De beste fietstours in Amsterdam boek je uiteraard via Rent & Event

Fietstours door Amsterdam, ruime aanbod in fietstours Rent & Event is ooit begonnen als fietsverhuurder in Volendam. Inmiddels bestaat onze vloot uit meer dan 600 fietsen die wij door heel Nederland inzetten. Door de samenwerking met vele gidsen kunnen wij jullie een ruim aanbod geven in diverse fietstours in Amsterdam en omstreken. Op deze manier kunnen we de tours aanbieden in meerdere talen en rondleidingen op maat gemaakt voor jullie groep. 

lees meer

Fietstours door Amsterdam, ruime aanbod in fietstours

Fietstours Amsterdam is iets waar Rent & Event inmiddels gespecialiseerd in is. Afgelopen jaren hebben honderden groepen op onze fietsen Amsterdam verkend. Deze groepen liepen uiteen van kleine groepjes tot grote groepen van wel 250 personen.

Rent & Event is ooit begonnen als fietsverhuurder in Volendam. Inmiddels bestaat onze vloot uit meer dan 600 fietsen die wij door heel Nederland inzetten. Door de samenwerking met vele gidsen kunnen wij jullie een ruim aanbod geven in diverse fietstours in Amsterdam en omstreken. Op deze manier kunnen we de tours aanbieden in meerdere talen en rondleidingen op maat gemaakt voor jullie groep.

Rondleiding met een gids op de fiets

Wil je een rondleiding met een gids op de fiets door Amsterdam dan ben je bij ons op het juiste adres.

Fietsen geleverd door geheel Amsterdam

Wij zijn in het bezit van meerdere transportvoertuigen waardoor het voor ons mogelijk is om de fietsen geleverd kunnen worden door heel Amsterdam. Hierdoor zou je ook op punt A kunnen starten en bij punt B eindigen. Dit is handig als je een dagvullend programma hebt en de fietsen als transport middel wilt inzetten. Duurzamer kan bijna niet. De fietsen leveren wij aan kleine groepen, maar ook aan hele grote groepen.

Fietsen in combinatie met een lunch, diner of boottocht

Wij zijn ervoor om jullie te ontlasten dus wij denken graag mee met oplossingen om jullie dag onvergetelijk te maken. Niets is ons hierin te gek. Naast het verzorgen van de fietsen, het transport en de gidsen kunnen wij ook assisteren met een lunch of diner. Uiteraard kunnen wij ook museum/attractie tickets leveren of helpen met het boeken van een rondvaarboot. Geef ons jullie wensen aan en wij denken mee.

Fiets tour door de Jordaan of juist het platteland in?

Amsterdam fietsstad zeggen ze weleens. Niets is minder waar. Waar je ook kijkt, in Amsterdam zie je overal fietsen. Er zijn zelfs meer fietsen dan inwoners. Wil je een fietstour in Amsterdam boeken dan horen wij graag wat jullie interesses zijn. Ga je voor de hectiek van het centrum of willen jullie juist de rust van het platteland opzoeken? Zijn jullie geïnteresseerd in de geschiedenis van Amsterdam, of juist in de architectuur van deze mooie stad. Of toch liever een tour die specifiek op Anne Frank gericht is of de bekende schilders? Geef het aan en wij passen de tour aan op jullie interesses.

Fietstour met een elektrische fiets of reguliere stadsfiets?

Wij hebben alleen maar kwaliteitsfietsen van Gazelle. Voor ons is het belangrijk dat de voertuigen goed functioneren en jullie geen problemen krijgen onderweg. Onze elektrische fietsen zijn uitgerust met een Bossch middenmotor. Deze topfietsen hebben een extra zware accu en soepele aandrijving waardoor jullie fietsgemak hoog ligt.

Fietstour of juist alleen fietsverhuur.

Naast de rondleidingen met een gids kun je natuurlijk ook enkel de fietsen huren bij Rent & Event. Dit kan voor elke grote groep.

Overige groepsuitjes in Amsterdam

Naast fietstours en fietsverhuur zijn er tal van andere groepsuitjes in Amsterdam te ontdekken. Bekijk ons aanbod van leuke uitjes die we jullie kunnen bieden.

Volg ons aanbod via social media

Wil je op de hoogte blijven van onze uitjes en aanbiedingen. Volg ons op Facebook en Instagram voor de leukste tips.