Groepsuitjes in Beverwijk

We organiseren groepsuitjes in Beverwijk. En ondanks dat het misschien vreemd voelt om dat over onszelf te zeggen: we denken dat we daar goed in zijn. Wij hebben de ervaring die jij zoekt, om zeker te weten dat het goed geregeld is. Dus heb je zin in een actief uitje? Wil je een hele dag uit organiseren en daarbij bijvoorbeeld lekker borrelen en BBQ’en? Wij zorgen ervoor dat het allemaal geregeld is, dat alles op het juiste moment klaarstaat en dat we je begeleiden waar dat nodig is.

Dus heb je een specifieke locatie in gedachten? Of ben je juist op zoek naar inspiratie? Ben je benieuwd naar de spellen die we organiseren en de uitjes die er mogelijk zijn? We vertellen je graag meer over wat we voor andere groepen organiseren. Dus gaat het om een vriendengroep, om de familie of om een grotere groep die we in teams kunnen opdelen? In al die gevallen weten we wat er leuk is, weten we wat er werkt en weten we dus precies hoe we er een geweldige dag van moeten maken.

Groepsactiviteiten in Beverwijk

We organiseren de groepsuitjes in Nederland op allerlei locaties. Dit kunnen wij ook verzorgen in (plaats). Daarvoor hebben we bijvoorbeeld contact met veel verschillende (horeca)ondernemers die daarvoor ruimte beschikbaar hebben. Afhankelijk van de activiteit stemmen we de ideale plek af om samen te komen. En zorgen we ervoor dat jullie bijvoorbeeld alvast kunnen lunchen of achteraf kunnen borrelen om na te praten.

En gaat het om de activiteit zelf? Wij kennen de locaties waar jullie voldoende ruimte hebben. Ook met een grotere groep voor de uitjes, en zelfs in de verschillende teams. Dus ben je op zoek naar inspiratie, omdat je zelf niet goed weet op welke locatie je het groepsuitjes in ons land zou willen organiseren. Wij doen je een aantal voorstellen, waar jij vervolgens een keuze uit kunt maken.

Heb je aan de andere kant juist wel een bepaalde locatie in gedachten? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Geef ons aan waar je aan zit te denken. We kunnen de locatie samen met jou beoordelen, bijvoorbeeld om in te schatten of er voldoende ruimte beschikbaar is. Wij weten vervolgens wat er nodig is om daar het groepsuitje te organiseren.

.

Activiteiten in Beverwijk

Speel geweldige spellen tijdens je groepsuitje in Beverwijk

Benieuwd naar de verschillende groepsuitjes die we kunnen organiseren in Beverwijk? Het zijn allerlei uitjes, die zowel actief kunnen zijn als speciaal geschikt voor meer teambuilding. Dus ben je op zoek naar inspiratie? We helpen je hiermee graag een aantal ideeën op te doen:

 • elektrische scooters huren
  Nederland is prachtig om te zien, en we weten zeker dat je nog niet alles kent. Dus wil je door een van de steden rijden, ben je benieuwd naar de buitengebieden of een combinatie van de twee? Wij zorgen er op elektrische scooters voor dat jullie op een geweldige manier op pad kunnen. De elektrische scooters zien er geweldig uit, rijden heel comfortabel en zijn dus goed geschikt voor een mooie route.
 • e-Fatbikes huren
  Diezelfde mooie routes kunnen jullie ook maken op onze e-Fatbikes. In dat geval zullen jullie zelf trappen, al hoeft het natuurlijk niet te veel kracht de kosten. In plaats daarvan is het toch heel ontspannen. De dikke banden van de fietsen zorgen ervoor dat jullie daarmee enorm de aandacht zullen trekken. Vooral tijdens de groepsuitjes is het een opvallende verschijning, dus wordt het een leuke dag met veel interactie met anderen.
 • Expeditie Robinson
  En gaat het jullie om de activiteiten of om de teambuilding binnen de groep? Voor de fans van het programma hebben we een Expeditie Robinson-uitje ontwikkeld. Dat betekent dat jullie de verschillende proeven zullen doen, waaronder natuurlijk de vuurproef. Bovendien zorgen we ervoor dat zowel het talent om te puzzelen als om samen te werken op de proef wordt gesteld. En kennen sommigen het programma nog niet? Geen probleem, we leggen duidelijk uit wat de bedoeling is.
 • Ik Hou van Holland
  Tijdens Ik Hou van Holland is het ons mooie Nederland dat centraal staat. Wij stellen vragen over ons land, over de muzikale historie en over waar we met z’n allen zo trots op zijn. Bovendien staat het programma bol van de liedjes en leuke opdrachten. Dit wordt een dag om niet snel meer te vergeten, gebaseerd op het televisieprogramma met Linda de Mol dat we natuurlijk allemaal kennen.
 • City Battle met smartphone
  De City Battle is geschikt om het tijdens de groepsuitjes tegen elkaar op te nemen. Dat kan binnen de groep of in verschillende teams. Jullie krijgen een smartphone mee met daarop de opdrachten. Bovendien kun je die gebruiken om foto’s en filmpjes te maken van de opdrachten. Dat kan zomaar een aantal bonuspunten opleveren, dus laat je vooral van je meest creatieve kant zien.

Zoals je merkt kunnen we allerlei verschillende groepsuitjes in het gehele land organiseren. Dus gaat het je om een actief uitje, wil je een stad beter leren kennen of zoek je zelfs naar de combinatie van mogelijkheden? Wij stellen aan de hand daarvan een programma voor je samen. Op die manier wordt het een geweldige dag uit, waarbij jullie elkaar weer een beetje beter leren kennen.

Voorbeeld dagprogramma in Beverwijk

Zo’n dagprogramma stellen we natuurlijk samen aan de hand van jullie specifieke wensen. Dus mag het lekker actief? Gaat het jullie om de hele dag of om een deel daarvan? Met een voorbeeld dagprogramma laten we graag zien hoe het groepsuitje in Beverwijk eruit zou kunnen zien:

12.30 – 13.30 Gezamenlijke lunch

13.30 – 14.00 Uitleg over de activiteiten of spellen

14.00 – 16.00 Groepsuitje in het hele land

16.00 – 16.30 Prijsuitreiking

16.30 – 18.00 Gezamenlijke borrel

18.00 – 19.30 BBQ-arrangement

19.30 Einde van het dagprogramma

Uiteraard kunnen we het programma aan jullie wensen aanpassen. Dus wil je ergens meer tijd voor nemen, wil je meerdere activiteiten combineren of er ook ’s avonds voor zorgen dat we de begeleiding bieden? Geef ons aan wat de wensen zijn, dan gaan we daar natuurlijk mee aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat het een geweldige dag uit in Beverwijk wordt.

Groepsuitjes in Beverwijk: geweldig groeps- of bedrijfsuitje

Organiseer onze groepsuitjes in Beverwijk en zorg er zelf voor dat jullie nergens omkijken naar hebben. Wij weten wat er nodig is om er een uitje van te maken om niet snel meer te vergeten. Daarbij zorgen we voor de begeleiding vooraf, uitleg op de dag zelf en natuurlijk de organisatie van het spel of de activiteit. En willen jullie daarna gezellig borrelen of met elkaar eten? Dat is wat we allemaal kunnen verzorgen, in samenwerking met de diverse partners die we daarvoor in het land hebben.

Dat doen we op die manier voor de groepsuitjes, net als voor bijvoorbeeld de bedrijfsuitjes. En wil je een familie-uitje of een gezinsuitje organiseren? We stemmen het programma erop af of geven je aan welke spellen en activiteiten daarvoor bijzonder goed geschikt zijn. Zo weet je zeker dat het een mooie dag wordt, waarbij jullie Nederland en elkaar op een leuke manier beter leren kennen.

En heb je vragen over groepsuitjes, onze spellen of over hoe we een dagprogramma voor groepen tot honderden personen organiseren? Stel ons je vragen, dan vertellen we je er graag meer over.

Vraag meer informatie aan:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.