Coronaproof uitjes door het hele land

Vier coronaproof uitjes in het hele land en maak je in ieder geval niet druk om afstand, hygiëne en andere regels die er gelden. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, netjes binnen de richtlijnen en maatregelen die er van kracht zijn.

lees meer

Vier coronaproof uitjes door het hele land en maak je in ieder geval niet druk om afstand, hygiëne en andere regels die er gelden. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, netjes binnen de richtlijnen en maatregelen die er van kracht zijn.

Wat mag er met jouw bedrijf, hoe organiseer je een familie- of ander groepsuitje en wat kan er nog wél? We zijn gewend om te denken in kansen. En binnen de organisatie van uitjes in Nederland moeten we altijd al rekening houden met richtlijnen, mogelijkheden en onmogelijkheden.

Het is voor ons gesneden koek, zelfs als dat betekent dat we de coronaproof uitjes helemaal online moeten organiseren. Dankzij onze ervaring en de verschillende uitjes die we ook in coronatijd kunnen organiseren kan dit gewoon doorgaan. Dus heb jij wat te vieren? Zoek je naar mogelijkheden voor teambuilding? Of wil je de nieuwe medewerkers even ‘echt’ kennis laten maken met de anderen die er al veel langer werken? Wij zorgen voor zowel de inspiratie als het regelen wanneer jij daar enthousiast van wordt.

Coronaproof uitjes op locatie

De coronaproof uitjes kunnen we op een aantal verschillende manieren organiseren. Dat kan zowel online als op locatie:

Dus heb je een mooie locatie beschikbaar, en voldoende ruimte om bijvoorbeeld afstand te houden? Of ben je aan de andere kant juist op zoek naar mooie plekken op het strand, in de duinen of in een stad in de omgeving? Wij kennen de plekken waar we helemaal coronaproof een uitje in het land te kunnen organiseren. Dus geef ons aan wat je belangrijk vindt, dan geven wij je aan waar het uitje plaats kan vinden.

Speel geweldige spellen tijdens het bedrijfs- of groepsuitje tijdens Corona

Binnen de coronaproof uitjes heb je de keuze uit allerlei leuke spellen. Dus wil je een bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of een ander groepsuitje organiseren? Wij helpen je inspiratie op te doen met de uitjes en dagjes weg die je nog wél kunt organiseren:

Uiteraard kun je meerdere van de coronaproof uitjes combineren en kunnen we in het hele land nog veel meer organiseren. Dus ben je benieuwd wat er mogelijk is, ondanks het coronavirus? Wij helpen je inspiratie op te doen. En we zorgen ervoor dat we denken in kansen en mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden.

Voorbeeld dagprogramma

Benieuwd hoe zo’n programma eruit kan zien, bijvoorbeeld op een coronaproof-locatie? We laten het je zien aan de hand van een voorbeeld:

12.30 – 13.30 Gezamenlijke lunch

13.30 – 14.00 Uitleg over het uitje of de opdracht

14.00 – 16.00 Uitje en opdracht: 100% coronaproof

16.00 – 16.30 Prijsuitreiking

16.30 – 18.00 Gezamenlijke borrel op afstand

18.00 – 19.30 BBQ-arrangement op afstand

19.30 Einde van het dagprogramma

Coronaproof uitjes in Noord-Holland: geweldig groeps- of bedrijfsuitje

Zin in een coronaproof uitje in Noord-Holland of benieuwd wat we normaal gesproken nog meer organiseren? We vertellen je graag meer over de teambuilding uitjes, vrijgezellenfeesten en de specifieke vrijgezellenuitjes die we organiseren. Dus ben jij benieuwd naar wat er wél kan? En zoek je naar hulp bij de organisatie of wil je het zelfs helemaal uit handen geven? Daar zijn we goed in en daar worden we enthousiast van.

En heb je vragen over coronaproof uitjes, onze spellen of over hoe we een dagprogramma voor groepen tot honderden personen organiseren? Stel ons je vragen, dan vertellen we je er graag meer over.

Rent & Event, de hoogste reviews

Bij ons staat service en kwaliteit hoog aangeschreven. Bekijk onze recensies op Tripadvisor en Google om te zien hoe tevreden onze andere klanten waren.

 

Offerteaanvraag groepsuitjes

  • :