Fietsen en scooters op locatie leveren

Rent & Event kan fietsen en scooters op locatie leveren in geheel Nederland. Wil je graag met een groep mensen een leuke dagtocht maken en beschikt niet iedereen over een fiets of scooter? Wij zorgen er graag voor dat jullie allemaal mee kunnen rijden. Met onze gehuurde fietsen of scooters weet je zeker dat je groepsuitje door kan gaan. Of je nu weg gaat met je sportvereniging, een familie uitje of een gezellige dag uit gaat met collega's, wij komen de fietsen of scooters brengen en ook weer ophalen. Natuurlijk kun je ook vertrekken vanuit Volendam of indien je dat wilt daar jullie fietstocht eindigen. Maar ook van een levering in Limburg of Groningen schrikken wij niet.

lees meer

Fietsen en scooters leveren op locatie

Rent & Event kan fietsen en scooters op locatie leveren in geheel Nederland. Wil je graag met een groep mensen een leuke dagtocht maken en beschikt niet iedereen over een fiets of scooter? Wij zorgen er graag voor dat jullie allemaal mee kunnen rijden. Met onze gehuurde fietsen of scooters weet je zeker dat je groepsuitje door kan gaan. Of je nu weg gaat met je sportvereniging, een familie uitje of een gezellige dag uit gaat met collega’s, wij komen de fietsen of scooters brengen en ook weer ophalen. Natuurlijk kun je ook vertrekken vanuit Volendam of indien je dat wilt daar jullie fietstocht eindigen. Maar ook van een levering in Limburg of Groningen schrikken wij niet.

Jarenlange ervaring met levering van fietsen en scooters op locatie

Rent & Event heeft een jarenlange ervaring met het leveren van fietsen en scooters op locatie. We kennen het klappen van de zweep en weten exact wat belangrijk is voor jouw dagje uit. Bij vertrek zorgen we er voor dat de fietsen netjes worden uitgegeven. Bij aankomst nemen we ze in. Zijn er problemen onderweg zoals een lekke band of een lege accu? Ons onderhoudsteam staat direct voor jullie klaar en  kan assisteren bij moeilijkheden  onderweg.

De mogelijkheden van levering van fietsen en scooters op locatie

Wij leveren fietsen en scooters in geheel Nederland, en daarom is eigenlijk alles mogelijk. Wil je een dagje Amsterdam op de fiets organiseren voor je collega’s? Ga je met je vrienden op de scooter naar de Keukenhof of Madurodam? Wij regelen fietsen en scooters voor grote en kleine groepen, voor een dag, een weekend of zelfs een week. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Er is meer mogelijk dan je denkt. Vul het offerteformulier in en geef je wensen weer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons bellen via 0299-396980 of een vraag stellen via onderstaand formulier

Vraag meer informatie aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.