Scooters op locatie laten bezorgen door heel Nederland

Onze haal en breng service kan scooters door heel Nederland bezorgen.
Op locatie leveren in Nederland, Amsterdam, Door heel Nederland, Edam, Hoorn, Purmerend,
64 beoordelingen

Scooters op locatie laten bezorgen door heel Nederland

64 beoordelingen
vanaf €39.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Scooters door heel Nederland laten bezorgen

Wil je scooters op locatie laten bezorgen voor een groepsactiviteit, een bedrijfsuitje, een sportief evenement of wellicht een familiefeest? Rent & Event levert al jaren scooters op locatie in heel Nederland. Wat is er leuker dan met een (grote) groep mensen een scooter tocht te rijden en gezellig met zijn allen op pad te gaan? Natuurlijk is het niet eenvoudig om ervoor te zorgen dat iedereen op zijn of haar eigen scooter komt. Daarom is scooters op locatie laten bezorgen een geweldige oplossing. Zeker als je van A naar B wilt reizen en op eigen gelegenheid weer terug wilt, is het huren van scooters voor grote groepen een goed idee. Wij zorgen er namelijk voor dat wij de scooters brengen waar jij ze nodig hebt in Nederland. En we halen ze ook weer op waar jij dat wilt.

De leukste scooters op locatie laten bezorgen

Als je scooters op locatie wilt laten bezorgen wil je natuurlijk wel dat die scooters van een goede kwaliteit zijn. De scooters van Rent & Event worden in een perfecte staat geleverd. Het zijn elektrische scooters waarmee je met een volle accu zeventig kilometer ver kunt rijden. Voor deze scooters heb je een rijbewijs nodig voor een brommer, een motor of een auto. Ze brengen je met een snelheid van vijfentwintig kilometer per uur naar je bestemming. Zo kun je op je gemak rondcruisen met je vrienden of familie, collega’s of sportgenoten, en genieten van een heerlijke dag op de scooter. Natuurlijk zorgen wij er bij bezorging voor dat de scooters worden uitgegeven en later weer worden ingenomen. Mochten er onverhoopt problemen ontstaan tijdens de rit, dan helpt ons onderhoudsteam graag met eventuele reparatie of vervanging.

De mogelijkheden van het laten bezorgen van scooters op locatie

Heb jij bijzondere wensen voor het huren van scooters voor je event? Rent & Event heeft al vele jaren ervaring met het bezorgen van scooters op locatie in Nederland. We kijken dan ook nergens meer van op. Of je nu 10 of 100 scooters nodig hebt voor jouw bedrijfsuitje, familieritje of andere leuke gelegenheid, wij bezorgen ze en halen ze ook weer op. Waar dan ook in Nederland. Wil je een leuke scooter tocht maken met een groep in de buurt van Amsterdam? Bezoek je graag de omgeving van Volendam of ga je een weekend op stap in Limburg of Groningen? Wij zorgen er voor dat de scooters klaar staan. Wij leveren regelmatig scooters voor grote evenementen in Nederland en kennen het klappen van de zweep.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze scooter service? Neem dan contact met ons op of vul geheel vrijblijvend de offerte in en wij nemen contact op met jou.

Veelgestelde vragen

Om op onze elektrische scooters te rijden heeft u een auto, motor of brommer rijbewijs nodig. Deze dient u ook te laten zien als u de scooters huurt.

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.