Marken Express bootticket incl fiets

Neem je fiets mee en stap aan boord van de Volendam Marken Express.
Volendam,
138 beoordelingen

Marken Express bootticket incl fiets

138 beoordelingen
vanaf €10
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Marken Express bootticket incl fiets aan boord

Met het Marken Express bootticket incl fiets kun je een heerlijke vaartocht beleven en zowel Marken als Volendam op de fiets bezoeken. Dit bootticket geeft je het recht op een enkele vaartocht tussen Volendam en Marken. Uiteraard mag je fiets dan mee aan boord. Ga je op de fiets naar Volendam of wil je graag een fiets huren in Volendam? Kies dan voor een avontuurlijke dag en geniet van een geweldige vaartocht met de Marken Express. Vanuit Marken fiets je dan weer terug richting Volendam, of je neemt een tweede Marken Express bootticket incl om weer terug te gaan met de boot. Of je nu aan boord gaat in Volendam of juist in Marken, je fiets mag altijd mee en zo kun je beide dorpen prima bezoeken.

Hoe verloopt de vaartocht met de Marken Express?

Als je Volendam bezoekt op de fiets of daar een fiets wilt huren is het natuurlijk geweldig om je dag compleet te maken met een gezellige boottocht met de Volendam Marken Express. Tijdens de dertig minuten durende vaart tussen Marken en Volendam geniet je van een prachtig uitzicht op de Gouwzee en het IJsselmeer. Onderweg luister je naar de leukste weetjes over bezienswaardigheden in de omgeving. Natuurlijk kun je op de boot ook lekker zitten. Is het wat kouder, bestel dan een heerlijke kop koffie met appeltaart benedendeks. Is het prachtig weer, dan is het bovendek natuurlijk dé plek bij uitstek om te genieten van een koud drankje in de zon. Zo wordt je boottocht een ontspannen reis!

De voordelen van het Marken Express bootticket

Wil jij op je fiets Marken en Volendam verkennen én een gezellige vaartocht maken, boek dan bij ons de Marken Express bootticket incl fiets. Wil je graag een leuke fietstocht maken, rijd dan vanuit Volendam naar Monnickendam en bekijk alle bezienswaardigheden onderweg. Rijd door naar het schiereiland om Marken te verkennen en ontspan vervolgens aan het eind van de dag tijdens deze heerlijke boottocht. Natuurlijk kun je ook je dag aanvangen met een gezellige vaartocht en daarna je weg vervolgen langs de leukste attracties. Waar je ook voor kiest, de vaartocht met de Marken Express mag je echt niet missen!

Let op!

Het aantal fietsen dat mee mag tijdens de overtocht verschilt per boot. Het kan zijn dat je bij drukte moet wachten op de volgende vaart. Wil je verzekerd zijn van de overtocht van je fiets? Reserveer dan van tevoren een plek op de boot.

 

Inclusief:

  • inclusief 10% korting

Veelgestelde vragen

Voor actuele vaartijden kijk op www.markenexpress.nl

Gratis parkeren in Volendam

1. Marinapark parkeerterrein, het meest gebruikte en bekende parkeerterrein van Volendam is het Marinapark. Naast vakantiepark Roompot Marinapark bevindt zich een groot parkeerterrein waar je gratis je auto kunt plaatsen. Let op, het eerste gedeelte van het parkeerterrein is voor maximaal 3 uur met een blauwe schijf. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen richting de dijk en de haven van Volendam. Adres Pieterman 1, Volendam

2. Slobbeland parkeerterrein, ben je wat slechter ter been en wil je toch gratis parkeren dan raden wij je aan om te parkeren bij parkeerterrein Slobbeland. Dit kleine parkeerterrein ligt op slechts 300 meter afstand van de haven. Nadeel is wel dat er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. Parkeer hier dus niet je auto als je goed ter been bent. Hierdoor voorkom je dat de plekken bezet zijn en mensen die slecht ter been zijn dus geen plek meer hebben. Als je Slobbeland 2 intoetst in Google Maps kom je er zo.

We hopen alvast dat je een leuk dagje uit hebt met je gezin of vrienden in Volendam. Enjoy en veel plezier!!!!

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.