Marken Express bootticket incl scooter ticket

Neem je scooter mee aan boord van de Volendam Marken Express.
Volendam,
259 beoordelingen

Marken Express bootticket incl scooter ticket

259 beoordelingen
vanaf €13.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Marken Express bootticket incl scooter ticket

Het Marken Express bootticket incl scooter is een ideale manier om met je scooter zowel Volendam als Marken te bezoeken. Dit bootticket geeft je de mogelijkheid om één enkele overtocht te maken met de Marken Express tussen Volendam en Marken. Natuurlijk mag je je scooter meenemen aan boord. Heb je zelf een scooter of ga je een scooter huren in Volendam? Maak er dan een topdag van door te genieten van een heerlijke boottocht met de Marken Express. Je kunt zelf kiezen of je in Marken met je scooter aan boord gaat of in Volendam. Maak jij eerst een leuke lange tocht met je scooter en sluit je af met een boottocht? Of doe je het juist andersom?

De boottocht met de Volendam-Marken Express

Een dagje naar Volendam is niet compleet zonder een gezellige boottocht met de Volendam-Marken Express. In dertig minuten vaar je van Volendam naar Marken of andersom. Tijdens de Marken Express boottocht incl scooter kun je genieten van een indrukwekkend uitzicht over de Gouwzee en het Markermeer. Door de luidsprekers hoor je diverse interessante weetjes over bezienswaardigheden in de omgeving. Geniet jij aan dek van een lekker koud biertje in de zon of kies je voor een warme chocolademelk benedendeks als het wat kouder is? Deze vaartocht tussen de twee oude havens is hoe dan ook heerlijk ontspannend.

De voordelen van het Marken Express bootticket incl scooter ticket

Wil jij Volendam en Marken verkennen met een scooter, dan is het natuurlijk ontzettend leuk om deze gezellige boottocht (bij) te boeken. Eindig je rondrit van Volendam via Monnickendam naar Marken met een heerlijke boottocht met de Marken Express. Of vang juist de dag aan met een vaart naar Marken en rijd op je scooter via Monnickendam terug naar Volendam. Start je in Marken, dan zijn de mogelijkheden natuurlijk weer anders. Hoe dan ook, onderweg in het polderlandschap bezoek je de leukste attracties en geniet je van een heerlijke lunch. Boek nu online je Marken Express ticket incl scooter, deze leuke boottocht mag je echt niet missen!

Let op!

Het aantal scooters dat mee mag tijdens de overtocht verschilt per boot. Het kan zijn dat je bij drukte moet wachten op de volgende boot. Wil je verzekerd zijn van de overtocht van je scooter? Reserveer dan je vaartocht op de Marken Express van tevoren.

 

Waar kan ik mijn combinatie tickets ophalen na het aankopen via de website van Rent & Event?

Nadat je je online tickets hebt gekocht via deze site zijn er enkele mogelijkheden om je tickets op te halen:

  • Je kunt de tickets ophalen bij de Touristinfo van Fotograaf Volendam aan de Haven 70 te Volendam
  • Je kunt de tickets ophalen bij de Marken Express steiger in de haven van Marken

Veelgestelde vragen

Voor actuele vaartijden kijk op www.markenexpress.nl

Gratis parkeren in Volendam

1. Marinapark parkeerterrein, het meest gebruikte en bekende parkeerterrein van Volendam is het Marinapark. Naast vakantiepark Roompot Marinapark bevindt zich een groot parkeerterrein waar je gratis je auto kunt plaatsen. Let op, het eerste gedeelte van het parkeerterrein is voor maximaal 3 uur met een blauwe schijf. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen richting de dijk en de haven van Volendam. Adres Pieterman 1, Volendam

2. Slobbeland parkeerterrein, ben je wat slechter ter been en wil je toch gratis parkeren dan raden wij je aan om te parkeren bij parkeerterrein Slobbeland. Dit kleine parkeerterrein ligt op slechts 300 meter afstand van de haven. Nadeel is wel dat er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. Parkeer hier dus niet je auto als je goed ter been bent. Hierdoor voorkom je dat de plekken bezet zijn en mensen die slecht ter been zijn dus geen plek meer hebben. Als je Slobbeland 2 intoetst in Google Maps kom je er zo.

We hopen alvast dat je een leuk dagje uit hebt met je gezin of vrienden in Volendam. Enjoy en veel plezier!!!!

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.