Fietstour met gids over Volendam en omgeving

Onze ervaren gids zal je tijdens deze fiets tocht van allerlei informatie voorzien over Volendam
Volendam,
39 beoordelingen

Fietstour met gids over Volendam en omgeving

39 beoordelingen
€29.95 €19.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Fietstour met gids over Volendam en omgeving

Een fietstour met gids door Volendam is een goede manier om Volendam beter te leren kennen. Tijdens de fietstour zie je veel interessante bezienswaardigheden en de gids vertelt je over alle ins en outs van Volendam. Waarom is deze traditionele vissersplaats zo beroemd geworden? Hoe kan het dat er zo veel goede muzikanten uit dit bijzondere dorp komen? Waar woont Jan Smit? Jouw gids weet op al je vragen een antwoord en heeft zelf ook veel interessante nieuwtjes te vertellen. Tijdens de fietstour rijd je gezellig mee op een degelijke fiets met minimaal drie versnellingen. Ben je nieuwsgierig naar ons dorp en vind je het leuk om te fietsen? Boek dan deze leuke fietstour met gids door Volendam. Wil je liever wandelen, dan kun je ook een rondleiding met een gids door Volendam boeken.

Wat je allemaal te zien krijgt tijdens de fietstour

Tijdens de fietstour met gids door Volendam ga je samen op pad naar bekende en minder bekende plekken in dit authentieke vissersdorp. Je maakt een tour door het hele dorp en bezoekt naast het centrum ook de haven. Tijdens de tocht zie je veel rijksmonumenten en leer je alles over de bijzondere geschiedenis van Volendam. Je gids zal je echter ook veel kunnen vertellen over de huidige tijd en je op de hoogte stellen van de laatste nieuwtjes. Natuurlijk probeert hij of zij zo veel mogelijk al je vragen te beantwoorden. Heb je Volendam goed verkend en wil je nog meer zien? Dan kun je tijdens deze leuke fietstocht ook (gratis) de klompenmakerij en/of de kaasboerderij bezoeken.

Bezoek de leukste bezienswaardigheden van Volendam

Tijdens de fietstour fiets je langs vele bekende bezienswaardigheden van Volendam en hoor je de leukste nieuwtjes. Je gids zal je onderweg wijzen op vele leuke plaatsen die je na de toer kunt bezoeken. Het Volendams Museum bijvoorbeeld of een demonstratie van de Smit Bokkum palingrokerij waar Jan Smit laat zien hoe hij al veertig jaar lang paling rookt. Ook kun je bij de haven een leuke foto in Volendam klederdracht laten maken of je brengt een bezoek aan de Cheese Factory. Wil je na de rondtoer op de Marken Express stappen om Marken te verkennen? Ook dat is mogelijk. Je kunt je fiets dan nog wat langer huren of overstappen op het huren van een scooter.

Inclusief:

  • Professionele gids
  • Fiets met minimaal 3 versnellingen
  • Gratis (optioneel) bezoek kaasboerderij en/of klompenmakerij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fietstour met gids over Volendam en omgeving” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.