Elektrische scooter huren in Monnickendam

Monnickendam,
121 beoordelingen

Elektrische scooter huren in Monnickendam

121 beoordelingen
vanaf €59.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

 • Al vele tevreden klanten gingen je voor
 • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
 • Digitale ticket
 • Directe bevestiging van je boeking

Elektrische scooters huren in Monnickendam

Wil jij een elektrische scooter huren in Monnickendam om prachtige tochten te maken in de omgeving? Bij Rent & Event huur je een uitstekende e-chopper scooter waarmee je lekker op pad kunt. Of je nu alleen wilt gaan rondrijden, met familie of vrienden of met een hele groep collega’s, een e-scooter huren is altijd leuk. Monnickendam ligt op een fantastische plek in Nederland, dicht bij Volendam en Marken. In de omgeving is veel natuurschoon te bewonderen en de routes die je kunt rijden zijn daarom ook interessant. Huur je bij ons een e-chopper in Monnickendam, dan mag je zelf bepalen waar je die wilt laten bezorgen. Onze voertuigen worden geleverd en opgehaald waar jij maar wilt, je kunt ze zelfs laten ophalen buiten Monnickendam voor een langere tocht in de omgeving.

De omgeving van Monnickendam verkennen

In Monnickendam zelf valt veel te beleven. Breng een bezoekje aan het pittoreske centrum, ga een lekker hapje eten bij Brasserie De Waegh of proef eens een biologisch biertje of sapje op het terras van Bierderij Waterland. Wil je op de scooter de omgeving van Monnickendam verkennen, dan zijn er genoeg leuke bestemmingen. Volendam ligt zo’n zeven kilometer verderop en Edam op minder dan drie kilometer afstand daar vandaan. De route is prachtig, tijdens de trip kom je langs een authentieke molen, een ijssalon waar heerlijk softijs verkocht wordt en een paar grote kaasboerderijen. Volendam zelf is natuurlijk ook meer dan de moeite waard om te bezoeken.

Verken het leuke Marken

Voormalig eiland Marken is tegenwoordig een schiereiland en daarom ook uitstekend per scooter bereikbaar. Op deze plek lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Door de houten huisjes op palen, de mensen in klederdracht en de ongelijke wegen waan je je decennia terug en kijk je je ogen uit! Uiteraard kun je weer via de dijk door Monnickendam naar Volendam rijden, maar wat je ook kunt doen is meevaren met rederij de Volendam Marken Express. Geniet van een heerlijke tocht op het water onder het genot van een kopje koffie of thee met oud-Hollandse appeltaart. Ondertussen brengt de kapitein je veilig naar de overkant.

Belangrijke info over het huren van de elektrische scooter

Om een elektrische scooter (chopper) te huren dien je in het bezit te zijn van een brommer, motor of auto rijbewijs. Mocht je dit niet hebben is het niet toegestaan om op de scooter te rijden. Als alternatief zou je dan een elektrische fatbike kunnen huren.

De scooters zijn elektrisch en hebben een rijbereik van 50-60 kilometer. Dit is voldoende om je te vermaken in de mooie omgeving van Waterland.

Verder is het niet toegestaan om met 2 personen op de scooter te gaan. De elektrische fatbikes zijn wel geschikt voor 2 personen.

Wij leveren de elektrische chopper bij je verblijf accommodatie

Onze dichtstbijzijnde verhuur vestiging is in Volendam. Wij bieden de service aan dat we de voertuigen kunnen afleveren bij jullie verblijfsaccommodatie. Volg hiervoor de juiste stappen:

 1. Selecteer het aantal dagen dat jullie de scooter willen huren (minimaal 6 stuks)
 2. Selecteer het aantal voertuigen (1 persoon per E-scooter)
 3. Selecteer de startdatum
 4. Selecteer jullie verblijfsaccommodatie
 5. Rond de boeking af d.m.v. invullen van je gegevens en de betaling te voldoen

We komen de E-scooter brengen bij jullie accommodatie tussen 09:30 – 10:30 uur. De voertuigen worden weer opgehaald tussen 16:00 – 17:00 uur bij de accommodatie.

Naast het huren van een elektrische scooter kunt je ook kiezen voor een elektrische fiets, een stads fiets, een kind fiets of een elektrische fatbike.

Eigen risico verzekering bij schade

Al onze voertuigen zijn WA verzekerd. In geval van schade brengen wij een maximale eigen risico in rekening van € 1.500,- per schade geval. Het is mogelijk om je eigen risico te verlagen. Kosten hiervoor zijn € 5,- per voertuig per verhuurbeurt. Hiermee zal het eigen risicobedrag verlaagd worden van € 1.500,- naar € 350,-.

 

Inclusief:

 • leuke fietsroutes en tips voor restaurants
 • gratis entree ticket voor een kaasboerderij en klompenmakerij
 • gratis poncho bij regen
 • gratis pech bij onderweg service
Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.