Fietsverhuur voor schoolkamp

fietsen huren voor een schoolkamp
96 beoordelingen

Fietsverhuur voor schoolkamp

96 beoordelingen
vanaf €7.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Fietsen huren voor een schoolkamp

Tijdens uw schoolkamp wil je zorgeloos en zonder zorgen kunnen genieten van de omgeving. Daarom bieden wij de mogelijkheid om fietsen te huren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het transport ervan. Onze fietsverhuur service brengt de fietsen naar de locatie en zorgt ook voor het ophalen ervan wanneer het kamp is afgelopen. Hierdoor kun je zonder zorgen en op een duurzame manier de omgeving van uw schoolkamp verkennen. Laat ons helpen bij het organiseren van een onvergetelijke schoolkamp-ervaring door middel van onze fietsverhuur service op locatie

Huurfietsen geleverd op elke locatie

Wij beschikken over grote aantallen fietsen. De fietsen die wij leveren voor schoolkampen zijn allemaal van het merk Gazelle en van hoge kwaliteit. Wil je geen gezeur hebben over het transport, kies ervoor om de fietsen op elke gewenste locatie laten leveren. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken voor de fietsverhuur voor het schoolkamp.

 

Vraag snel een offerte aan voor het huren van fietsen voor schoolkampen!

Of je nu 20 of 300 fietsen nodig hebt om te gebruiken tijdens een schoolkamp. Wij regelen dat ze er voor het afgesproken tijdstip zijn zodat je kunt gebruiken voor de mooiste fietstochten. Vul de offerte aanvraag in en je krijgt binnen 24 uur een passende offerte in je mailbox

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fietsverhuur voor schoolkamp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Ja wij kunnen de fietsen door heel Nederland afleveren. Hierdoor ben je geheel ontzorgt voor de beste fietstochten tijdens een schoolkamp.

Bij Rent & Event bieden wij de mogelijkheid om fietsen te huren voor een schoolkamp. Wij bieden stadsfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen. Deze brengen en halen we op door het hele land.

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.