Evenementenbureau in Volendam

Evenementenbureau in Volendam nodig?

Zoek je een solide en kwalitatieve evenementenbureau in Volendam? Rent & Event heeft vele jaren ervaring in het verzorgen van zowel kleine als grote evenementen. Inmiddels hebben wij enkele honderden evenementen mogen verzorgen voor zowel families, zakelijke groepen maar ook de internationale markt. Of het nu ging om een vriendenuitje van een paar man, of een groot internationale dag met meer dan 750 personen, Rent & Event verzorgt jullie evenement tot in de puntjes.

Rent & Event, jullie hulp bij het organiseren van een evenement in Volendam

Ben je op zoek naar een partner voor het verzorgen van jullie bedrijfsevenement? Of juist een uitje voor de hele familie. Als één van de grootste evenemementenbureaus in Volendam weten we hoe de evenementenmarkt in elkaar zit. We starten met een persoonlijk gesprek om alle wensen en details met jullie door te nemen. Van hieruit maken we een eerste opzet van het evenement en zullen dit doornemen. Net zolang tot het plan helemaal naar wens is.

Door onze grote netwerk hebben wij direct contact met de juiste locaties en leveranciers. Dit scheelt in de kosten, tijd en we zorgen voor de juiste kwaliteit. En we nemen al jullie werk uit handen waardoor je je geen zorgen hoeft te maken.

Checklijst evenementen organiseren in Volendam

Bij het organiseren van een evenement komt een hoop bij kijken. Voor ons is dit bijna dagelijkse kost. Wij hebben een checklijst om het evenement te verzorgen van A tot Z. Elk detail zal meerdere keren worden doorgenomen worden door ons. Elk evenement is weer anders en heeft een andere aanpak. Door de jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een hoop kennis opgedaan. Niks is ons te gek.

evenementenbureau in volendam

boek je bedrijfsevenement in Volendam via Rent & Event

Evenementen agenda Volendam en Edam

Jaarlijks zijn er diverse evenementen in Volendam en Edam. De jaarlijks terugkerende evenementen zijn uiteraard de Volendammer kermis, de haven dagen en Volendammerdag. Wil je exact weten wat er op de evenementen kalender Volendam staat dan kun je dit vinden op de website van de gemeente Edam Volendam

 

Geef jullie wensen voor een geweldig evenement aan ons door

Wil je weten wat wij voor jullie evenement kunnen betekenen? Laat het ons weten en we komen terug met een passend voorstel. Het soort en de grote van het evenement maakt ons niet uit. Wil je meer weten wat wij kunnen bieden? Schroom niet en neem nu snel contact met ons op via info@rent-event.nl, of op telefoonnummer 0299-396980.