Groot aantal fietsen huren voor groepen

Bij Rent & Event ben je aan het juiste adres voor het huren van grote aantallen fietsen
Op locatie leveren in Nederland, Door heel Nederland,
108 beoordelingen

Groot aantal fietsen huren voor groepen

108 beoordelingen
vanaf €12.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Groot aantal fietsen huren voor groepen

Wil je grote aantallen fietsen huren voor een bedrijfsuitje, een sportief evenement, een familiefeest of bijvoorbeeld een groepsactiviteit? Bij Rent & Event kunnen je grote aantallen fietsen huren die wij leveren op locatie in heel Nederland. Als je een fietstocht wilt organiseren vanaf een specifieke locatie en niet iedereen kan op zijn of haar eigen fiets komen, dan is het laten bezorgen van fietsen op locatie een geweldige oplossing. Ook als je van plan bent om voor een fietstocht fietsen te huren in Volendam bieden wij een perfecte module.

Wij halen de fietsen aan het eind van de dag of aan het eind van een weekend weer op, gewoon op de locatie die jij aangeeft, waar dan ook in Nederland. Zo word jij helemaal ontzorgd en ben je verzekerd van een uitstekende fiets.

Diverse aantallen soorten fietsen huren door heel Nederland

Als je met een groep mensen gaat fietsen en je wilt graag een groot aantal fietsen huren en op locatie laten bezorgen, dan moeten dat natuurlijk wel degelijke fietsen zijn waar je op kunt vertrouwen. Als je huurt bij Rent & Event weet je zeker dat de bezorgde fietsen in een perfecte staat geleverd worden. Wij hebben bovendien verschillende soorten fietsen, zoals dames- en herenfietsen met minimaal drie versnellingen, tandems, kindertandems, e-bikes en zelfs e-fatbikes.

Hebben wij alle fietsen bezorgd, dan helpen we graag met het uitgeven van de fietsen en later met het innemen ervan. Natuurlijk hebben we ook een onderhoudsteam. Zijn er eventuele problemen tijdens de rit, dan helpen wij graag met eventuele reparaties.

De mogelijkheden van het laten bezorgen van fietsen

Wij hebben vele jaren ervaring met het bezorgen van fietsen op locatie en kijken nergens meer van op. Wij verzorgen fietsen bij grote events in Nederland, zoals grote muziekfestivals, SAIL, en voor touroperators die fietstours bieden in Amsterdam. Maar ook voor een gezellige familiedag worden we regelmatig ingeschakeld. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen er voor dat je de fietsen hebt die je nodig hebt, of het er nu tien zijn of duizend, of nog meer.

Ga je met je familie op stap met een fietstocht door Amsterdam, wil je met honderdvijftig collega’s naar de bloemenvelden bij de Keukenhof of ga je met je sportvereniging van A naar B fietsen in een weekend? Wij zorgen er voor dat de fietsen klaar staan en weer opgehaald worden.

Meer weten over de verhuur van fietsen voor grotere groepen?

Wil je meer weten over onze fietsen breng- en haalservice? Neem dan contact met ons op of vul geheel vrijblijvend de offerte in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op met jou.

Inclusief:

  • Fietsen met minimaal 3 versnellingen
  • Fietsen geleverd op locatie door heel Nederland
  • Hulp bij uitgifte en inname van de fietsen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Groot aantal fietsen huren voor groepen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.