+31 299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur

Vacature horecamedewerker Theetuin Katwoude

Gezocht, medewerker horeca Theetuin Katwoude

 

Heb jij een passie voor horeca en ben je op zoek naar een baan in de horeca? Maar werk je liever niet in de avond? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Vind jij een gezellige en dynamische omgeving belangrijk? Krijg jij er energie van om de verwachtingen van jouw gasten te overtreffen? Kom dan het gezellige horecateam van Theetuin Katwoude versterken!

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Voor onze Theetuin in Katwoude zijn wij op zoek naar een allround horecamedewerker voor 38 uur.

Door jouw gastvrijheid en behulpzaamheid zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt!

Theetuin Katwoude is een sfeervolle plek waar je kunt genieten van zomerse drankjes, huisgemaakt gebak en lekkere sandwiches. En dit alles op het meest zonnige terras van de regio! We verwelkomen graag mensen uit de regio, maar ook vele internationale groepen van over de hele wereld. De Theetuin is open vanaf 10:00 uur tot 17.00 uur.

Enthousiasme en gastvrijheid zijn de juiste woorden om het team van Theetuin Katwoude te omschrijven. Als team verzorgen we naast een heerlijke lunch en koffies ook diverse events. Ook zorgen jullie er samen voor dat de verschillende ruimtes er netjes uitzien. Samen met de andere collega’s zorg jij iedere dag weer voor een onvergetelijke ervaring voor de gasten.

Kortom: een afwisselende functie!

Wie ben jij?

Beschik jij over deze kwaliteiten dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur dan je CV en motivatie.

Wat bieden wij aan?