Vacature SEO specialist

Ervaren SEO specialist gezocht

Rent & Event Volendam

Rent & Event is een energiek en dynamisch bedrijf gevestigd in Volendam. Bij Rent & Event verzorgen wij de leukste dagjes of weekendjes uit voor een grote variatie aan (internationale) doelgroepen.
Naast de fiets- en scooterverhuur organiseren wij diverse groepsuitjes in heel Nederland. Rent & Event is momenteel bezig met een tweetal nieuwe concepten die dit jaar gelanceerd dienen te worden.

Rent & Event wil groeien in naamsbekendheid, in productaanbod, het aantal boekingen en marktaandeel verwerven. Niet alleen in Volendam maar ook de rest van Nederland. Dit alles uiteraard met een vijfsterren klantbeleving als hoogte prioriteit.

 

Allround SEO specialist

Je kent de ins and outs van SEO, beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring en bent communicatief sterk. Je bent analytisch ingesteld en snapt de gehele werkwijze van Google van A tot Z. Daarnaast heb je een strategisch inzicht en kan je zowel zelfstandig, maar ook in een teamverband werken. Door je jarenlange ervaring weet je onze doelstellingen om te zetten naar een online strategie en deze uit te voeren.

 

 

De werkzaamheden

 

Voor deze persoon zijn wij op zoek naar iemand met de volgende kwaliteiten:

 

Wat kunnen wij bieden?

Interesse? Stuur dan jouw CV en motivatie op per mail via info@rent-event.nl. Bij eventuele vragen kun je ons mailen of bellen +31299396980.