Knaap bikes huren voor groepen in heel Nederland

Onze haal en breng service kan grote aantallen E-choppers door heel Nederland bezorgen.
Op locatie leveren in Nederland, Amsterdam, Door heel Nederland, Hoorn,
99 beoordelingen

Knaap bikes huren voor groepen in heel Nederland

99 beoordelingen
vanaf €29.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Huren van Knaap bikes voor grote groepen in Nederland

Knaap bikes huren voor groepen in Nederland is een product wat wij vaak aanbieden aan evenementen bureaus, voor familie uitjes of bedrijven wat van punt A naar punt B willen vervoeren. Bij ons kun je de welbekende elektrische Knaap bikes huren voor diverse soorten groepen in heel Nederland. Organiseer je een bedrijfsuitje, een sportief evenement, een familiefeest of bijvoorbeeld een groepsactiviteit?

Rent & Event levert de Knaap bikes op locatie in heel Nederland. Als je een E-fatbike tocht wilt organiseren vanaf een specifieke locatie en niet iedereen kan op zijn of haar eigen fiets komen, dan is het laten bezorgen van deze elektrische bikes op locatie een geweldige oplossing. Wij halen de E-fatbikes aan het eind van de dag of aan het eind van een weekend weer op, gewoon op de locatie die jij aangeeft, waar dan ook in Nederland. Zo word jij helemaal ontzorgd en ben je verzekerd van een uitstekend dagje uit op elke locatie in Nederland.

 

De mogelijkheden van het huren van (Knaap) fietsen, E-bikes en E-choppers voor grote groepen in Nederland

Wij hebben vele jaren ervaring met het bezorgen van diverse soorten voertuigen op locatie en kijken nergens meer van op. Zo leveren wij fietsen voor fiets vaar vakanties, fietstochten, bedrijfsuitjes uitjes en voor vele touroperators die fietstours bieden in Nederland. Maar ook grote groepen Knaap bikes voor een gezellige familiedag worden we regelmatig ingeschakeld. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen er voor dat je de voertuigen hebt die je nodig hebt, of het er nu tien zijn of duizend, of nog meer. Niets is ons te gek.

Hoe ver kun je fietsen met een Knaap fiets?

De Knaap fietsen hebben een accu bereik tot 100 kilometer. Hierbij is het uiteraard wel van belang dat het mooi weer is en je fiets in een lage ondersteuningsstand. Wij hanteren altijd een bereik van ongeveer 60-70 kilometer. Bij kou en veel tegenwind heeft dit uiteraard invloed op de accu.

Wat zijn de regels en voorwaarden om op de Knaap fietsen te rijden?

Als je op en gewone fiets, of een elektrische fiets kunt rijden dan kan je ook op een Knaap bike rijden. De fietsen zien er zwaar en robuust uit maar je fietst er zo op weg. Wel dien je minimaal 1,50 meter groot te zijn zodat je goed bij de trappers en grond kunt komen. Om op onze Knaap fietsen te rijden heb je geen rijbewijs nodig.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze Knaap bikes breng- en haalservice? Jullie kunnen ons bellen op 0299396980  of vul het offerte formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op met jou.

Het minimum aantal voor leveren op locatie is 10 stuks.

 

Inclusief:

  • Knaap bikes levering voor groepen door heel Nederland
  • Mogelijkheid om Knaap bikes te combineren met E-choppers
  • Combineer je Knaap huur met een andere leuke groepsactiviteit

1 beoordeling voor Knaap bikes huren voor groepen in heel Nederland

Laureen

Goede service en top fietsen! Alle fietsen werkten naar behoren en ons event was een groot succes dankzij Rent en Event!
Wees de eerste om “Knaap bikes huren voor groepen in heel Nederland” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.