scooter huren in Hoorn voor de hele dag

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
Hoorn, 1-10 personen 10+
395 beoordelingen

scooter huren in Hoorn voor de hele dag

395 beoordelingen
vanaf €42.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Huur een elektrische scooter in Hoorn voor de gehele dag

Wil jij een elektrische scooter huren in Hoorn voor een geweldige ontdekkingstocht in de omgeving? Zodra je je elektrische scooter hebt opgehaald in Hoorn kun je starten met je rit. Onze elektrische scooters brengen je met een snelheid tot vijfentwintig kilometer per uur naar alle bezienswaardigheden in de buurt. Natuurlijk bepaal jij zelf waar je naartoe gaat. Bij ons krijg je diverse tips voor leuke routes. Waar je ook voor kiest, met onze elektrische scooter wordt het altijd een fantastische dag! Met het huren van een elektrische scooter voor een hele dag weet je zeker dat je optimaal kunt genieten van je scooter.

Een elektrische scooter huren in Hoorn voor een hele dag

Als je op je gemak met je gehuurde e-scooter wilt rondrijden, neem dan ruim de tijd om de belangrijkste bezienswaardigheden te zien. Met de accu’s op onze scooters kun je ongeveer vijftig kilometer rijden. Met je volle accu heb je de keuze om naar Enkhuizen of Medemblik te rijden. Het is ook mogelijk om naar Volendam te rijden. Dit dien je wel aan te geven bij vertrek. De medewerkers kunnen je dan aangeven waar je in Volendam een accu kunt omwisselen zodat je zeker weet dat je veilig weer terug komt.

Let op: We brengen de Scooters naar Hoorn

We hebben geen E-Scooters in Hoorn staan. Vanaf 10 E-Choppers kunnen we de E-Choppers naar Hoorn brengen. Dit is mogelijk vanaf 10 personen.

Belangrijke informatie

  • Voor het besturen van de scooters dien je in het bezit te zijn van een geldige scooter, auto of motorrijbewijs. Indien je hier niet over beschikt dan mogen wij helaas niet de voertuigen aan je meegeven.
  • De scooters zijn maar goedgekeurd voor 1 persoon. Hierdoor is het niet toegestaan om met meerdere personen op een voertuig te rijden. Gebeurd dit toch dan zijn de voertuigen niet verzekerd in geval van schade.

 

Inclusief:

  • Accu waarmee je 50 kilometer kunt rijden
  • Plattegrond met leuke routes van de omgeving
  • Leuke tips voor mooie stops en lekkere restaurants

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “scooter huren in Hoorn voor de hele dag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking tot 17:00 uur contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.