Ontmasker de mol

ontdek wie de mol in jullie team is
Almere, Amsterdam, Door heel Nederland, Hoorn, Purmerend, Volendam, 20+
142 beoordelingen

Ontmasker de mol

142 beoordelingen
vanaf €34.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Ontmasker wie de mol is binnen jullie team

Ontmasker de mol is buitenspel, een variatie op het spel wie is de mol van de tv serie. Jullie starten in teams en per team is er een mol! Hoe erg je je best ook doet om punten binnen te halen, de mol zal er alles aan doen om jullie te saboteren.

Wat houdt ontmasker de mol in?

De stad die jullie gekozen hebben is in gevaar. De teams moeten proberen zoveel mogelijk punten te verzamelen om van de andere teams te winnen. Door middel van vragen en leuke opdrachten verdienen jullie punten. Echter zal in elk team een mol zitten die vooraf stiekem is gekozen. Deze saboteur zal zonder dat het opvalt foute antwoorden geven, of de foto en video opdrachten verpesten. Ontmasker de mol en voorkom dat andere teams meer punten binnen slepen. Voor het team met de meeste punten hebben wij een leuke prijs in petto.

Voor wie is ontmasker de mol geschikt?

Het spel ontmasker de mol is geschikt voor groepen vanaf 15 personen geschikt. Dit kunnen vriendenuitjes zijn, vrijgezellen uitjes of bedrijfsuitjes. Of jullie nu met 15 zijn, of een grote groep van meer dan 100 personen, dit spel is voor elke grote geschikt. Wij passen het aantal spelbegeleiders aan naarmate de groepsgrote van deze game groeit.

Combineer dit uitje met een dagprogramma

Dit groepsuitje is ideaal om te combineren met een dagvullend programma. Rent & Event is erin gespecialiseerd om een totaal pakket te leveren voor jullie. Komen jullie met jullie collega’s dan zou je er bijvoorbeeld een vergaderarrangement aan kunnen koppelen en een lunch of diner. Of kom je tijdens het vriendenuitje dan zou dit prima te combineren zijn met een bierproeverij en aansluitend een bbq arrangement.

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder geven wij graag een voorstel voor een dagvullend programma

12.30 – 13.30 lunch

13.30 – 13.45 ontvangst voor spel ontmasker de mol

13.45 – 14.00 speluitleg van onze begeleiders

14.00 – 16.00 spelen van ontmasker de mol – buitenactiviteit

16.00 – 16.30 prijsuitreiking (bijvoorbeeld bij een horecalocatie)

16.30 – 18.00 borrel

18.00 – 19.30 BBQ arrangement

19.30 einde van het dagprogramma

Bekijk ook onze andere uitjes

Naast ontmasker de mol bieden wij tal van andere leuke uitjes aan door heel Nederland. Zo hebben wij de leukste bedrijfsuitjes, groepsuitjes, vrienden of vriendinnenuitjes, vrijgezellenuitjes, en familieuitjes.

Blijf op de hoogte van onze uitjes en aanbiedingen

Volg Rent & Event om op de hoogte te blijven van ons productaanbod, de actie deals of leukste weetjes. Je kunt ons volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn.

 

Inclusief:

  • professionele spelbegeleiders
  • spelmaterialen
  • prijs voor de winnaar
  • prijs is inclusief btw

2 beoordelingen voor Ontmasker de mol

Ministerie van Financiën

Samen met Rent & Event hebben we (binnen de toegestane kaders i.v.m. de coronamaatregelen) een leuk teamuitje georganiseerd! Het spel was leuk met laagdrempelige opdrachten om het teamgevoel te versterken!

De schilders uit Utrecht

Complimenten voor de medewerkers van Rent & Event. We hadden e-sjoppers gehuurd en wie is de mol gespeeld in Haarlem. Daarna lekker uit eten geweest met het team. Alles was goed geregeld
Wees de eerste om “Ontmasker de mol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Ontmasker de mol is in vrijwel elke stad in Nederland te spelen. Onze medewerkers begeleiden jullie graag in de stad die jullie voor ogen hebben. Dit spel is bovendien prima te combineren met één van onze vele andere uitjes.

Ontmasker de mol is te spelen vanaf 15 personen tot zeer grote groepen boven de 250 personen. Wij delen de groep in kleinere teams die tegen elkaar strijden.

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.