan je de 25 soorten kaas proeven.

Ook bevind Theetuin Katwoude zich op het terrein van Henri Willig. Te midden van een landelijke sfeer kan je genieten van vers gemaakte scones en taarten, een zeer uitgebreide high tea of een overheerlijke lunch. Deze gerechten zitten niet inbegrepen maar zijn wel als optie makkelijk bij te boeken zodat je helemaal ontzorgt bent.

Terug naar Volendam

Vanaf de theetuin Katwoude is het nog slechts 6 kilometer om terug te fietsen naar Volendam. Hier lever je aan het einde van de dag je fiets weer in bij Rent & Event. Mocht je tijd over hebben dan kan je nog even bijkomen op één van de vele terrassen op de dijk.

Te boeken met een fiets, elektrische fiets, scooter of E-fatbike

Dit arrangement is te boeken met een reguliere stadsfiets, een elektrische fiets, elektrische scooter of E-fatbike.

Goed weer garantie
We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Op de dag van de reservering kun je niet meer kosteloos annuleren.

Inclusief:

 • fiets huren voor de gehele dag
 • boottocht tussen Volendam en Marken (enkele reis)
 • entree van de stroopwafel experience Woltje's Backerij
 • bezoek aan 's werelds oudste op stoom aangedreven klompenmakerij
 • kaart met wandelroute door Marken
 • kijkje in het kleinste huisje van Marken
 • demonstratie bij kaasboerderij
 • knuffelen van de Jersey kalfjes
 • optioneel high tea of lunch bij te boeken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fietsarrangement Volendam en Marken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Jazeker. Wij kunnen fietsarrangementen voor groepen tot 250 personen aanbieden vanuit Volendam. Neem contact op via info@rent-event.nl en wij helpen jullie graag verder met een leuk fietsarrangement vanuit Volendam.

Ja dat kan zeker. Je kunt dit pakket boeken met een fiets, e-bike, elektrische scooter of fatbike boeken.

Wij hebben diverse fietsarrangementen die wij vanuit Volendam en omliggende steden aanbieden. Dit kan op een gewone stadsfiets, maar ook op onze elektrische fietsen. Daarnaast bieden wij de fietsarrangementen aan voor groepen en individuelen.

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Op de dag van de reservering kun je niet meer kosteloos annuleren.

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.