De leukste bedrijfsuitjes in Hoorn

Organiseer een bedrijfsuitje in Hoorn. Neem het tegen elkaar op in spannende spellen, werk samen aan geweldige teambuilding of vier samen een bijzondere gelegenheid. Wat de reden ook is, wij helpen in Hoorn het groepsuitje of bedrijfsuitje te organiseren waar jij naar op zoek bent.

lees meer

Bedrijfsuitje Hoorn

Organiseer een bedrijfsuitje in Hoorn. Neem het tegen elkaar op in spannende spellen, werk samen aan geweldige teambuilding of vier samen een bijzondere gelegenheid. Wat de reden ook is, wij helpen in Hoorn het groepsuitje of bedrijfsuitje te organiseren waar jij naar op zoek bent.

Uiteraard zorgen we voor een spannend spel, de actieve teambuilding of de andere activiteit waar jullie zin in hebben. En dat is niet alles, omdat we ook weten waar jullie kunnen vergaderen, ’s nachts kunnen overnachten en hoe jullie er bijvoorbeeld met de bus kunnen komen. En wil je ook de lunch en het diner laten verzorgen? Wij begrijpen wat er allemaal bij komt kijken.

Dus denk je aan een bedrijfsuitje of een groepsuitje in Hoorn? Wij hebben de ervaring, beschikken over alles voor de diverse spellen en kennen de locaties waar dit goed kan. Ook bij jullie in de buurt, of juist precies aan de andere kant van het land.

Foute Bingo, Expeditie Robinson en meer. De leukste uitjes voor jullie bedrijfsfeest in Hoorn

Groepen vrienden en familie spelen bijvoorbeeld de Foute Bingo of dagen elkaar uit tijdens Expeditie Robinson. En zoek je als afdeling, bedrijf of personeelsvereniging naar Wie is de Mol, een Hoorn City Battle of het spannende spel Undercover? Of stappen jullie liever met een grote groep op elektrische scooters of stoere KNAAP fietsen? Niks is ons te gek.

Maak een keuze uit de verschillende leuke spellen, waarbij jullie bijvoorbeeld als drugskartels opdrachten met en tegen elkaar moeten uitvoeren. Of zorg ervoor dat de directeur die is ontvoerd weer in veilige handen komt, door hem of haar samen vrij te kopen.

We weten welke spellen er leuk zijn en hoe jullie daar tijdens een bedrijfsuitje in Hoorn samen mee aan de slag kunnen. Er valt van alles te beleven en met onze begeleiding weet je bovendien zeker dat dit een geweldige ervaring zal zijn.

Dus zoek je het in de actieve uitjes of vind je het vooral belangrijk dat de verschillende deelnemers goed moeten samenwerken? Geef ons aan waar je naar op zoek bent, dan stemmen we het uitje voor de groep of het bedrijf daar natuurlijk helemaal voor je op af.

En ben je benieuwd naar de specifieke mogelijkheden op locatie? Of zoek je naar een uitje op een unieke plek? In de beide gevallen adviseren we je graag over wat er mogelijk is. En houden we natuurlijk rekening met jouw specifieke voorkeuren voor een uitje met het team, vrienden, familie of een andere groep.

Bedrijfsuitje of groepsuitje voor 10 tot 250 personen in Hoorn

Het bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Hoorn organiseren we natuurlijk voor het aantal deelnemers zoals jij dat in gedachten hebt. Dus gaat het om een vriendengroep van minimaal 10 personen? Wil je met heel de familie een dagje uit? Wij houden rekening met opa en oma, net als met kleine kinderen die meekomen. En gaat het om een groep collega’s die elkaar nog niet zo goed kent? Of juist wel? Geen probleem, wij weten hoe we daar het ideale uitje voor moeten organiseren.

De spellen en andere uitjes die je via ons kunt boeken zijn beschikbaar vanaf 10 personen. Dat is voldoende om er bijvoorbeeld 2 groepen van te maken. Jullie kunnen het tegen elkaar opnemen of elkaar op weg helpen en er een geweldige activiteit van maken.

En zijn jullie vanuit het bedrijf, de vereniging of een andere groep juist met veel meer? Geen probleem, we hebben ervaring met groepen tot 250 personen. Natuurlijk verdelen we de deelnemers in groepen en teams. En zorgen wij ervoor dat iedereen met andere taken aan de slag kan. Om samen een geweldig uitje te vieren, eventueel met een heuse prijsuitreiking of een gezellige BBQ om het af te sluiten.

Dus wat je ook voor ogen hebt voor het bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Hoorn, wij weten waar je naar op zoek bent. En we zorgen ervoor dat je nergens omkijken naar hebt. Ook niet naar een hotelovernachting, de transfers en bijvoorbeeld de lunch en het diner. Zo is het allemaal goed geregeld. En kun je ook gewoon zelf deelnemen aan bijvoorbeeld Wie is de Mol, de Hoorn City Battle en de andere spellen die we organiseren.

bedrijfsfeest en bedrijfsuitje in Hoorn - Rent & Event

bedrijfsfeest en bedrijfsuitje in Hoorn – Rent & Event

Actieve uitjes met spannende spellen tijdens een bedrijfsuitje in Hoorn

Veel van de uitjes in Hoorn zijn lekker actief. Dat betekent dat jullie samen naar buiten gaan, of binnen aan de slag kunnen. In teams krijgen jullie een duidelijke opdracht mee, om tot een goed einde te brengen. Jullie zullen elkaar daarbij nodig hebben. Of jullie zullen het juist tegen elkaar op moeten nemen, afhankelijk van het spel dat je kiest.

Dus zoek je een actief bedrijfsuitje of een groepsuitje in Hoorn? Speel de verschillende spannende spellen en ontdek op die manier het ware karakter van de anderen waarmee je bent. Wie is er het meest fanatiek van heel de afdeling? En wie in de vriendengroep kan zich ineens van een heel andere kant laten zien als het ergens om gaat?

Tijdens de groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Hoorn hebben jullie samen vooral een geweldige tijd. Wij zorgen ervoor dat het een actief uitje kan zijn, zonder dat er iemand hoeft af te haken. Dus is er iemand minder fit of weet je juist dat jullie wel wat meer uitdaging kunnen gebruiken? We kunnen er in de beide gevallen rekening mee houden. We stemmen het programma erop af of kunnen je specifieke spellen adviseren, die goed passen bij wat jullie van plan zijn.

Squid game groepsuitje bedrijfsuitje

Squid game het nieuwste bedrijfsuitje in Hoorn

Bedrijfsfeest in Hoorn

Een bedrijfsuitje in Hoorn is een geweldige keuze voor teambuilding. De activiteiten brengen jullie in een heel andere rol dan je normaal gesproken gewend bent. Dus denk je de anderen goed te kennen? Of ken je die juist nog helemaal niet? Het is in de beide gevallen een goed idee om een uitje te boeken. De kans is groot dat jullie een heel andere kant van elkaar te zien krijgen.

We organiseren de bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Hoorn voor 10 tot 250 personen. Dus zoek je een manier om met heel het bedrijf een geweldige dag te beleven? Of ben je aan de andere kant juist op zoek naar een feestje voor de vriendengroep? Boek aansluitend een BBQ of ga op een andere manier gezellig met elkaar eten. Het is de leukste manier om nog eens na te praten over wat er allemaal gebeurd is. Of om de winnaar in het zonnetje te zetten natuurlijk, omdat dat niet ongemerkt voorbij mag gaan.

Hoe je de uitjes voor een groep of voor het bedrijf in Hoorn ook wilt organiseren, wij hebben daarmee de ervaring die je zoekt. En het aanbod aan spellen, zoals Wie is de mol, Expositie Robinson, de foute bingo en andere geweldige uitjes om samen te spelen.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten in andere steden

Naast bedrijfsfeesten in Hoorn bieden wij in heel Nederland uitjes aan. Bekijk bijvoorbeeld eens de bedrijfsuitjes Volendam en bedrijfsuitjes Amsterdam. Wil je meer informatie? Laat het ons weten via info@rent-event.nl en we helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Er zijn genoeg leuke bedrijfsuitjes in Hoorn te beleven. Wat dacht je van de volgende uitjes:

  • scootertocht op een elektrische E-chopper met al je collega’s
  • Expeditie Robinson, strijd in teams tegen je collega’s
  • Help, de directeur is ontvoerd! Verdien genoeg losgeld om de baas vrij te kopen
  • Wie is de mol? Ontmasker de mol die in jouw team de punten verspeeld.
  • Ik Hou van Holland Quiz, weet jouw team genoeg over Nederland om te winnen van je andere collega’s?

De meeste bedrijfsuitjes in Hoorn zijn met grote groepen te spelen. Wat dacht je van een scooter tour met 100 personen, een wie is de mol met het gehele bedrijf, of Expeditie Robinson waarbij je in teams tegen elkaar moet strijden.