Thema diner

Organiseer een thema diner in Nederland en ga met elkaar op een geweldige manier uit eten. Wij zorgen voor een spectaculair diner, waarbij jullie een uitdagende opdracht krijgen om op te lossen.

lees meer

Thema diner in Nederland

Organiseer een thema diner in Nederland en ga met elkaar op een geweldige manier uit eten. Wij zorgen voor een spectaculair diner, waarbij jullie een uitdagende opdracht krijgen om op te lossen.

Wie is er bijvoorbeeld de verrader aan tafel? Of wie is de meest ondeugende vrijgezel? Je krijgt antwoord op dat soort prangende vragen, terwijl jullie ondertussen genieten van een geweldig diner. We verzorgen het eten en drinken, dat we bijvoorbeeld gewoon aan tafel serveren. Tussendoor zorgen wij voor de opdrachten, die we vooraf natuurlijk helder uitleggen.

Zoek je naar een creatief idee voor een vrijgezellenfeest, voor een bedrijfsfeest of een ander groepsuitje in Noord-Holland? Aan tafel kunnen jullie gezellig met elkaar in gesprek, voor zover het spel dat jullie spelen dat toelaat. De thema diners in Noord-Holland combineren samenwerken, avontuur en natuurlijk een winnaar: zorg er dus voor dat je goed oplet terwijl je een hap in je mond steekt.

Thema diner op locatie

De thema diners in Noord-Holland organiseren we natuurlijk op locatie. Dus heb jij een mooie plek in gedachten waar je met z’n allen aan tafel wil? Dat kan bij je thuis, bij jullie op kantoor en op iedere andere plek die jullie hebben bedacht. Wij richten de locatie van tevoren in, dekken de tafel en zorgen ervoor dat alles klaarstaat om het thema diner met elkaar te spelen.

Tip: weten jullie juist niet zo goed waar het thema diner in Noord-Holland moet plaatsvinden? Geen zorgen. Wij kennen de verschillende mooie locaties, dus kunnen je daarover goed adviseren. Geef ons aan in welke omgeving het moet zijn, dan doen we een paar leuke suggesties.

Zorg er in ieder geval voor dat er voldoende ruimte is. Dat geldt voor de plekken aan tafel, net als daar omheen. Op die manier hebben we de ruimte om het spel te spelen. En kunnen jullie de uitdaging met elkaar aangaan, tijdens het thema diner in Noord-Holland.

Speel geweldige spellen tijdens het bedrijfs- of groepsuitje

Benieuwd welke spannende en hilarische spellen je speelt tijdens het thema diner? Jullie bepalen, wij kunnen namelijk van alles organiseren. Dus ben je benieuwd wie er het best een moord kan oplossen? Hebben jullie altijd al eens Ik Hou van Holland willen spelen of de Mol willen ontmaskeren? Het kan allemaal. Wij organiseren het spel waar jullie zin in hebben, terwijl we ondertussen zorgen voor een compleet diner waarbij niemand iets te kort komt.

Uiteraard kun je daarnaast een aantal andere spellen spelen tijdens de thema diners die we organiseren. Dus heb je zin in een Koning Voetbal-quiz, een Karaoke-spel of een Escape Diner? We organiseren daarnaast bijvoorbeeld de 90’s Diner-game, Jongens tegen de Meiden, de Film Quiz, The Bride diner-game en een spannend Poker-dinerspel.

Voorbeeld programma icm een themadiner

Benieuwd hoe we het thema diner in Noord-Holland voor jullie kunnen organiseren? Dat kan in combinatie met een van de andere activiteiten. Of als losstaand diner, bijvoorbeeld om de werkdag op een wel heel bijzondere manier af te sluiten.

12.30 – 17:00 Boek een van onze andere sportieve, creatieve of teambuilding-activiteiten voor tijdens de dag. Wij verzorgen de dag, inclusief alle hapjes en drankjes.

17.00 – 17.30 Samenkomst met een drankje

17.30 – 19.30 Speel samen het thema diner

19.30 – 20.00 Prijsuitreiking en einde van het programma

Thema diners in Noord-Holland: geweldig groeps- of bedrijfsuitje

We organiseren thema diners in Noord-Holland, net als andere geweldige groeps- en bedrijfsuitjes. Dus wil je bijvoorbeeld een van de stadsspellen spelen? Jullie trekken samen de stad in, om die op een wel heel bijzondere manier te ervaren.

Of boek specifiek de sportieve uitjes en de actieve uitjes voor groepen. Wij dagen jullie uit. Al zorgen we er ondertussen natuurlijk voor dat iedereen mee kan doen, om er samen een geweldige dag van te maken. Wij weten wat erbij komt kijken, zodat jij daar helemaal geen omkijken naar hebt.

En heb je vragen over de thema diners in Noord-Holland, onze spellen of over hoe we een dagprogramma voor groepen tot honderden personen organiseren? Stel ons je vragen, dan vertellen we je er graag meer over.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de thema diners

Wil je op de hoogte blijven van onze leukste uitjes, de beste aanbiedingen en de nieuwste producten? Volg ons dan via Facebook, Instagram en LinkedIn!

Veelgestelde vragen

Wij bieden vele thema diners aan. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Moordspel diner, ik hou van Holland dinerspel, wie is de rat, 50 tinten dinerspel en uiteraard de foute bingo dinerspel

Onze thema diners zijn in elke stads te boeken. Geef jullie wensen aan en wij regelen het thema diner graag voor jullie