Vrijgezellenuitjes

Vier het vrijgezellenuitje in Nederland en speel een van de geweldige spellen die we kunnen organiseren. We bieden allerlei mogelijkheden, natuurlijk afgestemd op waarmee jullie de vrijgezel graag willen verrassen. De vrijgezel weet van niets, dus het is aan jullie om een goed programma samen te stellen. Tenminste, om aan ons te laten weten wat je ongeveer van plan bent. Wij kunnen er dan bij helpen om er een dag van te maken om niet snel meer te vergeten.

lees meer

Vier het vrijgezellenuitje in Nederland en speel een van de geweldige spellen die we kunnen organiseren. We bieden allerlei mogelijkheden, natuurlijk afgestemd op waarmee jullie de vrijgezel graag willen verrassen. De vrijgezel weet van niets, dus het is aan jullie om een goed programma samen te stellen. Tenminste, om aan ons te laten weten wat je ongeveer van plan bent. Wij kunnen er dan bij helpen om er een dag van te maken om niet snel meer te vergeten.

Uiteraard organiseren we de vrijgezellenuitjes in Noord-Holland op de mooiste locaties. Wij weten welke plekken er beschikbaar zijn en waar jullie goed terecht kunnen. Dus zoek je een plek om lekker actief aan de slag te gaan? Wil je dat combineren met een avond uit of gaat het je vooral om lekker eten? Het zijn allemaal specifieke wensen waar we uitstekend rekening mee kunnen houden. Zo zorgen we ervoor dat je de vrijgezel geweldig kunt verrassen. Terwijl wij de organisatie doen, om je daarover in ieder geval geen moment druk te hoeven maken.

Dus heb je zin in spannende spellen zoals de Undercover app-game of een Pubquiz? Of wil je bijzondere fietsen huren, waarmee jullie de steden in Noord-Holland op een wel heel bijzondere manier kunnen ontdekken? Het is allemaal mogelijk, dus wij zorgen voor een vrijgezellenuitje in Noord-Holland dat precies aansluit bij hoe jullie de vrijgezel in het zonnetje willen zetten.

Vrijgezellenuitjes op locatie

Een geslaagd vrijgezellenuitje in Noord-Holland vier je natuurlijk op een geweldige locatie. Dus zit je te denken aan Amsterdam, aan Haarlem of bijvoorbeeld aan Hoorn? We organiseren de uitjes bijvoorbeeld in de buurt van Hoofddorp, Beverwijk en Amstelveen. En zoek je naar nog een heel andere plek, bijvoorbeeld op het strand of in de duinen? Die plekken zijn goed geschikt voor de verschillende actieve uitjes die we kunnen organiseren.

Andersom is het natuurlijk mogelijk dat jullie zelf al een locatie beschikbaar hebben. Of in ieder geval in gedachten hebben. Maar twijfel je over wat we daar kunnen organiseren en wat er mogelijk is? We kijken met je mee, zodat je zeker weet dat je de vrijgezel daar op een geweldige manier in het zonnetje kunt zetten.

Uiteraard kunnen we binnen het dagprogramma, de uitjes en de locatie alvast rekening houden met bijvoorbeeld een overnachting, met eten en met een borrel of een feestavond die jullie willen vieren. Dus is er voor het vrijgezellenuitje al een beetje bekend wat het programma ongeveer moet gaan worden? Of wil je er samen met ons voor zorgen dat het een dag- en avondvullend programma wordt? Vertel ons wat je ongeveer in gedachten hebt, dan gaan wij daar voor je mee aan de slag.

Speel geweldige spellen tijdens een gezellig uitje!

Net als tijdens een bedrijfs- of ander groepsuitje is het tijdens de vrijgezellenuitjes in Noord-Holland een uitstekend idee om een van de spellen te spelen. Dus wil je de vrijgezel eens flink uitdagen? Of zelfs zeker weten dat hij of zij het deze keer niet zal winnen? Daar kunnen we voor zorgen.

Of stap samen op een scooter of een fiets, bijvoorbeeld om de stad te verkennen. Of om langs plekken te rijden die voor de vrijgezel heel belangrijk zijn. Wij stellen de route samen en houden natuurlijk rekening met jullie wensen. Of jullie krijgen de volledige vrijheid, afhankelijk van wat het plan precies is.

Dit zijn een paar van de mogelijkheden die we kunnen organiseren voor de vrijgezellenuitjes:

Uiteraard zijn er nog allerlei andere spellen te spelen tijdens de vrijgezellenuitjes in Noord-Holland. Dus zoeken jullie naar een actief uitje, iets om de vrijgezel mee uit te dagen of een mooie opwarming voor een avond uit in een van de steden? Het kan allemaal. Vertel ons wat jullie in gedachten hebben, dan passen we het programma erop aan.

Voorbeeld vrijgezellenuitje dagprogramma

Benieuwd hoe een dagprogramma voor een vrijgezellenuitje eruit kan zien? Er is natuurlijk van alles mogelijk. Dit geeft alvast één van de ideeën:

12.30 – 13.30 Gezamenlijke lunch

13.30 – 14.00 Uitleg over het te spelen spel

14.00 – 16.00 Spel voor het vrijgezellenuitje

16.00 – 16.30 Prijsuitreiking

16.30 – 18.00 Gezamenlijke borrel

18.00 – 19.30 BBQ-arrangement

19.30 Start van het avondprogramma

Vrijgezellenuitjes in Noord-Holland: geweldig groeps- of bedrijfsuitje

Vanzelfsprekend kunnen we alle soorten vrijgezellenuitjes in Noord-Holland voor jullie organiseren. Dus hebben jullie het al helemaal bedacht met de vrijgezel? Of willen jullie het juist op een heel andere manier doen, maar weet je nog niet precies hoe? Wij hebben de ervaring, kennen de locaties en zorgen voor geweldige spellen.

Op die manier organiseren we bijvoorbeeld ook vriendinnenuitjes, vriendenuitjes en andere groepsuitjes. Dat doen we voor bedrijven, afdelingen, families en andere vriendengroepen. Wat dat betreft weten we precies wat er werkt en hoe jullie de vrijgezel een dag kunnen geven om niet snel meer te vergeten.

En heb je vragen over vrijgezellenuitjes in Noord-Holland, onze spellen of over hoe we een dagprogramma voor groepen tot honderden personen organiseren? Stel ons je vragen, dan vertellen we je er graag meer over.