Personeelsuitje Volendam

Jullie personeelsuitje vieren in Volendam? Het is de leukste manier om dit dorp te leren kennen. Kom met de afdeling of heel het bedrijf naar Volendam, waar je zowel overdag als ’s avonds een geweldige tijd zal beleven. En zoek je naar manieren om voor een beetje teambuilding te zorgen of wil je het vooral heel gezellig maken? Geen zorgen, wij weten wat er nodig is om er een dag of een heel weekend van te maken om niet snel meer te vergeten.

lees meer

Personeelsuitje Volendam

Jullie personeelsuitje vieren in Volendam? Het is de leukste manier om dit dorp te leren kennen. Kom met de afdeling of heel het bedrijf naar Volendam, waar je zowel overdag als ’s avonds een geweldige tijd zal beleven. En zoek je naar manieren om voor een beetje teambuilding te zorgen of wil je het vooral heel gezellig maken? Geen zorgen, wij weten wat er nodig is om er een dag of een heel weekend van te maken om niet snel meer te vergeten.

Mag jij het organiseren voor heel het personeel of is het de bedoeling dat jullie allemaal een paar ideeën delen? Het personeelsuitje in Volendam is dan een uitstekende keuze. Wij helpen je op weg met de arrangementen en onze tips, zodat je zeker weet dat je daarmee geen modderfiguur slaat. Dus heb je zin om lekker actief aan de slag te gaan, wil je graag het water op of zoek je ook naar een plek om samen een aantal opdrachten te volbrengen? Het kan allemaal, zodat je zelfs voor teambuilding kunt zorgen. En is het vooral de bedoeling om het leuk te hebben met elkaar en misschien nog wat op te steken? Dan kan in de leuke musea van Volendam.

 

Met de afdeling of alle medewerkers

Het personeelsuitje in Volendam kunnen we organiseren voor alle medewerkers, net als voor een specifieke afdeling. Dus gaat het je om een aantal deelnemers, met wie je een hecht team vormt? Of gaat het om een veel grotere groep, die je daarom in teams wilt verdelen? Wij helpen je ideeën op te doen, bijvoorbeeld met een rondleiding door het dorp of een speurtocht om zelf op zoek te gaan. Het is natuurlijk mogelijk om daar een beetje competitie en uitdaging aan toe te voegen, zodat er uiteindelijk ook een winnaar aan te wijzen valt.

En wil je er met de andere personeelsleden bijvoorbeeld actief op uit? Huur fietsen, kies voor de elektrische fietsen of de elektrische scooters (e-Choppers) die er beschikbaar zijn. Het zijn maar een paar van de mogelijkheden, als je op zoek bent naar een activiteit om samen te gaan doen. Bovendien kunnen we arrangementen verzorgen in het stadion van FC Volendam of zorgen we ervoor dat jullie samen het water op kunnen in een zeilboot of zelfs een catamaran.

Dus wil je zorgen voor teambuilding of ben je juist op zoek naar een heel ander type personeelsuitje in Volendam? Geen zorgen, wij weten wat er nodig is om er een mooie herinnering van te maken. Zorg ervoor dat je het goed organiseert, met het risico dat ze jou er volgend jaar weer voor zullen vragen natuurlijk.

 

Wat kun je doen tijdens het personeelsuitje in Volendam?

Benieuwd wat je allemaal kunt doen als je met de afdeling of met alle medewerkers naar Volendam komt? Zowel in als rond het vissersdorp kun je de natuur in, kun je genieten van de bekende Dijk en zijn er natuurlijk verschillende musea beschikbaar. Dus kom je een foto maken in klederdracht of ben je op zoek naar de meer actieve uitjes? Wij zorgen ervoor dat je met heel het personeel een geweldige dag of een bijzonder weekend kunt beleven.

 

Samen BBQ-en en dineren

Het personeelsuitje in Volendam is natuurlijk niet compleet zonder ook lekker samen te komen eten. En dat kan, op een aantal verschillende manieren. Wil je bijvoorbeeld een BBQ organiseren, zodat iedereen de vrijheid heeft om te eten waar hij of zij zin in heeft? Of wil je een ander diner laten organiseren, op een mooie plek in het dorp? Wij zorgen ervoor dat jullie heel de dag nog even met elkaar na kunnen bespreken. Of dat jullie je klaar kunnen maken voor de avond die er zal volgen. Zo is het een geweldige afsluiter of juist een begin voor het personeelsuitje. Wij stemmen het eten af op wat jullie de rest van de dag van plan zijn.

 

Personeelsuitje Volendam: complete arrangementen

Dus heb je zin in een personeelsuitje in Volendam? Met de complete arrangementen zorgen we ervoor dat je alles uit handen kunt geven. Of dat we je kunnen helpen met de onderdelen waar je vragen over hebt. Zo zorgen we ervoor dat het een fijne dag zal worden of dat je zelfs een heel weekend kunt komen vieren. Wij zijn jouw specialist in uitjes in Volendam voor heel de afdeling of al het personeel. Zelfs de overnachtingen kunnen wij verzorgen.

 

Blijf op de hoogte

Wij blijven vernieuwen met nieuwe producten. Volg ons op Facebook of Instagram en krijg de leukste kortingen, tips voor leuke uitjes en ontdek onze nieuwste producten.

Meer informatie nodig?

Onze medewerkers helpen je graag met het samenstellen van jullie programma.

Vraag meer informatie aan: