+31 299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur

Speurtocht Volendam, met je smartphone Populair

Leukste speurtocht van Volendam!
Volendam, 20+
234 beoordelingen

Speurtocht Volendam, met je smartphone

234 beoordelingen
vanaf
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Speel de speurtocht Volendam en ontdek alles over dit dorp

De GPS smartphone speurtocht Volendam is al te spelen vanaf 1 persoon. Je speelt dit spel op je eigen mobiele telefoon. Al wandelend door Volendam poppen er op je scherm opdrachten op welke je correct moet beantwoorden om punten te verdienen.
Het is de bedoeling om binnen de tijd de meeste punten te verzamelen.

Wat maakt deze speurtocht Volendam zo uniek?

De speurtocht Volendam bevat vele vragen en opdrachten over dit immens populaire dorp. Beantwoord de juiste vragen over de zangers, de dijk en de andere typisch Volendamse vragen. Door de speurtocht op je telefoon te spelen is er veel meer interactie dan de ouderwetse traditionele speurtocht op papier. Je ziet direct de scores en de opdrachten zijn veel leuker. Zo moet je foto’s aan elkaar koppelen en puzzels oplossen om meer punten te krijgen.

Hoe werkt de smartphone speurtocht Volendam?

Op de speeldatum loop je naar de haven van Volendam. Vervolgens download je de mobiele app: MOOVEGO op je telefoon. Na downloaden kan je de qr code scannen, of de geschreven code invoeren in de MOOVEGO app. Hierna start het spel. Na starten van het spel is dit nog 5 uur te spelen. Jullie kunnen dus zelf bepalen hoe lang jullie dit spel willen spelen.

Belangrijk om mee rekening te houden met de smartphone speurtocht Volendam

De speurtocht werkt via een app die jullie downloaden op je eigen telefoon. Het is belangrijk dat de telefoons helemaal vol zijn voordat je start met het spel! Verder werkt de app het beste met een Android of Apple mobiele telefoon. Deze telefoons hebben de meest stabiele verbinding voor de app.

Verder is het belangrijk om de game pas te activeren zodra jullie bij de haven van Volendam aankomen. Mochten jullie er niet uitkomen dan kunnen de medewerkers van Rent & Event helpen. Het adres is Haven 45 te Volendam.

 

Bekijk ook eens onze andere speurtochten

Heb je deze speurtocht al gespeeld en wens je een andere leuke speurtocht te spelen. Zo hebben wij een speciale speurtocht voor kinderen in Volendam, een gps speurtocht voor tijdens een fiets of scooter tour vanaf Volendam naar Waterland.

 

Combineer je speurtocht door Volendam met één van onze andere uitjes

Naast de speurtocht Volendam biedt Rent & Event diverse andere leuke uitjes in de regio aan. Zo hebben we een speurtocht speciaal voor kinderen, hierin is het jullie taak om de geheime code te ontdekken. Echter is er een boef die de code van jullie willen afpakken. Deze speurtocht bevat een speelkaart en diverse YouTube video’s.

Met de rondleiding met gids door Volendam leer je alles ontdekken. De gidsen weten alles over het Doolhof, Hotel Spaander (bekend van tv programma van Herman den Blijker) en de zangers die Volendam lief is. En natuurlijk alle verhalen wat er achter de deur van Volendam gebeurt.

Een foto in Volendamse klederdracht mag niet ontbreken tijdens een dagje Volendam. Met het gezin, of met de gehele vriendengroep op de foto. Een aandenken die je voor altijd aan de wand zult hangen boven de schoorsteen! Vele bekende Nederlanders zijn jullie al voorgegaan.

Volg ons op social media

Wil je graag op de hoogte blijven van onze producten, leukste aanbiedingen en tips over de regio dan kun je ons volgen op Facebook en Instagram.

Inclusief:

  • 3 tot 4 uur durende smartphone game
  • leuke opdrachten en weetjes over Volendam
  • een hoop lol en plezier

2 beoordelingen voor Speurtocht Volendam, met je smartphone

Jasper von Strassen

Leuke vragen en opdrachten bevat dit spel. Je kan zelf kiezen hoe lang je dit wilt spelen. Wel moet je je telefoon vol meenemen of een powerbank. Wij speelden dit 1,5 uur omdat we weer terug naar Brabant moesten

renate verbaan

hele leuke speurtocht om te doen. met de telefoon liepen we door Volendam heen om alle leuke opdrachten te doen. en een foto hebben we daarna laten maken in volendams kleding
Wees de eerste om “Speurtocht Volendam, met je smartphone” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Je kan zelf bepalen hoeveel uur je de speurtocht speelt. Er zijn ongeveer 40/50 opdrachten en je kan in je eigen tempo deze uitvoeren.

In principe is de speurtocht in Volendam voor alle leeftijden geschikt. Je loopt door Volendam met je mobiele telefoon en bepaalt zelf naar welke vragen en opdrachten je naartoe loopt. Houd er wel rekening mee dat je telefoon batterij vol is en alles lopend is.

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-16:30
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.