Ontdek de leukste familie uitjes in ons land

Familie uitje organiseren in Nederland? Dan moet je bij Rent & Event zijn! Wat is er leuker dan er met heel de familie op uit trekken en bijvoorbeeld de spannende spellen te spelen? Of om op die manier een stad te leren kennen, op de elektrische scooters en fietsen die er beschikbaar zijn? Wij regelen dat het een leuke dag wordt, en zorgen ervoor dat jullie daar zelf geen omkijken naar hebben. Dus wil je zeker weten dat het goed geregeld is? Doe inspiratie op met de verschillende familie-uitjes die we kunnen organiseren.

lees meer

Familie uitje in Nederland

Vier de leukste familie uitjes in Nederland. Wat is er leuker dan er met heel de familie op uit trekken en bijvoorbeeld de spannende spellen te spelen? Of om op die manier een stad te leren kennen, op de elektrische scooters en fietsen die er beschikbaar zijn? Wij regelen dat het een leuke dag wordt, en zorgen ervoor dat jullie daar zelf geen omkijken naar hebben. Dus wil je zeker weten dat het goed geregeld is? Doe inspiratie op met de verschillende familie-uitjes die we kunnen organiseren.

We zorgen voor een compleet dagprogramma inclusief een lunch, borrel en bijvoorbeeld een BBQ. Of we zorgen er zelfs voor dat jullie kunnen overnachten, waardoor je er lekker even uit bent. En wil je de dag juist op een andere manier indelen of heb je voor een paar uur al plannen? Geen probleem, daar passen we ons natuurlijk moeiteloos op aan.

We doen je suggesties voor de locaties of nemen dat helemaal uit handen, afhankelijk van waar jouw voorkeur naar uitgaat. En wil je iets organiseren op een plek die je daarvoor al beschikbaar hebt? In veel gevallen kun je de spellen gewoon daar spelen. Op die manier worden het geweldige familie-uitjes door het hele land.

Dus vier je jaarlijks een uitje met heel de familie? Of is het alweer veel te lang geleden en wil je dat weer op een leuke manier oppakken? Wij zorgen ervoor dat jullie spannende spellen kunnen spelen, aan de slag kunnen met geweldige activiteiten of samen genieten van een heerlijke tour door bijvoorbeeld een mooie stad in Nederland.

Familie uitje op locatie

De familie uitjes organiseren we precies waar jij wilt. Dus zoek je naar een mooie locatie in de stad, een open plek op het strand of een ander deel van het land waar je blij van wordt? We kennen de plekken waar we welkom zijn en waar er genoeg ruimte is voor de verschillende activiteiten. Bovendien werken we samen met een groot aantal (horeca)ondernemers. Dat betekent dat je daar terecht kunt voor de lunch, borrel en bijvoorbeeld de BBQ.

En heb je zelf al een locatie in gedachten voor het familie uitje van dit jaar? Dat is mooi, we zijn benieuwd waar je dat graag wilt organiseren. In veel gevallen lukt het om die plek geschikt te maken om het uitje te organiseren. Wij kijken naar de ruimte en de mogelijkheden om het eventueel aan te kleden. Zo zorgen we voor het uitje dat jullie willen vieren, op een plek die bijvoorbeeld goed bereikbaar is.

Dus zoek je naar inspiratie of ben je benieuwd of een bepaalde locatie geschikt is voor familie uitjes? Dat is waar we graag antwoord op geven. We kijken met je mee. Of we geven je aan wat er mogelijk is. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt met de locatie voor de uitjes.

Speel geweldige spellen tijdens het bedrijfs- of groepsuitje

Uiteraard kunnen we voor de familie uitjes allerlei verschillende activiteiten organiseren. Dus zoek je een leuke activiteit voor met de kinderen? Of wil je het tegen elkaar opnemen in een paar teams? Wij zorgen ervoor dat jullie de omgeving kunnen verkennen of dat een gids jullie meer vertelt over de stad die een deel van jullie misschien al heel goed dacht te kennen:

En ben je benieuwd naar meer uitjes? We kunnen van alles organiseren. Speel een spannend spel, maak het lekker actief of ga samen naar een stad die jullie misschien nog niet zo goed kennen. Er is van alles mogelijk.

Voorbeeld dagprogramma

Ben je benieuwd hoe zo’n dagprogramma voor onze familie-uitjes eruit zou kunnen zien? Natuurlijk bepalen jullie helemaal zelf op welke manier we dit voor jullie organiseren. Aan de andere kant kunnen we daar ook wat tips voor delen, bijvoorbeeld aan de hand van dit voorbeeld:

12.30 – 13.30 Gezamenlijke lunch

13.30 – 14.00 Uitleg over de activiteit

14.00 – 16.00 Familie-uitje in een stad naar keuze

16.00 – 16.30 Prijsuitreiking

16.30 – 18.00 Gezamenlijke borrel

18.00 – 19.30 BBQ-arrangement

19.30 Einde van het dagprogramma

Familie uitje in Nederland: geweldig groeps- of bedrijfsuitje

We organiseren allerlei soorten familie-uitjes door het land. Dus ben je op zoek naar inspiratie, wil je het lekker actief maken of weet je al precies hoe het eruit zal moeten zien? In al die gevallen horen we graag van je. Wij zorgen ervoor dat het uitje een groot succes wordt, dus dat het een dag zal zijn om nog lang aan terug te denken.

We organiseren familie-uitjes, net als allerlei andere leuke uitjes voor jullie allemaal. Dus zoek je naar tips voor de gezinsuitjes, andere activiteiten of de complete arrangementen die er beschikbaar zijn? Wij helpen je ideeën op te doen en zorgen ervoor dat we het bovendien voor je in goede banen leiden.

En heb je vragen over familie-uitjes, onze spellen of over hoe we een dagprogramma voor groepen tot honderden personen organiseren? Stel ons je vragen, dan vertellen we je er graag meer over.

Bekijk onze reviews op Google en Tripadvisor

Kijk op Tripadvisor of Google om te zien hoe tevreden jullie voorgangers waren.

Offerteaanvraag groepsuitjes

  • :