Groepsuitjes in Volendam

Het organiseren van groepsuitjes in Volendam is eenvoudig als je de vele mogelijkheden op onze website verkent. Wil je graag met collega's op stap, organiseer je een familie reünie of ga je met je sportclub iets leuks doen? Dan is een dagje Volendam een geweldig idee. Hier kun je natuurlijk Volendam verkennen met al haar leuke attracties, maar je kunt ook een uitstapje maken met de fiets, E-bike, scooter of een E-fatbike. Naar Monnickendam bijvoorbeeld, Edam of Marken maak je prachtige tochten.

lees meer

Organiseren van groepsuitjes in Volendam

Het organiseren van groepsuitjes in Volendam is eenvoudig als je de vele mogelijkheden op onze website verkent. Wil je graag met collega’s op stap, organiseer je een familie reünie of ga je met je sportclub iets leuks doen? Dan is een dagje Volendam een geweldig idee. Hier kun je natuurlijk Volendam verkennen met al haar leuke attracties, maar je kunt ook een uitstapje maken met de fiets, E-bike, scooter of een E-fatbike. Naar Monnickendam bijvoorbeeld, Edam of Marken maak je prachtige tochten.

De vele bezienswaardigheden in Volendam voor groepen

Wil je liever alle leuke bezienswaardigheden in Volendam lopend bekijken? Dan is ook dat met een groep ontzettend leuk om te doen. Bezoek het Volendams Museum, ga langs de Cheese Factory of woon een demonstratie bij, bij de leuke Smit Bokkum palingrokerij. Natuurlijk kun je ook een workshop volgen, zoals klompen schilderen, een VR game spelen of een speurtocht volgen met de I-pad. Bekijk de vele mogelijkheden op deze pagina, en je plant gegarandeerd een heerlijke dag met je groep uit. Want wat je ook doet met je groepsuitje, in Volendam wordt het altijd leuk.

Activiteiten buiten Volendam

Heb je met je groep Volendam verkend en wil je graag nog meer zien? Dan kun je ook buiten Volendam de leukste groepsactiviteiten ondernemen. Een bezoek aan Marken is bijvoorbeeld erg interessant. Dat kan met de boot, maar natuurlijk ook met de fiets of scooter of ander vervoer. Met de Marken Express kun je een heerlijke tocht maken naar dit leuke schiereiland. De bootreis duurt een half uur en geeft een prachtig uitzicht op het Markermeer en de Gouwzee. Aan boord kun je een lekker drankje bestellen dat je zowel binnen als boven op het dek kunt nuttigen. Ga je op de fiets of scooter een tocht maken, dan kom je langs diverse leuke bezienswaardigheden.

Bekijk ook onze andere pagina’s met uitjes in Volendam

Voor elk gezelschap hebben wij de leukste uitjes in Volendam. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ze hieronder