E-bike huren in Monnickendam

Huur je e-bike vanuit de Monnickendam en zie hoe mooi de omliggende dorpjes zijn
Monnickendam,
98 beoordelingen

E-bike huren in Monnickendam

98 beoordelingen
€35 €32.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

 • Al vele tevreden klanten gingen je voor
 • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
 • Digitale ticket
 • Directe bevestiging van je boeking

De mooiste E-bike huren in Monnickendam

Een E-bike huren in Monnickendam is een geweldig idee als je graag de omgeving van dit pittoreske dorp wilt verkennen. Zie je een leuke fietstocht richting Volendam, Edam en Marken wel zitten maar ben je wat bang voor tegenwind op de dijk? Dan is een e-bike huren een goed idee om zorgeloos te kunnen genieten van een mooie omgeving. Als je een e-bike huurt in Monnickendam kun je mooie tochten maken met diverse bijzondere bezienswaardigheden. Met onze e-bikes kun je maar liefst minimaal zeventig kilometer rijden, dus je kunt een flinke afstand afleggen per dag.

Met de fiets rond Monnickendam en omgeving

Natuurlijk heeft Monnickendam zelf al veel te bieden. In het pittoreske centrum vind je Brasserie De Waegh, waar je een heerlijk hapje kunt eten. Bij Bierderij Waterland kun je voor of na je vertrek een biologisch biertje of sapje drinken op het terras. Maar natuurlijk blijf jij niet in het dorp. Ga je een e-bike huren in Monnickendam, dan ontvang je van ons diverse tips over leuke routes en bezienswaardigheden onderweg. Over natuurgebied Hemmeland bijvoorbeeld, of Katwoude met haar leuke kaasboerderij. Maar ook verder weg zijn er geweldige bestemmingen zoals Volendam, Marken of Edam. Absoluut een bezoekje waard!

Met de e-bike Volendam en Marken bezoeken

Als je met je e-bike richting Volendam of Marken rijdt wil je waarschijnlijk ook nog overvaren met de boot. Ook met je e-bike is dat geen enkel probleem. Kies dan voor een Marken Express ticket incl. fiets en je maakt een mooie rondtocht tussen Monnickendam, Volendam en Marken. Beide dorpen zijn geweldig om te zien. De leuke attracties, de gezellige cafés en de bijzondere musea zijn erg leuk om te bezoeken. In zowel Volendam als Marken kun je terecht voor een gezellig drankje op een terras of een lekker visje aan de haven. Natuurlijk valt er veel meer te beleven, zoals leuke workshops, spannende moordspel diners, iPad speurtochten en nog veel meer!

Wij leveren de elektrische fiets bij je verblijfsaccommodatie

Onze dichtstbijzijnde verhuur vestiging is in Volendam. Wij bieden de service aan dat we de voertuigen kunnen afleveren bij jullie verblijfsaccommodatie. Volg hiervoor de juiste stappen:

 1. Selecteer het aantal dagen dat jullie de fiets willen huren
 2. Selecteer het aantal personen (minimaal 6 voertuigen)
 3. Selecteer de startdatum
 4. Indien nodig kunnen jullie kinderzitjes toevoegen
 5. Selecteer jullie verblijfsaccommodatie
 6. Rond de boeking af d.m.v. invullen van je gegevens en de betaling te voldoen

We komen de fietsen brengen bij jullie accommodatie tussen 09:30 – 10:30 uur. De voertuigen worden de volgende ochtend weer opgehaald tussen 09:30 – 10:30 uur.

Een e-bike huren met een groep is altijd maatwerk

Ga je met een groep op pad? Dan is een e-bike huren echt maatwerk. Wij verzoeken je in dat geval ons een bericht te sturen met de volgende gegevens:

 • Het aantal te huren e-bikes (vanaf 6 e-bikes)
 • De startdatum en tijdstip
 • De einddatum en tijdstip
 • Het afleveradres

 

Inclusief:

 • Een accu die minimaal 70 kilometer mee gaat
 • Leuke tips voor onderweg
 • Diverse fietsroutes

Veelgestelde vragen

Uiteraard hebben wij voor jullie leuke routes beschikbaar

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking tot 17:00 uur contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

 

Ja het is mogelijk om een kinderzitje achterop een E-bike te plaatsen. In het boekingsproces kunt u dit als optie kiezen.

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.