Groepsuitje in Nederland

Op zoek naar een groepsuitje in Nederland? Wij organiseren de leukste! En ondanks dat het misschien vreemd voelt om dat over onszelf te zeggen: we denken dat we daar goed in zijn. Wij hebben de ervaring die jij zoekt, om zeker te weten dat het goed geregeld is. Dus heb je zin in een actief uitje? Wil je een hele dag uit organiseren en daarbij bijvoorbeeld lekker borrelen en BBQ’en? Wij zorgen ervoor dat het allemaal geregeld is, dat alles op het juiste moment klaarstaat en dat we je begeleiden waar dat nodig is.

lees meer

Groepsuitjes door heel Nederland

We organiseren groepsuitjes in Nederland. En ondanks dat het misschien vreemd voelt om dat over onszelf te zeggen: we denken dat we daar goed in zijn. Wij hebben de ervaring die jij zoekt, om zeker te weten dat het goed geregeld is. Dus heb je zin in een actief uitje? Wil je een hele dag uit organiseren en daarbij bijvoorbeeld lekker borrelen en BBQ’en? Wij zorgen ervoor dat het allemaal geregeld is, dat alles op het juiste moment klaarstaat en dat we je begeleiden waar dat nodig is.

Dus heb je een specifieke locatie in gedachten? Of ben je juist op zoek naar inspiratie? Ben je benieuwd naar de spellen die we organiseren en de uitjes die er mogelijk zijn? We vertellen je graag meer over wat we voor andere groepen organiseren. Dus gaat het om een vriendengroep, om de familie of om een grotere groep die we in teams kunnen opdelen? In al die gevallen weten we wat er leuk is, weten we wat er werkt en weten we dus precies hoe we er een geweldige dag van moeten maken.

 

Groepsuitjes op locatie

We organiseren de groepsuitjes in Nederland op allerlei locaties. Daarvoor hebben we bijvoorbeeld contact met veel verschillende (horeca)ondernemers die daarvoor ruimte beschikbaar hebben. Afhankelijk van de activiteit stemmen we de ideale plek af om samen te komen. En zorgen we ervoor dat jullie bijvoorbeeld alvast kunnen lunchen of achteraf kunnen borrelen om na te praten.

En gaat het om de activiteit zelf? Wij kennen de locaties waar jullie voldoende ruimte hebben. Ook met een grotere groep voor de uitjes, en zelfs in de verschillende teams. Dus ben je op zoek naar inspiratie, omdat je zelf niet goed weet op welke locatie je het groepsuitjes in ons land zou willen organiseren. Wij doen je een aantal voorstellen, waar jij vervolgens een keuze uit kunt maken.

Heb je aan de andere kant juist wel een bepaalde locatie in gedachten? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Geef ons aan waar je aan zit te denken. We kunnen de locatie samen met jou beoordelen, bijvoorbeeld om in te schatten of er voldoende ruimte beschikbaar is. Wij weten vervolgens wat er nodig is om daar het groepsuitje te organiseren.

 

Speel geweldige spellen tijdens je teambuilding of groepsuitje

Benieuwd naar de verschillende groepsuitjes die we kunnen organiseren? Het zijn allerlei uitjes, die zowel actief kunnen zijn als speciaal geschikt voor meer teambuilding. Dus ben je op zoek naar inspiratie? We helpen je hiermee graag een aantal ideeën op te doen:

Zoals je merkt kunnen we allerlei verschillende groepsuitjes in het gehele land organiseren. Dus gaat het je om een actief uitje, wil je een stad beter leren kennen of zoek je zelfs naar de combinatie van mogelijkheden? Wij stellen aan de hand daarvan een programma voor je samen. Op die manier wordt het een geweldige dag uit, waarbij jullie elkaar weer een beetje beter leren kennen.

 

Voorbeeld dagprogramma

Zo’n dagprogramma stellen we natuurlijk samen aan de hand van jullie specifieke wensen. Dus mag het lekker actief? Gaat het jullie om de hele dag of om een deel daarvan? Met een voorbeeld dagprogramma laten we graag zien hoe het groepsuitje eruit zou kunnen zien:

12.30 – 13.30 Gezamenlijke lunch

13.30 – 14.00 Uitleg over de activiteiten of spellen

14.00 – 16.00 Groepsuitje in het hele land

16.00 – 16.30 Prijsuitreiking

16.30 – 18.00 Gezamenlijke borrel

18.00 – 19.30 BBQ-arrangement

19.30 Einde van het dagprogramma

Uiteraard kunnen we het programma aan jullie wensen aanpassen. Dus wil je ergens meer tijd voor nemen, wil je meerdere activiteiten combineren of er ook ’s avonds voor zorgen dat we de begeleiding bieden? Geef ons aan wat de wensen zijn, dan gaan we daar natuurlijk mee aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat het een geweldige dag uit wordt.

 

Groepsuitjes in Nederland: geweldig groeps- of bedrijfsuitje

Organiseer onze groepsuitjes in Nederland en zorg er zelf voor dat jullie nergens omkijken naar hebben. Wij weten wat er nodig is om er een uitje van te maken om niet snel meer te vergeten. Daarbij zorgen we voor de begeleiding vooraf, uitleg op de dag zelf en natuurlijk de organisatie van het spel of de activiteit. En willen jullie daarna gezellig borrelen of met elkaar eten? Dat is wat we allemaal kunnen verzorgen, in samenwerking met de diverse partners die we daarvoor in het land hebben.

Dat doen we op die manier voor de groepsuitjes, net als voor bijvoorbeeld de bedrijfsuitjes. En wil je een familie-uitje of een gezinsuitje organiseren? We stemmen het programma erop af of geven je aan welke spellen en activiteiten daarvoor bijzonder goed geschikt zijn. Zo weet je zeker dat het een mooie dag wordt, waarbij jullie Nederland en elkaar op een leuke manier beter leren kennen.

En heb je vragen over groepsuitjes, onze spellen of over hoe we een dagprogramma voor groepen tot honderden personen organiseren? Stel ons je vragen, dan vertellen we je er graag meer over.

 

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de actieve uitjes

Wil je op de hoogte blijven van onze leukste uitjes, de beste aanbiedingen en de nieuwste producten? Volg ons dan via Facebook,  Instagram of LinkedIn!

 

Offerteaanvraag groepsuitjes

  • :