Fietsverhuur Zaanse Schans

12 beoordelingen

Fietsverhuur Zaanse Schans

12 beoordelingen
vanaf €15
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Fiets huren Zaanse Schans, wij leveren ze af op locatie

Wil je met de fiets de Zaanse Schans verkennen? Rent & Event is de fietsverhuurder voor de omgeving van de Zaanse Schans. Op de Zaanse Schans zit helaas geen fietsverhuurder meer. Toch krijgen wij veel aanvragen om fietsen te leveren bij de Zaanse Schans. Wij kunnen zowel stadsfietsen, maar ook elektrische fietsen afleveren met ons transport materiaal. Hierdoor ben je van alle gemakken voorzien en trap je zo langs de molens met je huurfiets.

 

Huur een elektrische fiets of een stadsfiets vanaf de Zaanse Schans

Nederland heeft een vlak landschap waardoor fietsen op een gewone fiets prima te doen is. Met je stadsfiets rijdt je zonder moeite langs de molens, langs de Zaan of richting Zaandam. Maak je liever verdere afstanden op je gehuurde fiets? Pak dan een elektrische fiets. Hiermee maak je meer kilometers zonder enige moeite. De ebikes die wij verhuren hebben allemaal een middenmotor waardoor je gegarandeerd lekker fietst. Zelfs als je de brug op gaat of tegenwind hebt.

 

Laat je fiets afleveren bij de Zaanse Schans en ergens anders ophalen

Wij komen de fietsen afleveren bij de Zaanse Schans. Dit biedt enkele voordelen ten opzichten van een reguliere fietsverhuurder. Zo heb je de mogelijkheid om je stadsfiets of elektrische fiets te laten leveren bij de Zaanse Schans en op te laten halen op een andere locatie. Dit is bijvoorbeeld handig als jullie met een groep zijn en nog een andere activiteit hebben.

 

Fietsverhuur Zaanse Schans, ook voor grote groepen

Naast de reguliere fietsverhuur zijn wij ook ingesteld om fietsen te verhuren voor grote groepen. Dit kunnen wij door het gehele land verzorgen. Geen groep is ons te gek. Geef ons aan wat jullie wensen zijn en wij verzorgen het!

 

Wat zijn de voorwaarden voor het huren van fietsen bij de Zaanse Schans?

Onze fietsverhuur winkel bevindt zich in Volendam. Wij moeten hiervandaan dus komen om jullie voertuigen te bezorgen. Dit brengt extra tijd en kosten met zich mee. Dit willen wij niet doorbelasten aan jullie. Wel vragen wij om een minimale verhuursom van € 125.-. Dit betekend dus dat jullie meerdere fietsen dienen te huren, of ze voor een langere periode te huren. Daarnaast is de verhuur op basis van beschikbaarheid van onze transport materialen. Wij hebben 3 bussen die voortdurend in de rondte rijden. Geef in de offerte aanvraag hieronder jullie wensen aan en wij komen zo spoedig mogelijk terug met een reactie.

Inclusief:

  • Kwaliteit huurfietsen
  • Fietsen huren op de Zaanse Schans
  • Huur een stadsfiets of elektrische fiets vanaf de Zaanse Schans

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fietsverhuur Zaanse Schans” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.