De leukste bedrijfsuitjes in Den Haag

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in de omgeving van Den Haag? Bij Rent Event zit je goed voor een activiteit geheel passend bij jouw gezelschap. Of je nu een bedrijfsuitje plant of een dagje uit wil met vrienden of familie. Voor diverse gelegenheden hebben wij dé passende activiteit!

Groepsactiviteiten in Den Haag

De spellen van Rent Event zijn perfect voor vriendengroepen of als teambuildingsactiviteit. Denk bijvoorbeeld aan de klassieker Expeditie Robinson. Dit tv-programma is al jaren populair en met Rent Event speel je dit nu met jouw vrienden of collega’s, gewoon in Den Haag. Nieuw, maar niet minder leuk is het spel Hunted. Dit spannende teambuildingsspel is ideaal om samen te doen met je collega’s, vrienden of familie. Het uiteindelijke doel? Uit handen blijven van de Hunters.

.

Activiteiten in Den Haag

Bedrijfsuitjes in Den Haag

Een bedrijfsuitje ver van huis of juist dichtbij? In Den Haag hebben wij een breed scala aan activiteiten die jullie kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan rondleidingen, puzzeltochten of spellen waarbij jullie in teams tegen elkaar strijden. Zomaar enkele voorbeelden die jullie kunnen doen tijdens het bedrijfsuitje in Den Haag.

Willen jullie een actief bedrijfsuitje of aan de slag met teambuilding? Ga dan voor de Citygames of het spel: Help de directeur is ontvoerd! Deze spannende en actieve spellen zullen een groot succes zijn voor jullie actieve bedrijfsuitje. Uiteraard sluit je de dag af met een hapje en een drankje. Zijn jullie nog niet klaar? Als afsluiter van de leuke dag mag de workshop cocktails maken natuurlijk niet ontbreken!

Ontdek de omgeving van Den Haag

Liever genieten van de omgeving van Den Haag? Uiteraard zijn er naast de actieve spellen ook activiteiten waar je tot rust komt of meer van de omgeving ziet. Zo leent Den Haag zich uitstekend voor de E-Fatbike tour of de E-Chopper scooter tour. Samen met het gezin, de vriendengroep of collega’s tour je door de omgeving van Den Haag.

Borrels of diner na groepsactiviteiten

Na groepsactiviteiten of teambuilding zorgt Rent Event voor een gezamenlijk diner, een gezellige borrel of een andere leuke afsluiter van dag in Den Haag. Er vindt een huldiging plaats en wellicht is er ruimte voor een passende speech.

Regel jouw dagje uit in Den Haag met Rent Event

Rent Event heeft al ruime ervaring op kunnen doen binnen de sector. Wat begon als fietsverhuur bedrijf in Volendam is inmiddels een bedrijf geworden waar je terecht kunt voor fietsen, e-bikes, scooters én de leukste dagjes uit in heel Nederland.  Wij zijn gespecialiseerd in onvergetelijke en speciale dagjes uit in en rondom Den Haag. Waar Rent Event in het begin alleen maar fietsen verhuurde, is dat nu compleet veranderd. Inmiddels is Rent Event de specialist op het gebied van dagjes uit voor jong en oud door heel Nederland.  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?  Neem dan contact met ons op.