Familie uitje in Volendam: samen genieten

Familie uitje in Volendam boeken? Wij laten je zien welke activiteiten er allemaal beschikbaar zijn. Het vissersdorp is gelukkig maar klein, waardoor alles zich op loopafstand bevindt en je daar makkelijk met z’n allen naartoe kunt. Dus wil je ook opa en oma niet vergeten en aan de andere kant de allerkleinsten meenemen? Het kan in Volendam, met de verschillende activiteiten die er beschikbaar zijn

lees meer

Familie uitjes in Volendam: samen genieten

Familie uitje in Volendam boeken? Wij laten je zien welke activiteiten er allemaal beschikbaar zijn. Het vissersdorp is gelukkig maar klein, waardoor alles zich op loopafstand bevindt en je daar makkelijk met z’n allen naartoe kunt. Dus wil je ook opa en oma niet vergeten en aan de andere kant de allerkleinsten meenemen? Het kan in Volendam, met de verschillende activiteiten die er beschikbaar zijn.

Vaar bijvoorbeeld vanuit de haven van Volendam naar Marken. Of ga suppen, als de jongsten al wat groter zijn en geef opa en oma op die manier een geweldig uitzicht. Laat ze met hun kopje koffie en appelgebak genieten van de geweldige momenten op het water, waarbij jullie er alles aan moeten doen om niet met een kletsnat pak terug de kade op te klimmen.

En duik je graag samen met hen terug in de tijd of zoek je naar een manier om misschien wel de mooiste familiefoto te maken die jij je kunt bedenken? Tijdens het familie uitje in Volendam maak je bijvoorbeeld een foto in klederdracht. Of bezoek de Volendam Experience, waar je de historie van het bijzondere dorp ontdekt, om daar samen meer over te weten te komen.

Bedrijfsuitje in Volendam

Familie uitje in Volendam

Van (heel) jong tot (stok)oud

Een familie uitje in Volendam plan je met de allerjongsten en tot en met iedereen die zelfs stokoud is. En hoewel je dat natuurlijk nooit tegen hen mag zeggen zorgen we er wel speciaal voor dat ook zij een geweldige dag zullen beleven. Of een compleet weekend, omdat er heel fijne hotels en andere accommodaties beschikbaar zijn. Dat geldt voor Volendam zelf, net als voor de natuurrijke omgeving waar jullie van kunnen komen genieten.

Dus wil je zeker weten dat de kersverse ouders meekunnen met de kinderwagen en wil je ondertussen voorkomen dat het voor opa en oma te druk of intensief wordt? Boek de verschillende activiteiten en geef ons aan dat je met heel de familie komt. We kunnen er goed rekening mee houden, om ervoor te zorgen dat iedereen het enorm naar zijn of haar zin zal hebben.

We weten wat er haalbaar is, zorgen bijvoorbeeld voor koffie met appelgebak en kunnen zowel de lunch als het diner verzorgen. Op die manier bouwen we de fijne momenten van rust in, om de kinderen daarna weer los te laten in de activiteiten in Volendam. Tijdens een familie uitje is er van alles te ontdekken, en is er ondertussen voldoende mogelijkheid om even bij te komen van alle nieuwe indrukken.

 

Ons aanbod leuke uitjes en activiteiten

Ben je benieuwd naar de verschillende leuke uitjes en activiteiten die je kunt boeken voor een familie uitje in Volendam? We zetten een aantal van de mogelijkheden voor je op een rij:

 

Sluit af met de palingsound

En ben je aan het eind van de dag wel toe aan een beetje palingsound. Of zoek je naar een mooie plek om het familie uitje in Volendam met z’n allen af te sluiten? We organiseren een gezamenlijke BBQ of adviseren je over de leukste restaurants en plekken om naartoe te gaan. En dat kan ook met de kinderen, omdat je op allerlei plekken kunt genieten van de geweldige sfeer die het dorp te bieden heeft. Dus kunnen de kinderen niet wachten om als een echte Jan Smit of Nick en Simon te genieten van Volendam? Wij wijzen jullie graag de weg, om de dag in het dorp af te sluiten zoals de liefhebbers van de palingsound dat ook zelf zouden doen.

 

Familie uitje in Volendam: samen genieten

Komen jullie binnenkort samen genieten van al het leuks dat Volendam te bieden heeft? Het is een ontzettend leuk dorp, waarin we jullie graag wegwijs maken. Boek de verschillende activiteiten, waarmee je zeker weet dat jong en oud het ontzettend naar hun zin zullen hebben. Dus bezoek het museum of maak het interactief, met de speurtocht en de andere activiteiten die er beschikbaar zijn. Wij helpen je het leuk en afwisselend te maken, voor een dagje Volendam dat de familie zich waarschijnlijk nog een tijd lang zal herinneren.

 

Familie uitjes bij vakantiepark Europarcs naast Marken

Op slechts 20 minuten afstand rijden van Volendam vind je vakantiepark Europarcs Poort van Amsterdam. Rent & Event heeft hier ook een vestiging. Hier tref je nog meer leuke familie uitjes zols het huren van een kano of een elektrische familie skelter. Bekijk hier alle producten.

 

Overige pagina’s met leuke interessante uitjes

Bekijk ook eens onze andere pagina’s met leuke uitjes:

Blijf op de hoogte!

Volg ons op Facebook of Instagram voor leuke aanbiedingen, nieuwtjes en de leukste winacties!

Veelgestelde vragen

Het familie uitje in Volendam is er voor ieder budget. Houd het goedkoop op de Dijk en in het Doolhof, ga suppen in de haven of koop een ticket voor de boot naar Marken.

Met vrienden of familie kun je lekker gaan fietsen, een bezoek brengen aan de Volendam Experience of suppen in de Haven. Of wandel over de Dijk en door het Doolhof. Bekijk hier nog meer leuke uitjes in Volendam

Maak een leuke foto in klederdracht, bezoek de Volendam Experience of maak bijvoorbeeld een stadswandeling met een gids die van alles over het dorp kan vertellen.