Workshop dildo pimpen in Volendam

Wie versiert de mooiste dildo tijdens deze workshop "dildo pimpen"
Volendam, 1-10 personen 10+
181 beoordelingen

Workshop dildo pimpen in Volendam

181 beoordelingen
€35.00 €29.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Workshop dildo versieren in Volendam

De workshop dildo pimpen in Volendam is een ludieke manier om een vrijgezellenfeestje te vieren. Ook voor een gezellig vrienden- of vriendinnen feestje biedt deze creatieve workshop een vrolijk vermaak. Samen een dildo pimpen is ontzettend leuk om te doen en zorgt natuurlijk voor veel hilariteit. Wil jij ook lachen, gieren en brullen met je vrienden en vriendinnen of gun je een vriendin het ultieme vrijgezellenfeest? Boek dan een leuke workshop dildo pimpen en de avond of middag kan niet meer stuk. Natuurlijk mag iedere deelnemer zijn of haar opgepimpte dildo mee naar huis nemen. Leuk voor op het nachtkastje of elders in huis. Dit wordt een workshop om nooit meer te vergeten!

Een dildo versieren, hoe werkt het?

Tijdens deze gezellige en grappige workshop krijgt iedere deelnemer een gipsen dildo die hij of zij helemaal naar eigen inzicht mag versieren. Op tafel vind je diverse bakjes met de leukste knutselspulletjes. Veertjes, glitters, plaksteentjes, verf, pailletten, kralen, lintjes en allerlei andere versieringen liggen op jullie te wachten. Versier jij jouw dildo met gekke oogjes en trek je hem kleertjes aan? Kies je voor een opvallende verschijning vol kleuren, pracht en praal? Misschien wordt hij juist heel sjiek en in stijl. Wat jullie ook maken, dit wordt hoe dan ook een gezellige dildo party die werkt op ieders lachspieren. Een onverwacht feestje dat iedere deelnemer zal verrassen!

Combineer deze leuke workshop met andere activiteiten

Als jij met je vrienden of vriendinnen een gezellige workshop dildo pimpen in Volendam gaat volgen wil je vast meer zien van Volendam. Ons leuke dorp heeft zo veel te bieden dat je je prima de hele dag met elkaar kunt vermaken. Vier je een vrijgezellenfeestje, dan is het natuurlijk superleuk om met elkaar een kroegentocht door Volendam te doen. Ook de workshop Volendams leren praten is echt iets voor een vrijgezellenparty. Maar ook fietsen huren in Volendam of lekker varen met de Marken Express is een uitstekend idee voor een leuke dag uit met elkaar. De vele leuke bezienswaardigheden in ons dorp bieden veel vertier.

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.