Verhuur op Europarcs Resort Amsterdam

Verhuur op vakantiepark Europarcs Resort Amsterdam

Voor verhuur op Europarcs Resort Amsterdam is Rent & Event de aangewezen partij voor een leuke dag uit. Wil je graag een leuke tocht maken met de fiets, e-bike, tandem of scooter? Bij ons vind je de beste kwaliteit en krijg je de leukste tips en routes cadeau. Ook als je een leuke dag wilt beleven op het water kun je bij ons terecht. Ga een paar uurtjes of een dag varen met een kano of sloep, neem de waterfiets in het park of huur een SUP om je heerlijk te ontspannen. In de leuke jachthaven van Europarcs Amsterdam of op de geweldige Gouwzee valt veel te beleven voor een fijne dag op het water.

Verken de omgeving met onze fietsen of scooters

Als je op zoek bent naar verhuur op Europarcs Resort Amsterdam wil je natuurlijk een leuke dag beleven. Dat kan prima als je kiest voor een heerlijke dagtocht met de fiets of scooter. Bij Rent & Event vind je diverse leuke fietsen voor een geweldige tocht naar bijvoorbeeld Marken of Monnickendam. Kies jij voor een gewone stadsfiets met drie versnellingen of ga je liever met de E-bike op pad? We verhuren ook leuke tandems en kindertandems voor een gezellige rit met familie of vrienden. Dacht je meer aan een ruige tocht, dan zijn onze E-fatbikes erg leuk om te huren. Een scooter huren is natuurlijk ook erg leuk, bij ons vind je de beste elektrische scooters voor een mooie tocht.

Geniet van het water op Europarcs Amsterdam

Ook in het park zelf kun je natuurlijk veel leuke dingen doen, je hoeft niet altijd weg. Natuurlijk kun je op je fiets het park verkennen, maar op het water ziet alles er weer heel anders uit. Huur een leuke kano, ga op pad door het park en zoek je eigen accommodatie. Kies voor een waterfiets en je hebt lol met het hele gezin of vriendenclub. Wil je sportief doen en tegelijkertijd ontspannen? Dan is een SUP een geweldige optie om een paar uurtjes plezier te beleven. Ga naar de jachthaven of als je ervaring hebt naar de Gouwzee. Neem je liever de sloep voor een paar uurtjes uit? Wij geven je de leukste tips voor de leukste bestemmingen.